-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 aztecler ile trebuchet'ler karşısında dans ederdik ihbin ihbin ihbin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 haha:D Bizim kafede saldırmak yok kuralı benim uzun isyanlarım sonucunda iptal edilmişti. Harita Arena, Blackforest ya da (Lan şu bir yığın hindili haritanın adı?Yacukan mı Yucatan mı neydi?) oldurdu. Cafedeki herkes ben mahalleye taşınmadan önce normal insanlar gibi oynardı. Ben oyunu skirmisher-hussar savaşlarına çevirttirmiştim. Archer basanla ağır dalga geçiyodum. Özlemişim lan. Yalnız neden bilmem Eycof oynamaktansa, az önce yapılmış eycofun muhabbetini çevirmek daha zevkli gelirdi bana. Hala da öyle gerçi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 cikti: http://mirror.forgottenempires.net/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 o yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=GVyW2HQahKQ&NR=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 RED ALERT ÇOCUĞUYDUK BİZ. Biri de westwoodu resleyip ona expansion yapsa. Allah belanı versin EA diyerek postumu noktalıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 westwood, sierra, 3DO falan bir olup studyo acsa fjsdkfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 abv yüklüyorum şimdi multi akar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ekim 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2019 Bu oyunu mp nasil oynuyoruz? Steam'den girince lobbyler bombos, Voobly ise kotu lobi arayuzu ile tam bir kanser, zaten kimse de Forgotten oynamiyor hep AOK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2019 Nasıl 7 yıllık bir hortlatmadır bu. Bu zamanda boş olması normal anca öyle kendi arkadaşlarınla arada oynayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2019 18 saat önce, Nigger_of_the_sand dedi ki: Bu oyunu mp nasil oynuyoruz? Steam'den girince lobbyler bombos, Voobly ise kotu lobi arayuzu ile tam bir kanser, zaten kimse de Forgotten oynamiyor hep AOK. Seni buraya alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ekim 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2019 Aradigim halde diger konuyu bulamamistim, simdi oraya yaziyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar