toggie Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 direkt adama gondermis iste pasif ofsayt oyle olmaz ki. zaten eboue bozuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 o konuda ben de sonradan gördüm de pasif ofsayt taktiği işte adam, oyuna etki etmiyore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 kim pasif ofsayt abi adam topu alıyo, yetmezmis gibi gol bile atıyo. neresi pasif bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 ebonike niang sow pasif ofsayt bizim ebue topla da alakası yok boşuna ofsaytı bozuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 offsideta tartışılcak bişe yokta alanzinhonun yere düşüşünü koysun biri öyle bir faul yok yani hakemin gözünün önünde adam yere bırakıyor kendini... 2:12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 O trabzon golü baştan sona kepazelik. Aynı şekilde ceza sahasına girerken barosun düşürülmesi ve kırmızı es geçildi. Necatiyi kelle koltuk yapıp ceza sahasında indirdiler es geçildi. Cüney Çakır kalitesinde bir hakemin bunlarda, özellikle de gözü önünde son derece temiz haldeki Alazinho pozisyonunda hata yapması mümkün değil. Aziz Yıldırım'ın neden her derbiye Cüneyt Çakır'ı istediğinin bir kanıtı işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 millette eboue ve emre çolak atılmalıydı diye ağlamış gazetelerde flaan oysa adamlara verilen kartlar o kadar kötüydü ki 2. sarıdan atılmamaları gayet normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 türkiyenin en iyi hakemlerinden hadi türkiyeyi beğenmediniz,fb düşürsün diye eline baktığınız uefanın,avrupada üst düzey maçlarda bile görevlendirdiği hakem 2 tane hatalı karar verdiği diye aziz yıldırımın hakemi ilan edilmiş.sonra antu kafası filan diye yazarsınız sağda solda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 2 hatalı karar; olmayan faulü ver, penaltıyı verme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 thecure said: @harrykewell emre çolak kötü mü şimdi? bedavaya daha 21 yaşında gurur duyduğum bir oyuncumuz. gayet düzgün çoğu özelliği. seyir zevki de veriyor eğer topla oynayacak özgüveni bulursa.var mı fenerde falan bu tarz emre, semih,aydın gibi topçular? daha kaç maçını izlediniz ki sildiniz attınız? zaten topu topu kaç resmi maçta rahat rahat top oynadı? dahası fatih terim zor bir görev veriyor ona. ilerde arda gibi serbest duramıyor. o kadar teknik ekip var hiçbiri topçu değil ya bu çocuk demiyor da derbilerde bile ilk 11 çıkartıyorlar. 13 yaşından beri gs de top oynuyor bu çocuk. hepsi biliyor özelliklerini.bence futbolcular hakkındaki görüşlerinizi bi gözden geçirin.özellikle bu kadar kesin konuşmadan önce. onun dışında haklısın çünkü ben de kızıyorum fatih terim e son haftalardaki performanstan dolayı. takımın potansiyelini gördükten sonra hiç haz almadım son iki maçtan. suçlusu tabi ki fatih terim. ama sakin olun adam uğraşıyor işte.düzeltecektir. emre çolak, semih kaya ve aydın yılmaz, bunlardan sadece semih kaya bir futbolcudur bana göre diğer ikisi yeşil sahaların değil, yeşil halıların adamı ne pres yapmayı biliyor, ne topa nasıl gireceğini, ne nerede duracağını, ne takım ruhunu ne de oyunu okumayı göze hoş gelen bir kaç enstantesi oluyor maç boyunca, dediğim gibi bunlarda sadece ve sadece halı sahalarda işe yarar, yeşil çimlerde değil ama semih yüreği ile oynuyor, buz gibi soğuk, sahaya çıkıyor ve taşıdığı formanın ağarlığında, bilinçli ve faydalı hareket ediyor, yani sahaya verilen görevi eksiksiz yerine getirmeye çıkıyor ama ya emre ? daha ısınırken bile kulakları tribünde, beni ne zaman çağırırlar acaba diye bekliyor, sonra adını duyunca, askerdeki topuk değiştirme hareketi ile tribünlere doğru yöneliyor... kendine oynuyor, takım umurunda bile değil, topun olduğu her alanda bir resim çektiriyor, baksan topun oynandığı her karede emre var, amma ve lakin bugüne kadar kaç top çalmış ? kaç atak kesmiş ? kaç kontraya çıkarmış takımı ? aydın için zaten birşey söylemeye gerek yok sanırım, ben hayatımda bu kadar fazla şans bulup, bu kadar vurdumduymaz ve umarsız takılan bir adam daha görmedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Red said: millette eboue ve emre çolak atılmalıydı diye ağlamış gazetelerde flaan oysa adamlara verilen kartlar o kadar kötüydü ki 2. sarıdan atılmamaları gayet normal valla emre'nin kırmızı görcek kadar bi hareketi gözüme çarpmadı maçta çok ama eboue haketmişti bence 2-3 sarı görmeyi. zaten ilk gördüğü sarı da yanlış hatırlamıyosam sert bi faul yapıp sonra hakeme itiraz etti baya(belki o faulü sonraki pozisyonda da olabilir tam emin değilim). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thecure Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 @harrykewell zahmet etmişsin ama aynı şeyleri yazmışsın yine. tamam böyle düşünebilirsin ama sonuçta koskoca bir ekip her açıdan değerlendiriyor onları. fiziksel testleri, psikolojik durumları, maç içi istatistikleri, antrenman istatistikleri, taktiksel yetenekleri değerlendiriliyor. kaldı ki 21 yaşındalar. semihe de laf edenler vardı senin gibi ama düzeldi mesela. maç içindeki pozisyonlar şansa da bağlıdır. senin maçta bir iki pozisyon görüp yaptığın bu içi boş yorumlara rağmen fatih terim ve ekibinin bu gençlere inanıyor olması benim için daha önemli. ben de çok büyük topçu olurlar demiyorum ama bence oynasınlar. belki çok iyi olacaklar belki silinecekler ilerde ama sonuçta seçilip oraya gelmiş futbolcular. büyük sahalarda, gs gibi takımda oynayabileceklerini kanıtlamış ve gelecek vaad eden genç futbolcular. aydın tarzı futbolcular bazen kötüyken bazen açılırlar ve yeteneklerini gösterirler ki o zaman para etmeye başlarlar. şimdiden silemezsin çünkü potansiyeli var. 2 sene sonra takır takır oynamaya başlar ve iyi paraya transfer olabilir. önemli değerler bir takım için bunlar. ayrıca, yedek kulubende oturup ses çıkarmayacak ve oyuna girince istediklerini yapmaya çalışacak adam bulmak kolay mı? hadi buldun bu paralara oynatabilir misin? işin içinde bu kadar farklı düşünecek faktörler varken, bunlar ne ya topçu mu demen bana futbol hakkında çok sığ düşündüğünü gösteriyor. yoksa fatih terimin o üç futbolcuyla yaptıklarının çok çok iyi birşey olduğunu anlardın. sürekli yenilsek bile, paralar saçıp getireceğimiz ortalama culio gibi yabancıların oynamasındansa, kendi yetiştirdiğimiz emre, aydın gibi gençlerin tecrübe kazanmasını tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 thecure said: @harrykewell maç içindeki pozisyonlar şansa da bağlıdır. senin maçta bir iki pozisyon görüp yaptığın bu içi boş yorumlara rağmen fatih terim ve ekibinin bu gençlere inanıyor olması benim için daha önemli. ben de çok büyük topçu olurlar demiyorum ama bence oynasınlar. belki çok iyi olacaklar belki silinecekler ilerde ama sonuçta seçilip oraya gelmiş futbolcular. büyük sahalarda, gs gibi takımda oynayabileceklerini kanıtlamış ve gelecek vaad eden genç futbolcular. aydın tarzı futbolcular bazen kötüyken bazen açılırlar ve yeteneklerini gösterirler ki o zaman para etmeye başlarlar. şimdiden silemezsin çünkü potansiyeli var. 2 sene sonra takır takır oynamaya başlar ve iyi paraya transfer olabilir. önemli değerler bir takım için bunlar. ayrıca, yedek kulubende oturup ses çıkarmayacak ve oyuna girince istediklerini yapmaya çalışacak adam bulmak kolay mı? hadi buldun bu paralara oynatabilir misin? işin içinde bu kadar farklı düşünecek faktörler varken, bunlar ne ya topçu mu demen bana futbol hakkında çok sığ düşündüğünü gösteriyor. yoksa fatih terimin o üç futbolcuyla yaptıklarının çok çok iyi birşey olduğunu anlardın. sürekli yenilsek bile, paralar saçıp getireceğimiz ortalama culio gibi yabancıların oynamasındansa, kendi yetiştirdiğimiz emre, aydın gibi gençlerin tecrübe kazanmasını tercih ederim. bu kısımlar bana tezat kokuyor gibi geldi farkında mısın bilmiyorum ama sen bile bir türlü karar veremiyorsun bu oyuncular hakkında Burası GALATASARAY, gençlerin ne olacağının tartılıp biçileceği, deneneceği yer değil, gençleri denemek, olgunlaştırmak ve kazanmak için alt ligler veyahut aynı ligde daha alt seviye takımlarda kiralık gibi metotlar var Taraftar senelerdir başarıya hasret, bunu da en iyi bilen Fatih Terim, dolayısıyla onun böyle bir düşünce tarzı ile bu çocukları kazanmaya çalıştığını sanmıyorum, bence tamamen diğer alternatiflerden daha çok fayda sağlayacağına inandığı için bu adamları oynatıyor ki bende onu bu noktada eleştiriyorum, gayet tabiki ben bir teknik adam değilim, onlar kadar bir oyuncuyu teknik açıdan irdeleyemem, ama şu var ki ben fatih terim 'den çok daha fazla insan sarrafıyım , burası kesin ve net, insanı ondan çok daha iyi tanır ve analiz ederim ben bu çocuğun teknik problemlerin ötesinde karakter problemi olduğunu düşünüyorum ve sahadaki saçmalamalarını buna bağlıyorum ha burada terimin de suçu olabilir, çocuğa aşırı motivasyon vereyim derken bu hale getirmiş olabilir, bunu da bilemeyiz ama sonuç yine aynı, bu çocukla ilgili tüm tasarruflarda kabahat terimde aydın için gerçekten birşey söylemek gerektiğini düşünmüyorum, diyorum ya adam o kadar relax, rahat , vurdumduymaz ve umarsız ki sahada, seneler değil asırlar oynasa da birşey farketmez gözümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thecure Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 kesinlik kavramınla ilgili ciddi sorunların var.o yüzden gerek yok tartışmamıza. zaten bir taraf tuttuğum yok. iyi futbolcular diyemiyorum ama kötü olduklarını da söyleyemezsin diyorum baştan beri. o yüzden tezat koktuğu yok, gayet anlaşılır cümleler. teknik açıdan onlar kadar irdeleyemem deyip, futbolcular hakkında halısaha futbolcusu bu gibi teknik ve kesin yorumlar yapmaktan büyük tezat var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 thecure said: kesinlik kavramınla ilgili ciddi sorunların var.o yüzden gerek yok tartışmamıza. zaten bir taraf tuttuğum yok. iyi futbolcular diyemiyorum ama kötü olduklarını da söyleyemezsin diyorum baştan beri. o yüzden tezat koktuğu yok, gayet anlaşılır cümleler. teknik açıdan onlar kadar irdeleyemem deyip, futbolcular hakkında halısaha futbolcusu bu gibi teknik ve kesin yorumlar yapmaktan büyük tezat var mı? teknik açıdan kastım, efor testleri vb.. teknik mevzular, yani alet edavet ile ölçülen, parametreler ile değerlendirilen mevzular bunlar dışında bir futbolcunun sahada topa nasıl gireceğini, nasıl durması gerektiğini, nasıl pozisyon alacağını yeteri kadar iyi bilirim, iyi bir izleyiciyim, iyi gözlemlerim bunlar için kimsenin bilgisine ihtiyacım yok amma ve lakin farklı görüş ve fikirlere de saygım sonsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar