Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SüperLig 33. Hafta: Trabzonspor - Fenerbahçe 01.04.12 @ 19.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Yan illerden polis transfer etsin Trabzon, son yılların en yüz karartıcı maçı olacak çünkü. Sahaya gelirsek ayağa giren adamları uyarıp Zokora'ya saçma bir sarı gösterip cezalı konumuna düşüren Cüneytçim sağolsun Fenerbahçe ilk kez bir deplasmanda orta saha üstünlüğü kurabilir. Piskolojik olarak daha sağlım kalacağı için Fenerbahçe, maç berabere diyorum, das borak rekorunu geliştirir. Gollü beraberlik
Sosyal ağlarda paylaş

hehe canim ya, kufur edin istediginiz kadar oyle desarj olun diyor. sampiyonluk kupasi trabzon'a gelmezse trabzonlular bi maket yaptirip onu koyar kesin.

Sadri Şener:'Sahaya bir şey atılmasın, diğer her türlü tezahüratı herkes yapabilir.Buna kimse engel olamaz.Kalkıp sadece alkışlamak olmaz'

Sadri Şener:'Şampiyonluk kupası Trabzon’a gelecek. Kim ne derse desin. Gerekirse UEFA’ya gideriz'
Sosyal ağlarda paylaş

Maçta hiç bir sorun olmaz, Trabzon taraftarı en efendi taraftar kitlesi belkide ligde. Zaten bu sene hiç ceza almadılar. Ben olsam her maç şikecilere küfür ederdim mesela, bunu yapmadılar. Bu arada mu maça gidicem hayvan gibi yol tepip. Maratondayım.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

şimdi fener 3 puan kaybederse playofftaki puan farkı 5 oluyor. ama berabere gelip 1 puan alırsa fark 4'e düşüyor. galip gelse de puan farkı yine 4.

bu acıdan bakınca fenere beraberlik aslında yetiyor. sistem diye senin getirenin beynini...

Nasıl bir matematik bu ya =) 10 bölü 2 eder 5, berabere kalsa 9 bölü 2 yine eder 5, kazanirsa 7 bölü 2 eder 4..
Sosyal ağlarda paylaş

abi matematikte sorun yok. sen puan farkını ikiye boluyorsun. halbu ki ikiye bolunecek olan sey puan farkı degil, takımların topladıgı puanlar.

Galatasaray 74
Fenerbahçe 64

Şu anki puan durumu bu şekilde. Lig bugünkü hali ile bitecek olsa, iki takımın da puanları yarıya indiğinde playoff 5 puan fark ile başlar.

Diyelim ki sezon bu akşamki maçtan sonra bitiyor. FB bu akşam galip gelirse puanı 65 olacak. İkiye böldüğünde 32,5 yapıyor o da yuvarlanıp 33'e tamamlanıyor (süper sistem, ilkokul terk). Bu durumda puan playoff öncesi puan farkı 4'e inmiş olacak.

Fb kazanırsa puanı 67 oluyor. Böl ikiye 33,5'tan 34. puan farkı 3'e iniyor. Ben burada yanlış hesap yapmışım. Galibiyet baya işine yarıyormuş fenerin.

Yalnız şu eşitlik halinde yarım puanların geri eklenmesi durumunu bilmiyorum. Bi açıklığa kavuşturmak gerek onu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...