Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 32. Hafta | Galatasaray - Trabzonspor | 25.03.2012 - 19.00

BulletRide

Öne çıkan mesajlar

DoruK said:

Eternal said:

Sizin son 10 yıldır yaptıgınız abicim bu
ben öyle bir şey yapmadım. yaşadığın ghettodaki insanlar senin gibi düşük seviyeliyse ve bunların arasında galatasaraylılar da varsa bu benim suçum değil.

çok ağır hacı.. çok...

btw yeter ulan 2 haftadır abuk subuk kaçırıyoruz son dakikada. atamayacaksınız girmeyin bilae pozisyona.
Sosyal ağlarda paylaş

Belirli bir takımın taraftarlarına demiyorum ancak üzerine alınacak çekinmesin rengini belli etsin.

Gerçekte yaşadığı tatminsizliklerden dolayı buraya gelip yazanların, yazdıklarını okuyunca ve o kişilerin sandığının aksine yani sinirlenmek yerine, yazılana kahkaha atmak, ilginç bir olay... yahu baksana hala gülüyorum ben bile ne dediğimin farkında değilim, ne yazdım ki şimdi?

Sormayın kime güldüğümü, rengi bende kalsın.
Sosyal ağlarda paylaş

kafan yetmez zaten benim kafamı çözmeye. pley ofta ki muhtemel bahaneleriniz de herhalde şöyle olacak....
-direği kalın yapmışlar, tüm toplar direğe değiyor.
-hakemler aziz yıldırım'a çalışıyor.
-top aslında nizami değil, 3 cc hacmi azalmış.
-aziz yıldırım cübbeli ahmed aracılığı ile büyü yaptırmış.
-fenerli topçular cimbom maçından önce 1 hafta banyo yapmamışlar,cimbomlu topçular kokudan doğru düzgün top oynayamadı.
ah sizi gidi cimbomlular sizi.
pley oftan sonra görüşürüz. muhtemel şampiyonluğunuzu kutluyorum ama fener'in cimbomu evire çevire yendiği bir şampiyonluk olacak bu.
Sosyal ağlarda paylaş

belli bizim mazeretimiz, aykut takımı savunmaya çekti halbuki bulmuşsun 15 dakika da 2-0lık üstünlüğü. saldır üzerine cimbomun. niye savunma yapıyorsun? bu sene ki cimbom, Allah var, geçen senelerden çok farklı, kaliteli yabancıları var. kalecileri çok iyi. Volkan bile itiraf etmedi mi, "benden daha iyi kaleci" diye? ki gerçekten doğru. Selçuk muhteşem oyuncu. Trabzon kafayı duvarlara vursun, Arda'nın gitmesi de en çok Selçuk için iyi oldu. Çok iyi oynuyor çocuk, umarım sakatlanıp makatlanmaz, milli takıma uzun yıllardır böyle bir oyun kurucu gelmedi, Arda falan hikaye. Bu çocuk gerçekten çok iyi.
Neyse,kısacası bu sene ki cimbom gerçekten çok iyi. ama ben de fenerliyim ve fener cimbom maçlarında takımın kalitesi maç genelinde en az etkiye sahip. tabi taraflardan biri ciddi bir hata yaparsa o başka. Aykut yaptı hatayı,takımı savunmaya çekti. Yanlıştı.
Sosyal ağlarda paylaş

Ee işte? Kendin de söylüyorsun, o top o direkten dışarı sekmeseydi son dk'de çok ilginç olacaktı bugün puan tablosu, dün bursa maçında da 2 top direkten çıktı.

Sizi sarıklılar, ak saçlı yasin okuyan teyzeler falan koruyor 2 maçtır. Da işte 1 olur 2 olur, 3.de olmaz o işler.

Atar yapmadan oturup düşünmek lazım, bz ucu ucuna götü kurtarıyoruz 2 haftadır, hala ne diye bizden 7 puan üstün olan, daha koca sezon derbi kaybetmemiş takıma cak cuk ediyoruz diye.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...