jonq Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 EA'dan yeni bir web-based oyun. LOU ( Lord of Ultima ) oynayan/oynamış olanlar için pekte yabancılık çekmeyecekleri ama biraz daha ayrıntılı ve tabi ki Tiberium görselliği ve sesleri ile süslenmiş bir oyun. Open Betası başlamıştır. Command and Conquer Tiberium Alliances Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Up! Oyunun türkçe desteğide çıkmış. http://www.tiberiumalliances.com/tr/home şuda bi fan sitesi sanırım. Biraz bilgiler görmüştüm. http://www.cncturkiye.org/ Oyun hakkında bilgi verebilecek var mı? Yani 7-24 başında beklememiz gerekiyor mu? Tek seferde üstümüzden geçtiklerinde oyun bizim için bitiyor mu? p2w mi? biraz detay paylaşırsanız güzel olur. Öylesine bir hesap açtım bir iki dakika bakındım. Detaylı gibi göründü. asdf ss lere bak :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 google chrome için eklentisi varmış. Simülatörler vs. toplu birşeymiş. Hesap kitap işleriyle oyunu oynamayı kolaylaştırıyor (işte 10 yere tık yerine tek tıkla halletme gibi) https://chrome.google.com/webstore/search/cnc%20ta%20script%20collection?utm_source=chrome-ntp-icon ek bir not: Oyundaki bir sistem ile yerimize başkaları bakabiliyormuş. Fakat hesap süremizin yarısını aşmamak şartı ile. Atıyorum "10 gün tatildeyim k3nk sen baksana şu hesaba" diyip", oyun içi bir davet gönderiyormuşuz. O hesabına girdiğinde bizim hesabımızıda yönetebiliyormuş. İlginç geldide yazmak istedim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeemoMid Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Densiz said: google chrome için eklentisi varmış. Simülatörler vs. toplu birşeymiş. Hesap kitap işleriyle oyunu oynamayı kolaylaştırıyor (işte 10 yere tık yerine tek tıkla halletme gibi) https://chrome.google.com/webstore/search/cnc%20ta%20script%20collection?utm_source=chrome-ntp-icon ek bir not: Oyundaki bir sistem ile yerimize başkaları bakabiliyormuş. Fakat hesap süremizin yarısını aşmamak şartı ile. Atıyorum "10 gün tatildeyim k3nk sen baksana şu hesaba" diyip", oyun içi bir davet gönderiyormuşuz. O hesabına girdiğinde bizim hesabımızıda yönetebiliyormuş. İlginç geldide yazmak istedim =) babysit olayı tarihin başından beri falan var herhalde ya,ogame de mi duymadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 ogame oynamıştım. Fakat ogame üstünden epey geçti. Yeni nesil oyunlar belki daha iyi olmuştur. Ogame de ordu yokoldumu bitiyordu. Burada şehrin darmaduman olsa bile kurtulma olayı var sanırım (yanlış anlamadıysam). Üstelik 7-24 pc başında siteyi yeniletmeye çalışmayı bırakmışlardır diye umuyorum işte =). Bende bilmiyorum. Patidede hiç kimsenin haberi yok. Sessiz sedasız oyun çıkmış, hayvan gibide oyuncusu var. Patide niye farkedilmemişse.. işte bilen birileri anlatsada bizde anlasak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 abi bende bakındım başta sürekli tutodan gidiyorsun zaten zor bir şey değil. travian oyna ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Bende tutodan gittim ama, tiberium problemi çıktı. Bide tuto tam anlamıyla hazırlamaz insanları. Gerçi yarım yamalak başlamakta benim hatam tabiki. Tutonun yarısını okumadım bile. Sorduğum soruların cevaplarına ulaşana kadar ciddi ciddi başlamam zaten =). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 fena degilmis az killattim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Unutulmuşlara dalıyorken şantiyeye odaklanın. O yokolduğunda herşey gidiyo zaten. Ileriki seviyelerde defans felan oluyor o yüzden biraz zorlamaya başlıyor. Şantiyenin üstüne oynayınca rahat oluyor P: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 ittifak bonusları sağlammış. Torpil ile iyi bir ittifağa girerseniz kasma hızı 20 kat bile artar anladığım kadarıyla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar