aquila Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 hunharca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 yok yaw bariz penaltı. trabzonu geçtim fenerliler bile itiraz edemez o derece yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Abi Batdal'ı döve döve atsınlar takımdan, o pozisyonda futboldan anlamaz düz taban halimle beni koysan oraya ben bile atarım ayıptır ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 MrLevie said: yok yaw bariz penaltı. trabzonu geçtim fenerliler bile itiraz edemez o derece yani. Nasıl edemezler abi, elin yaptığından takım suçlanamaz. Öyle şey mi olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 MrLevie said: yok yaw bariz penaltı. trabzonu geçtim fenerliler bile itiraz edemez o derece yani.bi kişinin elle oynamasından bütün takım o penaltının cezasını çekecek abi, öyle şey mi olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Nedir bizim bu son dakikalardan çektiğimiz arkadaş, birinde direkten döner, birinde kalecinin üstüne vururuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 DoruK said: Eternal said: Sizin son 10 yıldır yaptıgınız abicim buben öyle bir şey yapmadım. yaşadığın ghettodaki insanlar senin gibi düşük seviyeliyse ve bunların arasında galatasaraylılar da varsa bu benim suçum değil. çok ağır hacı.. çok... btw yeter ulan 2 haftadır abuk subuk kaçırıyoruz son dakikada. atamayacaksınız girmeyin bilae pozisyona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 hehehe, klasik ya...ağlayan cimbomlular, hakeme sallayan cimbomlular...aynı hakemin verdiği-çaldığı penaltıyla golü bulan cimbomlular...sonra da yine zafer türküleri çığıran cimbomlular...neyse, pley ofta karizmanızı fenerbahçem çizsin, siz varın şampiyon olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 eboue ne pislik bi adammış lan. karşı tarafı provoke etmek için herşeyi deniyo. yerde kıvranmalar falan, kalkıyo kavga ediyo sonra tekrar yere yatıp kıvranıyo. zaten rahat 2 kez kırmızı görücek kadar fazla hareket/hakem itirazı falanda yaptı ama atılmıyo işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 zekasiz fenerliler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 göbektekini anladık yetemedi plase denedi, buna bari ayak üstü aban da dönen toptan birinin götüne çarpıp girerdi en kötü. neyse 2-3 top indirdi atak başlattı çocuk, hakkını yemeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 çetin abi? ahaha. ultimate fenerli gelmiş oysa. ben bile kaçarım. hatta kaçtım bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 zekasız galatasaraylılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Bu sene biz karizma çizmekten bıktık, siz 7 puan farkla geride olduğunuz, direklerin koruduğu ligde hala çok büyük bir başarınız varmış gibi konuşmaktan bıkmadınız. Çözemedim ben kafayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 ne oldu şimdi kim galibiyeti kaçırdı sdf izleyemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 kafa cetintas kafası. tanıdık geldi mi? http://cs-bit.ru/public/style_emoticons/default/trollface.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Belirli bir takımın taraftarlarına demiyorum ancak üzerine alınacak çekinmesin rengini belli etsin. Gerçekte yaşadığı tatminsizliklerden dolayı buraya gelip yazanların, yazdıklarını okuyunca ve o kişilerin sandığının aksine yani sinirlenmek yerine, yazılana kahkaha atmak, ilginç bir olay... yahu baksana hala gülüyorum ben bile ne dediğimin farkında değilim, ne yazdım ki şimdi? Sormayın kime güldüğümü, rengi bende kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Batdal'ı alması dogruydu bence Fatih Terim'in kupa maçından sonra Sercan ilk 18e alınacak gibi değil yani. Ne goller kaçar ya Elmander'in yoklugunda yedekte oturacak bir forvet kazanmak istedi hoca bu maç olmadı diğer maç olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Elmander'e en yakın oyuncu tip olarak Batdal abi... 442 oynayacaksa gelecek maç Batdal çıkmalı ilk 11. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 kafan yetmez zaten benim kafamı çözmeye. pley ofta ki muhtemel bahaneleriniz de herhalde şöyle olacak.... -direği kalın yapmışlar, tüm toplar direğe değiyor. -hakemler aziz yıldırım'a çalışıyor. -top aslında nizami değil, 3 cc hacmi azalmış. -aziz yıldırım cübbeli ahmed aracılığı ile büyü yaptırmış. -fenerli topçular cimbom maçından önce 1 hafta banyo yapmamışlar,cimbomlu topçular kokudan doğru düzgün top oynayamadı. ah sizi gidi cimbomlular sizi. pley oftan sonra görüşürüz. muhtemel şampiyonluğunuzu kutluyorum ama fener'in cimbomu evire çevire yendiği bir şampiyonluk olacak bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Mazerete pek ihtiyaç yok bu sene oynanan maçlarda ki skorlar fenerbahçenin bizden ne kadar daha kötü oldugunu açık net ortaya koyuyor siz kendi evinizde 2-0dan buralara nasıl geldınız onun mazeretini düşünün bence bizim halimiz yerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Trabzonspor macini konusun fener galatasaray kavgasi yeri degil burasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 belli bizim mazeretimiz, aykut takımı savunmaya çekti halbuki bulmuşsun 15 dakika da 2-0lık üstünlüğü. saldır üzerine cimbomun. niye savunma yapıyorsun? bu sene ki cimbom, Allah var, geçen senelerden çok farklı, kaliteli yabancıları var. kalecileri çok iyi. Volkan bile itiraf etmedi mi, "benden daha iyi kaleci" diye? ki gerçekten doğru. Selçuk muhteşem oyuncu. Trabzon kafayı duvarlara vursun, Arda'nın gitmesi de en çok Selçuk için iyi oldu. Çok iyi oynuyor çocuk, umarım sakatlanıp makatlanmaz, milli takıma uzun yıllardır böyle bir oyun kurucu gelmedi, Arda falan hikaye. Bu çocuk gerçekten çok iyi. Neyse,kısacası bu sene ki cimbom gerçekten çok iyi. ama ben de fenerliyim ve fener cimbom maçlarında takımın kalitesi maç genelinde en az etkiye sahip. tabi taraflardan biri ciddi bir hata yaparsa o başka. Aykut yaptı hatayı,takımı savunmaya çekti. Yanlıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Ee işte? Kendin de söylüyorsun, o top o direkten dışarı sekmeseydi son dk'de çok ilginç olacaktı bugün puan tablosu, dün bursa maçında da 2 top direkten çıktı. Sizi sarıklılar, ak saçlı yasin okuyan teyzeler falan koruyor 2 maçtır. Da işte 1 olur 2 olur, 3.de olmaz o işler. Atar yapmadan oturup düşünmek lazım, bz ucu ucuna götü kurtarıyoruz 2 haftadır, hala ne diye bizden 7 puan üstün olan, daha koca sezon derbi kaybetmemiş takıma cak cuk ediyoruz diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 zokora yine cezalı duruma düşmüş haftaya bizim maçta. ŞİKEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar