_Diablo_Tyrael_ Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 ALTI GÜN SAVAŞI'NIN SIRLARI Temmuz 1967'deki Altı Gün Savaşı, Mısır Cumhurbaşkanı Cemal Abdul Nasır'ın isteği üzerine Birleşmiş Milletler Barış Gücü'nün bölgeden ayrılmasından birkaç hafta sonra başladı. İki gün sonra, Kahire Radyosu şu anonsu yaptı: "Bu, Biz Arapların İsrail'e son bir darbe vurmak için elimize geçen fırsattır." Mısır, Suriye ve Ürdün birlikleri, İsrail sınırlarında toplanmaya başladı ve savaşın kaçınılmazlığı Ortadoğu'nun ufuklarını bir kez daha kara bulutlarla doldurdu. Gel geleli, eski lider David Ben-Gruion'un 1948'deki tutumunu örnek alan İsrailliler 4 Haziran'da erken davranarak ilk saldırıyı başlattılar. İlk önce, uçaklarının bile havalanmasına fırsat vermeden o göklere çıkan Mısır hava kuvvetlerini saf dışı ettiler, ardından Ürdün ve Suriye'deki hava kuvvetleri üslerine benzer darbeler indirdiler. Yalnızca altın gün içinde, Arap ülkeleri tümüyle bozguna uğratıldı ve İsrail, daha önce Suriye'nin Yahudi yerleşimcilere karşı saldırılar başlattığı Sina, Batı Şeria ve Golan Tepeleri'ni işgal ederek topraklarını üç katına çıkardı. Muzaffer İsrailliler için en önemlisi, artık tamamen ellerine geçirmiş oldukları Kudüs'tü. Artık Ağlama Duvarı dahil en kutsal bildikleri yerleri içeren bu kente bütün dünya Yahudileri gelebileceklerdi. Düşmanlıkların sona ermesinden sonra, savaşan taraflar arasında pek de sağlam olmayan bir ateşkes yapıldı, ama 1969'da Nasır antlaşmayı bozdu ve Suveyş Kanalı'nın doğu kıyısını işgal altında tutan İsrail kuvvetlerini Soyvet yapımı ateş açarak, İsrail'e karşı bir 'yıpratma savaşı' başlattı. Bir yıl sonra ABD Nasır'ı ikna edip ateşkes antlaşmasına uymasını sağladı. Nasır, bundan üç ay sonra öldü. İsraillilerin düşmanın harekete geçmesine fırsat vermeden erkenden başlattıkları yıldırım hızındaki saldırılar, silahlarının üstünlüğüyle de birleşince, savaşı çok kısa sürede sona erdirdi.[signature][hline]Daha önce hiç görmediğin aklın sınırlarını yıkacak bir yolculuk için Paranormal sırlara açılan kapı UFO NET
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 biri: helal olsun israilee digeri: kocum israile degil amerikaya helal olsun oburu: +1. israil amerikanin ortadogu karakolu beriki: illuminati[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye
Ramocan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Başka biri:Illimunati de Türktü...[signature][hline]Porsche Cayenne S-Minstrel-11L-ML10 Audi A6-Paladin-7L-ML8 VW Polo-Buffbot-2L-ML6
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 O kadar Arap bir İsrail'i yenemedi diyebiliriz ya da. Tabii Amerika yardımı olmasa İsrail de bir halt yiyemezdi.[signature][hline]My Honour is My Life
Quarthon Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Sawa$ta en buyuk silah diplomasidir. Cogu zaman masa ba$ında kaybedersiniz. Araplarda bunu haketti buda ayrı bir mesele[signature][hline]:rock:Touch Of Evil:rock:
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Amerika desteği, hava gücü ve istihbaratın başarısı.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 bi kere bu savaşın sırları falan olmamış, savaşın kısa özeti olmuş.. ayrıca biraz sır istiyorsanız şöyle bir örnek vereyim, o dönem mısırın kullandığı uçaklar mig serisiydi SSCB den dolayı. ve bu savaş başlamadn önce bir arap pilot kandırılarak israile iniş yaptırıldı.. adam israil korumasına alındı ve israilliler de ilk defa mig görmüş oldu tabi amerikalılar da.. ABD ve AB ilk defa ele geçirdikleri mig in ıcını cıcını örendiler ve bunu ellerine biz koz olarak aldılar.. bu savaşta israilin mısır uçaklarını önceden vurmasının asıl sebebi ve kolaylaştırıcı etkeni bu olaydır.. bu askeri bir sır olup daha sonra (savaş sonrası) ortaya çıkmıştır..[signature][hline]AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz Birine onu sevdiğini söylemek istiyorsan, bunu o an yapmalısın!
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 said: Suark, 19 Ekim 2004 18:36 tarihinde demiş ki: hitler sunnarı temizlemeden gitti ya mal adam.. duzgun konus[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki: yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır.
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Hmm bazı kişileri anlamakta zorluk çekiyorum, düşüncelerinden değil ama bazı yapılmamasının gerekliliği bariz olan şeyleri yaptıkları için.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Suark Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 said: Jadelith, 19 Ekim 2004 19:12 tarihinde demiş ki: said: Suark, 19 Ekim 2004 18:36 tarihinde demiş ki: hitler sunnarı temizlemeden gitti ya mal adam.. duzgun konus Sen Harbiden ciddiyemi aldın.. Kusra bakma ozaman.. (bu arada mal adamımı bozuldun yoksa oburunemı??)[bozulmak yanlıs kelıme olabılır]..[signature][hline]Nature and nature's Laws lay hid by night.God said ''Let newton be'' and all was light..
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Genel olarak o cümle de hem mal kötü kaçmış hemde şunları bi temizlemeden gitti demen Yahudi asıllı olan veya olmasa bile insan olan bir kişiyi rahatsızlık ettiğinden o tür bir mesaj atmış olsa gerek.[signature][hline]My Honour is My Life
Suark Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Hmm ozaman ozur dılerım.. haklı olabilir.[signature][hline]Nature and nature's Laws lay hid by night.God said ''Let newton be'' and all was light..
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 lol ciddisin sandim. pardon. ama oyle dusunen bazi insanlar var. ha dusuncesine ben karisamam tabii ama onlardan birisin sandim ve de sinirlendim. pardon. ama sen de smiley bisi koysaymissin be saka yaptigini belirtmek icin :) ayrica saka bile olsa hos degil bence. yani ben yazmazdim ole :)[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki: yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır.
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Yerde duran uçakları vurdu İsrail yani Migi incelemesi ile yenmesinin alakası yoktu.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 kesinlikle vardı..[signature][hline]AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz Birine onu sevdiğini söylemek istiyorsan, bunu o an yapmalısın!
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 kesinlikle dediysen artık kesin kaynakalrda gösterebilrsin demekki hadi bekliyoruz.[signature][hline]kapansın camiler açılsın meyhaneler için dostlarım bu gece benim için için için
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 yere inen pilotun arkasında başka derrin olaylar da vardı: haber analiz: Mısır hava kuvvetlerinin yerde imha edilmesinin ve kara kuvvetlerinin de ciddi bir direniş göstermemesinin zamanın Mısır Cumhurbaşkanı Cemal Abdunnasır'ın bir ihaneti olduğu çeşitli kaynaklarda dile getirilmektedir. harun yahya: Mısır, Suriye ve Ürdün, aylardır İsrail'e karşı büyük bir saldırı başlatmaya hazırlanıyorlardı ki, İsrail ani bir karşı-saldırı ile 5 Haziran sabahı savaşı başlattı. Üslerinden havalanıp önce uzun bir süre Akdeniz üzerinde Batı'ya doğru uçan İsrail jetleri, daha sonra ani bir dönüşle Mısır'a yöneldiler. İsrail'den gelecek bir hava saldırısını kuzeyden değil, doğudan beklemekte olan Mısır "gafil" avlandı ve Nasır'ın hava kuvvetlerinin hepsi henüz havalanamadan yerde yok edildi. vahdet: Mısır Hava Kuvvetleri'ndeki pilotlara içkili ziyafet verdi. Onlar sabaha kadar eğlendi, iyice sarhoş oldu ve sabaha doğru gidip ölü gibi yattılar. İsrail, ertesi sabah Amerika'nın altıncı filosunu kullanarak Mısır'ın batı tarafında yer alan ve Rusya'dan borçla almış olduğu uçakları daha yerlerinden kalkmadan imha ederek hava gücünü ortadan kaldırdı sonuç: açık konuşmam gerekirse, şu an evimden yani asıl kaynaklarımdan uzakta, internet kafede ancak bu kadar bilgi bulabildim, fakat iddia ettiğim şeyi yani mig olayının ani baskında askeri straeji açısından büyük rol oynaması hakkında birşeyler bulamadım.. Kusura bakmayın, söylediğim sözün arkasından kaçmadım ama onu doğruluyacak kanıtı da bu zaman zarfında buraya koyamadım.. eğer bulursam koyucam söz ama eğer evdeki kitaplardan birinde (okuduğumdan erminim böle bişeyi) bulamazsam şimdiden özür dilerim..[signature][hline]AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz Birine onu sevdiğini söylemek istiyorsan, bunu o an yapmalısın!
FIRAT Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 yuh.minicik isroşki,bu 3 arap ülkesini nasıl yenmiş be.ama bu israil yaparsa,demekki bizim ülke ortadoğuyu alt eder:)
Cafein Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 hemen saldırıp ortadoğuyu büyük türk birliğine katıp kutsal toprakları türkleştirmeliyiz. yaşasın fırat!
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 hava gücü değilde arapların strateji eksikliği. yani israil dört dörtlük bir strateji belirlemeseydi dünya'nin tüm devletlerinden teknoloji alsa 4 devleti yenemezdi.
Öne çıkan mesajlar