ginaly Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 bi vergi-arz-talep vs. hesabı yapmadan rage yapmamak lazım. hesabını ben de yapmadım. rage de yapmadım ama. sektörle ilgili tek bildiğim ciddi ihracat yapıldığı. bi hesap şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 hesabı kitabı erdoğanın oğulları yapmış bize düşermi gerisi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 adamlar yiyo ama çalışıyo ağbi sdfsdgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 O ötv denen naneyi abuk sabuk şeylere veriyorum ben yahu. Tek pırlanta mıdır özel tüketim vergisinin kaldırılması gereken kalem. Aşiret ağaları mı zorluk çekiyor alamıyormuş tepeleme? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 pırlantadan sayılırsa kaşıkçı elmasına talibim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Ardeth said: hamsilipilav said: "Tatar Ramazan" said: Rte'nin oğlu mu damadı mı pırlantacı zinciri açmamış mıydı yakın zaman önce? Eğer öyleyse yanlış hatırlamıyorsam cidden pesss olay bu zaten Aynen öyle gerekli haberler internette. küçük oğlunu, ve büyük oğlununu eşi ortaklar. ilgili bir köşe yazısı burda buldum (adamı tanımıyorum ama söylediği şeyleri başka yerlerde de görmüştüm o yüzden koyuyorum linki) http://haber.gazetevatan.com/Aldi_sozu_KDVOTVye_dedi_ki/223220/4/Haber Hala AKPlilerin yolsuzluk yaptığı konusunda birini ikna etmem gerekirse ona sığır muamelesi yapcam. şuna bile verecek cevap bulur şakirtçikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 bulundu zaten o tarz bi olay için verilecek cevap bizzat RTE tarafından. Sizin İsmet İnönü oğlu için fakülte kurdurdu demişti. aklı başında olanlar DAFUQ olmayanlar şakşakşak alkışlamışlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 gerçek mi bu, nerede dedi ? lütfen, öğrenmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 ucuzladımı şimdi pırlanta küpeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 ucuz ucuz ben benim köpeğe 4 takım aldım 2 şer 2 şer takıyorum haftada bir hayır kız arkadaşım yok, bide erkeğim boşa gitmesin dedim edit: köpek dişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar