original_oguz Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 bu iki oyunu da acmaya calistiimdsa ayni seyler oluyor. oyun aciliyor grafikler cizgi cizgi ne idugu belirsiz bi sekilde cikiyor.sonucta oynanmiyor. sistemim winxp ve (bu kadar eski oyunlari ne kadar alakadar eder bilmiyorum ama yine de yaziyim)geforce2 ekran kartim var ayni sorunu yasayan veya cozumunu bilen biri var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 twinsen xp'de çalışmıyor. Yani bendede aynısı oldu.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
original_oguz Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 of yolu yok mu bunun baska??!!bilenler bilmeyenlere(bana)anlatsinlar!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 twinsen xp'de gayet güzel çalışıyor, daha 3-4 ay önce oynadım en ufak sorun olmadı. ama dosbox deneyebilirsin.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
original_oguz Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 bunlar dosla calisan oyunlar deil ki,dosbox kullanaim.daha mantikli bi cozum lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 uyumluluk modunu denesen?[signature][hline]Guarir non è possibile la malattia di vivere sapessi com´è vera questa cosa qui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 x-com dosta calısıodu yanlış hatırlamıosam lba2 'den emin değilim, hem dos hem windows desteği mi vardı, yoksa sadece windows muydu die, ama her ikisini destekliodu büyük ihtimalle. yani dos olarak çalıştırmayı deneyebilirsin. off lba1: relentless 'ı özledim ben kursam mı oynasam mı yine.. nie açıosunuz böyle nostalji topiclerini ya off... bi relentless kursam, bi fury of the furies, bi de master of orion 1. ahh ah.[signature][hline]wastiee | PHPNotepad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 original_oguz, oyunun windows için autorun menüsünün olması oyunun windows için yapılmış olması anlamına gelmiyor. eğer ki yanlış hatırlamıyorsam (ki başka bir arkadaşa da sordum) LBA2 dos'ta gayet iyi çalışıyor. hatta oyunda en ufak mouse desteği bile yok. dosbox ile hiç ummadığım hatalar gidermişliğim olmuştu ve bir dene diye tavsiye ettim. grafikle ilgili bir sorunu gidermeyeceği büyük bir olasılık tabii ama demekte zarar yoktur sanırsam. bu arada dos için video driver'ları vardı eskiden, başka bir oyunda buna benzer bir sorunu onlarla düzeltmiştim. simcity'deydi sanırım dediğim sorun. ayrıca lba2'yi xp'de daha 3-4 ay önce oynadım yine hatırlatayım. en ufak ayar yaptığımı hatırlamıyorum. taş çatlasa windows 98 uyumluluğunu falan açmışımdır.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Tey tey tey.[signature][hline]All this pain is an illusion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 UFO için, ekran kartının hızlandırıcısını kapat(dxdiag) oyun grafikleri normale döner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 home of the underdogs tan indir..oradaki fixlenmis halde,rahat bir sekilde xp de oynayabilirsin[signature][hline]Ranger : Eldritch (Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
original_oguz Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 mirage dedigini denedim dosboxla.dosta calisabiliomus gercekten.bu konuda ozur diliyorum senden. ama bu sefer de please insert the CD tipinde bi uyari verio:( oyunu bilge yukledikten sonra program files taki dosyayi surukleyip dosbox in uzerine biraktim.Acaba bi yanlislik mi yaptim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 valal twinsenı bilmiyorum ama sendeki xcom collectors edition sanırım şu anda evde değilim ama nette onun çin fix patchleri var unofficial www.downloadxcom.com gibi bişeydi googleda biraz değişinirsen bulursun bu collecotrs edition ve fix patch hayat kaydırıyo haberiniz ılsun yok artifaact site yok colony bitmiyo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
original_oguz Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 x-com sorunumu cozdum sayenizde saolun su twinsenin cd problemi var bi de ya uf. pc laf anlamiyo ki.'cd icinde iste' diye bagariyorum anlamiyo.hrrrr *delirir,ustune bi de kuduz olur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 yahu xcom varken başka oyunlar halt etmiş yemişim twinseni =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 afiyet olsun, o avatarla da anca böle bi yorum beklenirdi :)[signature][hline]Prawler, 29 Ağustos 2004 20:17 tarihinde demiş ki: Bu konuda diyecek birşeyim kalmadı Yapacak birşey de.. Tek gecelik ilişkilerin adamı olacam sanırım sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 abi dosbox nası çalışıyuo be :D dosbox var twinsen var=oynayamıyom :D eskiden dosta oyun oynadım bu arada ezmeyin beni lol ama komutları farklı bu dosbox un ve C: ye geçemiyom bi türlü[signature][hline]Mekteb-i Sultani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 dosbox'un cd desteği yok sanırım. geçen full throttle yükledim. hani eski oyunlarda ses kartları seçiminde sorun çıkarır ya. ya hışırtı yapar, ya yok bu olmaz der. işte full throttle'da normal çalıştırırken hışırtı yaptı. ben de dosbox'tan çalıştırayım, sound blaster gösterim güzel güzel oynarım diye düşündüm. ama aynı şekilde hop cd nerde uyarısıyla karşılaştım. belki bir şekilde cd'yi de mount etmek gerekiyo ama nasıl bilemiyorum. belki mount e: e:/ gibi bir şey yazılırsa.. bir denemek lazım.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 evet! aynen dediğim şekilde çalıştırdım full throttle'ı, büyük ihtimalle lba için de geçerli olur. bakın şöyle: şimdi dosbox'u normal şekilde çalıştırın. z: diye bir hayali drive'da çalışıyor program. oyunu d:gameslba2 klasörüne yüklediğimizi ve cd'nin de e: de olduğunun varsayıyorum kendinizinkine göre değiştirin. şunları yazın (oyunlarında default olarak cd için e'ye baktığını düşündüğümden e'ye mount ettim oldu): mount c: d:/games mount e: e:/ c: cd lba2 hedehodo.exe bu kadar. umarım işe yarar.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 bende de cd yok zırvası çıktı :)[signature][hline]Mekteb-i Sultani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
original_oguz Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 mirage mount c: c:/games yaptigimda zaten c:/games'e mountlu dio. mount d: d:/ dediimde yine ayni sey oluo.mountlu zaten dio.bide son iki satiri nasi yazacagimi anlayamadim. biraz daha ayrintili yazarmisin? (benim cd surucusu d harddisk de c) [Bu mesaj original_oguz tarafından 05 Eylül 2004 15:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 twinsenda aynı problem bende de var.. bilen var mı çözümü?[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 hmm pardon yanlış yazmışım ilk harfte iki nokta olmayacak. mount c c:/xx şeklinde hatta daha detaylı yazayım. diyelim cd'niz f sürücünde, oyun ise c:gameslba klasöründe şunları yazın mount q c:/games/lba mount e f: * mount e f:/ de deneyin olmazsa slash aslinda normalde diger yönde konulur ama dosbox bu yukarda yazdığım sekilde de kabul ediyor, normal slash'i cikartmayi beceremedim zaten. bilmiyorum onu da kabul eder mi) bu iki satırı yazdığınızda iki sanal drive açılacak. q drive'ına lba'yı yüklediğiniz klasör gelcek, e ise cd'yi temsil edecek. daha sonra yapmanız gereken q: yazarak oyun klasörüne gidip gerekli setup / exe dosyasını çalıştırmak. demin yine denedim oldu.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
original_oguz Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 hmm deniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 twinsen oddysey için xp patch i varmış... o olunca çizgiler gidiyo ve cd yi görüyo xp..[signature][hline]Mekteb-i Sultani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar