Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 32. Hafta | Galatasaray - Trabzonspor | 25.03.2012 - 19.00

BulletRide

Öne çıkan mesajlar

abi sen hakkaten gökmen özdenek mısın

Sercan Yıldırım diyosun, şans diyorsun, tüm maçlara gittim diyorsun.

Herif takım arkadaşın ayagındaki topu çalıyo lan. Yer alamıyor pozisyona giremiyor. Şansa şans 730 dk oynamış 3 gol atmış.(Necati 706dk-5gol Baros 1200dk-7 gol Elmanderi yazmıyorum)
Tabi dk-gol ilişkisi forvet için çok saglıklı değil ama bu adama gereği kadar şans verildi hiç ama hiç katkısı olmadı.

Emre Çolak yerine kimi oynatsın söyle bakalım.

Hiç yerinde tespitlerin olmamış puan kaybından sonra td eleştiren yersiz olmuş belkide gökmen özdeneksındır bilemedim.
Sosyal ağlarda paylaş

tellos said:

abi sen hakkaten gökmen özdenek mısın amua

Sercan Yıldırım diyosun, şans diyorsun, tüm maçlara gittim diyorsun.

Herif takım arkadaşın ayagındaki topu çalıyo lan. Yer alamıyor pozisyona giremiyor. Şansa şans 730 dk oynamış 3 gol atmış.(Necati 706dk-5gol Baros 1200dk-7 gol Elmanderi yazmıyorum)
Tabi dk-gol ilişkisi forvet için çok saglıklı değil ama bu adama gereği kadar şans verildi hiç ama hiç katkısı olmadı.

Emre Çolak yerine kimi oynatsın söyle bakalım.

Hiç yerinde tespitlerin olmamış puan kaybından sonra td eleştiren yersiz olmuş belkide gökmen özdeneksındır bilemedim.

sercanı transfer ettiren kim ? ben mi terim mi ?

yiğiti transfer ettiren kim ? ben mi terim mi ?

rierayı transfer ettiren kim ? ben mi terim mi ?

musleraya gerek yok, viktorya yeter bana diyen kim ? ben mi terim mi ?

elmanderi ilk maçlarda oynatmayan kim ? ben mi, terim mi ?

sabri ve servetten geri dörtlü kurmaya çalışan kim ? ben mi terim mi ?

emrenin yerine kimi oynatsın diyorsun, kulyoyu gönderen kim ? ben mi terim mi ?

stankuyu beğenmeyip gönderen, devre arasında necati ve battalı geri çağıran kim ? ben mi terim mi ?
Sosyal ağlarda paylaş

boyle oyunlar vardi eskiden, o ne renk bu ne renk, inek ne icer falan, bi an onu hatirladim.

panpis bu haykirislarin ancak aptal kutusunda veya fotomacta is yapar. o kadar cok ben mi terim mi? yazmissin ki, gorende bu takim tesadufen lider bitirdi falan sanacak.

melo'yu sakin tutan, futbola konsantre olmasini saglayan kim? fatih mi terim mi?

engin apacisini bir nebze olsun adam eden kim? fatih mi terim mi?

selcuk'un dallama bencilliklerini ve kral havasini alan kim? ben mi terim mi?

ortalik karismadan, tuzaklar kurulmadan takimin tamamini degistirip ciban baslarini ayiklayan kim? fatih mi terim mi?

hakan balta'yi 2 yillik uykusundan uyandiran, sahte solbeklikten normal adama ceviren kim? fatih mi terim mi?

al ben de senden esinlendim iste...

ben gecen 2 sezondur takima bakip sinirleniyordum, ne kadar yanlis boktan giden is varsa gun gibi ortadaydi. keza organizasyon ve takim disiplini anlaminda butun bu sorunlara cozum geldi uysal ve terim geldiginden beri.

Ben kazandigimiz maclara sevinmiyorum bu sezon. Akli basinda, karakteri olan Galatasaray'i goruyorum. Galatasaray'li olmayi neden sevdigimi bana hatirlatan klubu gorup seviniyorum.

Sen de Gokmen Ozdenak...
Sosyal ağlarda paylaş

macin ozetini izledim simdi. hakem hakkaten muhtesemmis. kirmizi kartlik dusuren son adama devam demeler, necatiyi boynuna dlajip indiren penaltiyi es gecmeler, bariz geri pasi yok saymalar falan... bu ulkenin en iyi hakemi bunlari yapiyorsa isimiz var.

onun disinda zaten boyle puan kayiplari olur arada. normal. kisa zamana toparlariz.
Sosyal ağlarda paylaş

keşke bu güzel sorularından önce benimkilere cevap vermeyi deneseydin de belki aklında bir fikir oluşurdu

şimdi ben seninkileri cevaplayayım

Konn said:

melo'yu sakin tutan, futbola konsantre olmasini saglayan kim? fatih mi terim mi?

Melo mu sakin ? sen hiç tribünden maç seyrettin mi ? melonun sahada neler yaptığını gördün mü ? bak ben sana söyleyeyim, melo sakin felan değil, melo sadece çok çakal, atılacağını anladığı yerde duruyor, bunun da sebebi ne terim ne de ben, sadece kendisi

Konn said:
engin apacisini bir nebze olsun adam eden kim? fatih mi terim mi?
engin mi adam olmuş, ciddi misin sen ? daha yeni trabzon maçında alakasız yere maçın ilk dakikalarında kart gördü, bu mu tımar edilmiş hali ?

Konn said:
selcuk'un dallama bencilliklerini ve kral havasini alan kim? ben mi terim mi?

selçukta hiçbir zaman öyle bir hava sezmedim

Konn said:

ortalik karismadan, tuzaklar kurulmadan takimin tamamini degistirip ciban baslarini ayiklayan kim? fatih mi terim mi?

kimi nasıl ayıkladı ?

Konn said:

hakan balta'yi 2 yillik uykusundan uyandiran, sahte solbeklikten normal adama ceviren kim? fatih mi terim mi?

baltanın geçen sezolara göre daha iyi olduğu kesin, ama bana sorarsan hala ve hala yetersiz, Galatasaray forması giyen alelade bir sol bek bile daha fazlasını yapabilir,
Sosyal ağlarda paylaş

Soruya soruyla cevap verdigin ve hatta retorik sorulara cevap verdigin icin seni kutluyorum Gokmen agabey. Duzgun cevap verdigin yegane kisim ile ilgili de fikrimi belirteyim. Ergun Pembe ile arasinda cok fark olmayan bir sol bekimiz var. Transferi mumkun sol bek listesi falan varsa elinde gormek isterim.

Gecen seneki pisirik takimla bu takimi kiyas ettigimde benim keyfim yerinde. Sampiyon olmak istiyoruz tabiiki ama senelerdir gormedigim bir Galatasaray'i izledim ben bu sene, memnunum. Daha iyi olmali mi dersen tabiiki.

Selcuk'u okuyamadiyan o senin sorunun. Simdiye kadar serbest atislarda yaptigi bazi tavirlardan bunu, o derin bilginle, okuyabilmis olmaliydin.

Malsef ben senin sorularina cevap vermedim cunku soyledigin seylerin bir kismi artik gecerli degil. Eh yani Fatih Terim degilse hatasini gorup duzelten, kim yonetiyor lan bu takimi Gokmen agabey, kim?!

[rage]
bide elmander, servet, sabri falan demissin ama arkadasim benim, su anda takimi ngeri dortlusunde semih oynuyo. bir insandan takimin basina gecer gecmez yoktan gelen adami oynatmasini mi bekliyorsun sen. adam tabiiki basta gecen senelerde oynamis tecrubeli adamlari koyacak. ne sacma seyler yazmissin sen ya, futbol bile degil bu mantik mantik. Adamin elinde defalarca milli olmus iki oyuncudan bahsediyorsun, adam tabiiki kor atis yapip yok yere risk alacagina, once onlari deniyor.

Sonra Semih'i koydu, o gun bugundurde oynuyor herif. Neyin laf kalabaligini yapiyosun ki sen? sen fenerli dogmasi gereken ama nedeni bilinmeyen bisekilde galatasaray'li olmus bi elemansin malesef. [/rage]
Sosyal ağlarda paylaş

Hakan Balta bu sezon çoğu maç yeterliydi, kendisinden beklenenleri ise Fenerbahçe ve özellikle dünkü maçta fazlasıyla verdi. Bana göre 2 haftadır takımın en iyilerinden dün de en iyisiydi

@harrykewell

bu takım öyle ya da böyle şike falan değil performansı yüzünden geçen sezon küme düşme aşamasına kadar geldi. 6 derbide sadece 1 puan aldı ve 2 gol attı. Kaçıncı bitirdi ligi hatırlamıyorum bile.

şu an 7 puan farkla lider, muhtemelen de asgari 7 ila 10 puan farkla girecek playofflara. Derbi kaybetmedi. İnönü'deki maç hariç oyunun mutlak hakimiydi. Rehavet ne kadar yanlışsa senin ve senin zihniyetindekilerin şu takıma ve Fatih Terim'e burun kıvırması, eleştirinin dibine vurması da o kadar nankörce.
Sosyal ağlarda paylaş

cildirttigin icin beni digerlerine de cevap vericem.

Melo cakal demissin, iyi iste atilsin mi yani? ne istiyosun adamdan polyanna olmasini mi? adam defansif orta saha oynuyor heriften sakin olmasini mi bekliyosun? Sen bana tribun falan diyosun, hayatinda futbol oynamadin mi sen? Gokmen ozdenak bile Nobre saglam kuvvetli sert oynadigi icin onu zamaninda guzelce ovmustu, sen ne diyosun?

kimi ayikladi demissin. Mustafa Sarp nerde, Ayhan nerde, Baris nerde, Servet nerde, Sabri nerde, Kazim nerde? Nerde olm bu herifler. 3 tanesi 15 gundebir gozukuyor diger ucude baska yere surulduler. Ruhsuz pelte adamlar yok iste artik. Riera da ruhsuz pelte gibi oyuna kusuyor, bak o da yok ortalikta, onu da kesti senin efsane terim. Yonetim bazinda da, ayiklandilar iste. Adnan'lar uzadi gitti falan. Memnun ol nankorluk yapacagina.

Ne anlatiyosun hocam sen ya, git gazete yazari ol bu sacma sapanliklarina orda para da oderler, seviye o zira.
Sosyal ağlarda paylaş

sevgili Konn,

yorumlarımı ya da cevaplarımı ne kadar anlayabiliyorsun hiç merak etmiyorum gerçekten, daha da ötesi umurumda bile değil

sadece sordun cevap verdim, nasıl anlamak istiyorsan öyle anla

senden tek ricam, söylemlerime karşı birşeyler ortaya koyacaksan buna sorduğum sorulara tatmin edici cevaplar vermeye çalışmak ile başla, aksi halde mevzu gereksiz dağılıyor ve dediğin gibi laf kalabalığı yapıyor

Galatasaray geçmiş senelere göre 1 kademe daha iyi top oynadığı, takım olma yolunda ilerlediği kesin, buna kimse itiraz etmiyor

ama bunu bir marifetmiş gibi abartmamak lazım, bu sene harcanan para ortada, rakip diyebileceğimiz takımların nelerle uğraştığı ortada

terimin eleştirdiğim noktalarına bakarsan şunu göreceksin, 8-9 maçlık galibiyet serisinin bitiş sebebi tamamen bazı oyuncuların alternatifleştirilmemesi ve yedeklenmemesi, bazı adamlarda gereksiz ısrar edilmesi, çok fazla şans tanınması vs..

gayet tabiki ben idmanların tamamında yer almıyorum, bütün oyuncuları teker teker irdelemiyorum, sadece sahada gözlemlediklerimi yazıyorum, ama göz var nizam var, aydın 4-5 senedir şans buluyor ve hala aynı duruyorsa bunda ısrar etmenin anlamı ne ? emre çolak hala daha pres yapmasını , topa girmesini bilmiyor ise bunda bu kadar ısrarın anlamı ne ? sercan, riere, yiğit, bu adamları madem oynatmayacaktın neden transfer ettirdin, bunlara verilen paralar ile çok daha iyi alternatifler alınabilirdi, misal olcan ....
Sosyal ağlarda paylaş

Fatih Terim Euro 2008'den itibaren çok değişti, gerek basınla dialoglar gerek ünlü egosu. Baktı tek forvet olmuyor, hatasından döndü. Baktı Elmander cidden aradığı adam 3. haftada hemen döndü. Semih ve Emre Çolak'ı beklentilerin tavan yaptığı, hata lüksü olmayan bir sende attı Arena'ya. Sabri takıntısını sildi.

Hemen Stancu olsaydı, Culio olsaydı yeaaa deniyor. 31 hafta herşey güzel 32. hafta mı Stancu'ya ihtiyacımız oldu. Culio desen en az Emre veya Engin kadar oynardı ama daha fazlasının garantisi yok.

Yapılan tek hata 1 milyon euro fazla vermeyip Olcan yerine Yiğit'in alınmasıydı. Uzun vadede ben de Yiğit'i tercih ederim ama hedefe kitlenmiş bir takıma direk katkı verecek bir oyuncuydu Olcan bu sene

Bir de bana göre Ceyhun'u hiç hazır tutmaması. Selçuk bir derece ama Melo ceza alsa sakatlansa takım defansı çökecek
Sosyal ağlarda paylaş

Konn said:

Melo cakal demissin, iyi iste atilsin mi yani? ne istiyosun adamdan polyanna olmasini mi? adam defansif orta saha oynuyor heriften sakin olmasini mi bekliyosun? Sen bana tribun falan diyosun, hayatinda futbol oynamadin mi sen? Gokmen ozdenak bile Nobre saglam kuvvetli sert oynadigi icin onu zamaninda guzelce ovmustu, sen ne diyosun?

melo konusundaki sıkıntını anlamadım gerçekten, melo ile ilgili hiçbirşey söylememiştim ben, sen terim adam etti deyince mevzusu oldu sordum, bu mu adam edilmiş hali, eğer adam edilmiş hali ise bu , terim için övünülecek bir hareket mi bu ???

Konn said:

kimi ayikladi demissin. Mustafa Sarp nerde, Ayhan nerde, Baris nerde, Servet nerde, Sabri nerde, Kazim nerde? Nerde olm bu herifler. 3 tanesi 15 gundebir gozukuyor diger ucude baska yere surulduler. Ruhsuz pelte adamlar yok iste artik. Riera da ruhsuz pelte gibi oyuna kusuyor, bak o da yok ortalikta, onu da kesti senin efsane terim. Yonetim bazinda da, ayiklandilar iste. Adnan'lar uzadi gitti falan. Memnun ol nankorluk yapacagina.

farkında değilsin sanırım, sarp ve barisi yönetim yolladı, ayhan ve servetin kalmasını terim istedi, hatta ikisini de bazı maçlarda denemeyi denedi, baktı ki kendi ipini çekecek geri adım attı, ama halen daha alternatifi olmadığı için serveti ve gökhan zanı yedek tutuyor, bu konuda da terime birşey söylemiyorum zaten. Kazımın takımda kalmasını kendi istedi, baktı ki taraftar hem kazımı hem terimi götürecek, sonra ona da yol verdi

Konn said:

Ne anlatiyosun hocam sen ya, git gazete yazari ol bu sacma sapanliklarina orda para da oderler, seviye o zira.

işte temel sorunun da bu, ne anlattığımı anlamadığın için sayfalarca yazıyorsun ama ne kendine ne de bana birşey anlatamıyorsun

yapman gerekeni söyledim, sorularımı teker teker oku, ve cevapları bana değil kendine ver

eğer ki sana alakasız gelen bir soru olur ise onu da bana sor ben sana cevaplayayım, maksat zihnin aydınlansın :)
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

Fatih Terim Euro 2008'den itibaren çok değişti, gerek basınla dialoglar gerek ünlü egosu.

Baktı tek forvet olmuyor, hatasından döndü. Baktı Elmander cidden aradığı adam 3. haftada hemen döndü. Semih ve Emre Çolak'ı beklentilerin tavan yaptığı, hata lüksü olmayan bir sende attı Arena'ya. Sabri takıntısını sildi.

Hemen Stancu olsaydı, Culio olsaydı yeaaa deniyor. 31 hafta herşey güzel 32. hafta mı Stancu'ya ihtiyacımız oldu. Culio desen en az Emre veya Engin kadar oynardı ama daha fazlasının garantisi yok.

Yapılan tek hata 1 milyon euro fazla vermeyip Olcan yerine Yiğit'in alınmasıydı. Uzun vadede ben de Yiğit'i tercih ederim ama hedefe kitlenmiş bir takıma direk katkı verecek bir oyuncuydu Olcan bu sene

Bir de bana göre Ceyhun'u hiç hazır tutmaması. Selçuk bir derece ama Melo ceza alsa sakatlansa takım defansı çökecek

Elmander konusunda hata yaptı ve hemen hatasından döndü, evet doğru

Semih konusunda tamamen kendi insiyatifini kullandı ve takıma monte etti, çok iyide yaptı, doğru

emre çolak benim gözümde hiçbir zaman futbol sahası topçusu değil, sadece ve sadece halı saha topçusu,

sabri takıntısı halen devam ediyor, trabzon maçında bile ilk tercihi sabri oldu

stancu için yine de birşey demiyorum ama kulyoyu göndermesi büyük hataydı, özellikle de riera gibi bir adamı almak için

yiğiti almasını da hata olarak görmüyorum şu anda, çünkü adamı oynatmıyor, ne olduğunu bilmiyoruz, benim hata olarak gördüğüm tek şey ise bu adama şans tanımaması, ne aydın ne emre çolak ne de sabri kadar
Sosyal ağlarda paylaş

sayfalarca yazi yazan ben miyim sen misin bre nankor adam, senin sorununu da bullet yazmis zaten daha gerek yok konusmaya. yoktan bir takim kurulmus falan hala nelerin pesindesin.

yillardan beri motivasyon problemi ceken bi kulup var ortada senin ugrastigin ise bak ya.
Sosyal ağlarda paylaş

@harrykewell

emre çolak kötü mü şimdi? bedavaya daha 21 yaşında gurur duyduğum bir oyuncumuz. gayet düzgün çoğu özelliği. seyir zevki de veriyor eğer topla oynayacak özgüveni bulursa.var mı fenerde falan bu tarz emre, semih,aydın gibi topçular?

daha kaç maçını izlediniz ki sildiniz attınız? zaten topu topu kaç resmi maçta rahat rahat top oynadı? dahası fatih terim zor bir görev veriyor ona. ilerde arda gibi serbest duramıyor.
o kadar teknik ekip var hiçbiri topçu değil ya bu çocuk demiyor da derbilerde bile ilk 11 çıkartıyorlar. 13 yaşından beri gs de top oynuyor bu çocuk. hepsi biliyor özelliklerini.bence futbolcular hakkındaki görüşlerinizi bi gözden geçirin.özellikle bu kadar kesin konuşmadan önce.

onun dışında haklısın çünkü ben de kızıyorum fatih terim e son haftalardaki performanstan dolayı. takımın potansiyelini gördükten sonra hiç haz almadım son iki maçtan. suçlusu tabi ki fatih terim. ama sakin olun adam uğraşıyor işte.düzeltecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...