Karea Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 RTÜK'ten 'İskender'e tecavüz cezası! RTÜK Alexander (Büyük İskender) filmini inceledi. İskender'in eşi Roksana'ya şiddet uygulayıp tecavüz girişiminde bulunduğunu rapor edip filmi yayınlayan CNBC-E'ye 50 bin lira ceza kesti. rtukten-iskendere-tecavuz-cezasi ahahah bu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Filmlerde görüntünün ortasına bundan sonra bu bir filmdir yazılsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 e bi dk fatmagul falan dondu bu ulkede vaktinde, ona bisey yapmislar miydi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 bundan sora filmin beğenmediği sahnelerini istediği gibi düzenleyip eksik kalan yerleride kendi stüdyolarında çeksin rtük. ona göre yayınlansın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 iyi iskendere kesmemişler cezayı aslı var mı acaba haberin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 meanwhile in japan... http://suntzuanime.files.wordpress.com/2011/10/maybe-if-it-grew-another-thirty-centimeters-it-would-be-taken-seriously.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 para lazım demek.öbür türlü ceza vericek bişi bulamıyorlar muhtemelen.bu yuzden aha meme aha seks yaz 50 bin diye takılıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 olm bu kafaya bi ben ulaşamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Red said: para lazım demek.öbür türlü ceza vericek bişi bulamıyorlar muhtemelen.bu yuzden aha meme aha seks yaz 50 bin diye takılıyorlar bunu demeye gelmistim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 vay terbiyesiz iskender. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Biri de RTÜKe sinemalara tecavüz ettiği için dava açsın madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 kendi rızasıyla olmuştur diye savunma versinler temyiz mahkemesine bi de psikolojisi bozulmamış raporu alırlarsa kadına sıkıntı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar