Red Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 fenerlilerinde kendini avutma şekli bukelamun oldu bursa 2-2 rezilliğini biz yaşasaydık şampanya patlatır parti yaparlardı ama biz bukelamunuz sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 aynen ancak böyle çözülür bu iş. Bukalemunmetre şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Galatasaraylıların trabzonsporu desteklemesi fenerlilerin (şu anda yaptığınız gibi) antipatik davranışlarının bir ürünüdür. Çok değil bundan 5 yıl önce David'in Chelsea'e golünde, yanımdaki fenerli arkadaştan önce ayağa kalkıp hoplamıştım. Şimdi öyle bir maç olcak "meh" der geçerim. Zamanında kendinizi bu ülkenin tek kulübü olarak nitelendirmeniz, biz madem battık yanımızda Galatasaray'ı da götürelim türü "zeka" oyunları, bizi Galatasaray-Platini-Fransa bitirdi türü komplo teorileri vs vs... Kendiniz ettiniz, kendiniz buldunuz kısacası. Edit: GG No Rmk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Abi bir bukalemun tutturmus gidiyorsunuz da Masq Galatasarayli degil mi ? Niye bu adam Trabzon Fener konusunu insan gibi objektif bir sekilde acarken, bu konuyu bu adam boyle aciyor ve hala ne editleniyor ne kilitleniyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Rengarenk bir fenerbahçe taraftarından daha komik ne olabilir, rengarenk başka bir fenerbahçe taraftarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 roma polisi pankartı ayrı bir efsane ehue pankartı tutan da fizbanla benim sınıf arkadaşımız ahaha ayrıca yine başlığın kitlenmesini gerektiricek birşey yok başlığı sadece maçı oynayan takım taraftarları açar diye birşey yok, ha isteyen olursa resimli bir post atar söyler ilk mesaja eklermisiniz diye hallederiz genelde erken açılan başlıkları kitliyoruz, kitleme sebebimiz forumdaki arkadaşların maç başlığı erken açıldığında konuşacak birşeyler bulamayıp birbirlerine sarmaları bu başlıkla alakalı olarak orduspor taraftarı forumda az, o yüzden pek bir tartışma çıkmaz diye kitlemedik, yine aynı şekilde ts-fb başlığında da ts taraftarı az olduğu için tartışma çıkmaz düşüncesi ile kitlemedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 EmenikeNiangSow nicki Ordu taraftarini mi cagristirdi :) "stancu ve culio satıcılarına" diyerek baslamis cumlesine adam. Hem fenerli hem taunt atarak konu acmis. Olayin Ordu'yla fln alakasi yok. Bu da iyi niyetinin bir diger gostergesi olan Eglence bolumune actigi konudan alinti : "eğlence bölümü varmış buraya açmak lazımmış bunu adminler futboldan silsin başlığı pls çünkü cumartesi komiklik izlicez hepimiz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Ben arkadaşın banlanacak kadar ciddiye alındığını düşünmüyorum, yönetime de hak veremk lazım o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Ben banlansin diye israrci degilim ama at kosturtmaya da gerek yok bunlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 abi adama fenerbahçeli ne yapasın onların eğlenci de böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 paticiği bu kadar ciddiye alacak kadar da düşmeyin pls, kim açıyorsa açsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Bu isin sonunda ben banlancam galiba nasil isse :) 40 yilda bir ciddiye alip uzun yazi falan yazdim yaktigim kalorilere yazik arkadas. ben uyuyayim en temizi 1-2 saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 futbol bölümü ciddi abi.futbol adam bıçaklamaktır aynısını bir gsli yapsa lincolnhagimelo nikiyle nasıl ağlıyorlardı şikayetler yağıyordu sdfs.ki ara ara görürsünüz moderasyon gsli yandaş moderasyon diye sızlanıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 hakkiyendi sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Başlığa eklenmesini talep ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 ar edep korner bayrağına girmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 emenikeniangsow'un paylastigi video iyiymis ilk postta. goodjob Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 öyle trollenmez böyle trollenir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 ahahahhah video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 kazımı gönderdiğimiz için sırf bu yüzden üzülüyorum adam şen şakraktı takımı eğlendiriyordu ne güzel bide acayip acayip dans ediyordu süper ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 asdsfdsf video super. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Plaka Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Ben bu arkadasin yasinin 12-13 oldugunu dusunuyorum. Banlamayin, aramizda pissin buyusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Emenikeniangsow Bu benzer üslupta trollük amaçlı açtığın ilk başlık değil. Sonuncu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancester Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Adminler yaptimi,hani su bulent ersoylu foto vardi banlaninca o cikacakti.Ibret olur bir daha yapamazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaybolmayansakiz Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 abi bu fenerliler ne ezik yaaa... aadam hem gitmiş gs-ordu macı topiği açmış hemde 2 gram bile maçla ilgili yazı yazmamış. milleti kışkırtmış fln. lütfen ban abi böle arkadaşlara yüz vermemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar