Karea Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 bölüm o okuduklarım la zerre kadar alakası yok hava trafik kontrol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 http://imgim.com/img1137i.jpg http://imgim.com/img1136r.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 muhendis mi bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 belki ATC yazılımı geliştirmek için işe yarar demişlerdir. simulasyon, modellemeler, otomasyon vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 sosyal mühendis bunlar op sevişmezse rahatlayamaz anlayana sivrisinek saz tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 diimi son 5 senedir 200 milyon euro ya italyanlara verilen ihalenin kıçını toplamaya çalışıyoruz ama sadece test aşamasını bile geçemiyor şu anda komedi benim ülkem ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 throine said: belki ATC yazılımı geliştirmek için işe yarar demişlerdir. simulasyon, modellemeler, otomasyon vs. şimdi yukarda qq yaptım zaten de , senin sölediklerinle alakası yok olayın ben mükemmel türk anlayışını anlatmaya çalışayım sana ben okula girdiğimde 2 yıl+ hazırlık meslek yüksekokul du, + özel yetenek sınavı ile alınıyordu okula - ve çok da pis torpil döndüğü duyumları aldık zamanında hala da öledir muhtemelen ama şansıma tüküreyim ben girdim sene 93 okul nerden aklına geldiyse 2+1 den 4+1 e geçme kararı aldı ben hazırlıkta okurken 2 sene mesleki dersler +1 sene hazırlık birden 4 sene + hazırlık olunca, okul yönetimi koyacak ders bulamamış olacak ki eşit ağırlık + özel yetenekle giren ben ve benim gibiler birden karşımızda ingilizce fizik1 den başlamak kaydıyla yukarda yazdığım saçma sapan dersleri almak konumunda kaldık, hatta bizim okulda yoktu dersleri verenler gidip mimmuh fak a oralarda sürttük ders almak için sonra büyüklerimiz herhalde , lan bu birz ağır geldi herhalde çocuklara demiş olsa gerek ki ( malum 10 kişilik sınıftan 8 i kalınca bütün derslerden ) sonraki yıllarda ders programı hafifletildi , biz diff denk akışkanlar falan alttan alırken bizden sonra gelen çömezler hafifletilmiş mat1 le sınıf geçirildiler ama biz o dersleri alıp kaldığımız için geçemeden mezun etmediler bizleri , sonuç benden 1 sınıf üstüm 5 yıllık iş tecrübesi edinmiş çalışıyorken ben hala okuyordum ( sınıfın kalan yarısı ile birlikte ) ve bütün meslek derslerim 100 dü sonra ben mezun oldum 4 sene işe almadı güzel devletimin insanları beni, değişen hükümetler iş alım politikaları kadrolaşmalar vs derken ben şimdi o fortranı c++ ı akışkanları kullancak yer arıyorum ama tam manasıyla bulamıyorum, içim içime sığmıyor anlıyacağın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 ne okudğum ne yaptığımız mühendislik hemen triplere giriyorsunuz alman ne yapsın, hans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Karea abi sana fena patlamış ya.Ben yine kendi halime küfür etmeye devam edeceğim de arada senin için de ederim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 gerek yok ya , biz 40 kişi falandık yakınlarımızla birlikte yeteri kadar küfrettik işe girinceye kadar 75 doğumluyum iş hayatıma 2003 de başlayabildim çarp böl topla falan işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 26 yaşında.Çok geç değilmiş la ben o yaşlarda mezun olurum anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Abi akademisyen olmayı göze aldığın noktada onları da göze alacaktın işte. Benim X bir geri zekalı arkadaşım da vaktiyle benim kadromu çaldı yüksek ortalmasıyla, sonra daha hocalarıyla tanıştığı hafta hocalar önüne kitapları yığınca, tezini şöyle yaz diyince üniversiteden direk ayrılıp bankaya veznedar olarak girdi. Sevmeden yapılacak iş değil, hayatın boyunca bir şeyler öğreneceksin, kendini zorlayacaksın. Ben mesela tamamen alakasız bir alandayım (ekonometri) ama ben de C aldım, alırken de hatta ne işime yarar lan bu diye isyan ediyordum, işime yaradı sonra R öğrenirken. Eğer seviyorsan da, daralıp isyan ettiysen kısmet artık, seve seve öğreneceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 eh ama c++ bilmeden nasıl robotik masterı yapıyon arkadaş? biyoinformatikçiler bile biliyo c++ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 forgiver said: ne okudğum ne yaptığımız mühendislik hemen triplere giriyorsunuz alman ne yapsın, hans asıl fransız mühendis ne yapsın arkadaş? fluid dynamics dersinde sobolev uzaylarında dolaşan zavallı insanlar heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 said: benden köpek gibi c++ bilmemi yanında deli gibi matlab bilmemi (ki lisans seviyesinde tr de bu kadar detaylı hic bir yerde anlatılmaz) bekleyen hocanın allah iyiligini versin Ha bi de akademisyen olmak istiyor idiysen lisansta bunların temel derslerini aldıktan sonra (aldıysan) çeşitli projelere katılarak ya da kendin okuayarak bu konulardaki bilgilerini geliştirmeliydin. proje olmazsa da yine kendin okuyarak çok rahat ilerletebilirsin kendini. şimdi otursan maksimum 1 ayda istedikleri seviyeye gelebilecek kadar azimli olman lazım zaten akademisyen olmak istiyorsan. bir simulasyon yazacak kadar c++ bilmek nedir ki arkadaş hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 abi c++ bilmeyi herhalde hello world yazmak sandınız,programcı kadar bilemeyecegimi ifade etmek istedim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=Ip_p9JdBvTM ABİ BU NASIL KONMAMIŞŞ ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Llama said: ya böyle gençler gider ya tecrübeli ablara o hesap yahu konuşturma şimdi beni burda özele gel Lama haklı, şööle pancar motoru gibi tatak tatakla iyi gelir lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 "nutella yerim" said: abi c++ bilmeyi herhalde hello world yazmak sandınız,programcı kadar bilemeyecegimi ifade etmek istedim ^^ programci kadar ne demek abi? simulasyon yazmakla hello worldu bir tutuyorsan bastan basla zaten ben lisansin son senesinde molekuler mekanik programi yazabilecek kadar c ve c++ biliyorum bir biyoloji ogrencisi olarak. senin robot kosturman lazimdi coktan. bizim orda millet lisansta tekerlek uzerinde robota denge saglattiracak algoritmalar falan yaziyodu. programlama okudugun bolumun en onemli aletlerinden ve metodlarindan biri yahu. sana yeni dil yaratacak kadar programlama bil demiyor zaten kimse. fizikciler de matematik yapacak kadar matematik bilmez ama yapilmis olan matematigi kullanacak kadar matematik bilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 300-400 satır kod yazcak kadar demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doxylamine Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 programlama gerekiyor hep bildiğim,öğrenilir kasarsan (?). benim bi bildiğim dandirik python. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 "nutella yerim" said: 300-400 satır kod yazcak kadar demek. 300 satir kod ne arkadas matrisin tersini bulcak bi kod yazsan zaten 300 satir eder cidden yani robotik alaninda akademisyen olmak istiyorsan ah essek kafam niye lisansta oturup da ogrenmedim de git hayvanlar gibi c++ calis. hocalarin olaya nasil yaklasti neler dedi bilmiyorum ama buyuk bir eksiklik senin icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 bence yeterince kendini geliştirme derdinde değilsin, aksine akademinin çok iş yaptırıyolar şeklindeki dışa vurumunu kullanmaya çalışıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar