Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kite shield crafted by me:P

Chemical

Öne çıkan mesajlar

yahu benim bildiğim tarihte iki elli kılıç yalandır, iki elle tutukları bile normalde tek elli tutulandır, o devasa kılıçların hepsi süs kılıcıdır[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce çok Rome:TW oynamışsın ;) Gladius çağdışı kaldı artık... Hem Gladius için ya dev tower shield lazım (ki gladiustan önce bir mızrak olacak) ya da yuvarlak sırta asılan kalkanlardan lazım

Longsword hakkaten güzel gider...
[edit: imla hataları düzeltimi][signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.

[Bu mesaj Rewendor tarafından 17 Ekim 2004 23:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ardeth, 17 Ekim 2004 23:31 tarihinde demiş ki:
yahu benim bildiğim tarihte iki elli kılıç yalandır, iki elle tutukları bile normalde tek elli tutulandır, o devasa kılıçların hepsi süs kılıcıdır

Tamam işte iskoçlar kullanıyo bitek claymoreu zaten onlar da t ek elle taşıyo ama ingilizler ancak çift elle kaldırıp savuruyorlar.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Kasarsa bu gılıncıda yapar bu manyak :)[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki:
Dünya ahiret bacım olsun..
Ayda görürsem affetmem.

[spo1=Paticik Halay ekibi]
_o_ _o_ _o_ _o_
..|.....|.....|.....|
./ ./ .../ .../
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları..
Powered bY Korax & Pascal.
Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_-Sturm-_, 17 Ekim 2004 22:46 tarihinde demiş ki:
ben onu evdeki herhangi bir kılıcımla tek vuruşta kırarım

said:
Ardeth, 17 Ekim 2004 22:48 tarihinde demiş ki:
ben daha iyi parçalarım hadi bakalım ben gladyus var :p

bende hiç bişi yok böhühühü
eski püskü de olsa sabre'ım bile yok artık...

şşş, chemi, sen katana işine de girsene, bak açta açıkta kalmamış olurum senin sayende[signature][hline]I fear no enemy!
I fear not death!
For the khala is my strength!
En Taro Adun!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rewendor, 17 Ekim 2004 23:33 tarihinde demiş ki:
said:
Ardeth, 17 Ekim 2004 23:31 tarihinde demiş ki:
yahu benim bildiğim tarihte iki elli kılıç yalandır, iki elle tutukları bile normalde tek elli tutulandır, o devasa kılıçların hepsi süs kılıcıdır

Tamam işte iskoçlar kullanıyo bitek claymoreu zaten onlar da t ek elle taşıyo ama ingilizler ancak çift elle kaldırıp savuruyorlar.

Yok yani bütün o claymorelar, bastard swordlar, great swordlar falan filan sadece süs kılıcı, hiç kullanılmıyor. İki elle tutulan kılıçlar bile long sword kadar sadece daha fazla güç vermek için.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_-Sturm-_, 17 Ekim 2004 22:46 tarihinde demiş ki:
Keşke tahtadan yapmasaydın ben onu evdeki herhangi bir kılıcımla tek vuruşta kırarım yani.. Ama güzel bir uğraş olmuş sevdim hatta aklıma da yattı yapmak böyle bir şey..

öeah :=[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan
lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki:
ya bu adam ne zaman banlanacak?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rewendor, 17 Ekim 2004 23:09 tarihinde demiş ki:
katana falan gibi saçma sapan kılıçlar olmasın, erkek kılıcı olsun, broadsword, longsword, ve hatta claymore falan :)

adam katanaya laf etti oha! karı kılıcı mı lan katana.

dikkat edersen conan filmde bi katana (ya da no-dachi de olabilir bilemiycem, o kadar ayrıntı farkedilmiyor :-P) bir de short sword (bu da long sword olabilir ya da broadsword) kullanıyor. (filmdeki bahsettiğim kılıçlı sahnelere biterim, o eğri kılıcı kısa süreli kullanmış da olsa)

ancak asıl saçma sapan kılıç claymore'dur., ne o öyle çiçekli böcekli...[signature][hline]I fear no enemy!
I fear not death!
For the khala is my strength!
En Taro Adun!

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 17 Ekim 2004 23:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ardeth, 17 Ekim 2004 23:35 tarihinde demiş ki:
Yok yani bütün o claymorelar, bastard swordlar, great swordlar falan filan sadece süs kılıcı, hiç kullanılmıyor. İki elle tutulan kılıçlar bile long sword kadar sadece daha fazla güç vermek için.

Yok yok, claymore kullanılmış savaşlarda, hatta iskoçyadaki heykellerde bile var böle ellerinde claymorelu adamlar. Zaten ismi bili "daha fazla biç" olan bir kılıcın süs olması ayıp olurdu :)

Bu arada kılıç konusunda sidik yarışına gireceksek dedemden yadigar ordu kılıcını (Defne yaprağı ve Türkiye Cum. Süslemeli Sabre) kapıp geleyim ;)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Vikinglerin zamanında Avrupayı kırıp geçirdiği savaş malzemelerini gösteriyordu discovery channel. Bildiğin tahtadan yuvarlak kalkan yapmışlar tahtanın damarlarına paralel olmadığı sürece balta geri sekiyodu kalkandan. O kadar kılıcım var kırarım hançerim var delerim diye düşünmeyin tahta kalkanlar gayet güçlü olabilir.

Tebrikler chem çok hoş olmuş kalkanın eline sağlık bence sen kendi başına sipariş almasanda üretime devam et beğenenlere satarsın veya odana asarsın gayet güzel durur.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
NotoriuS, 17 Ekim 2004 23:38 tarihinde demiş ki:
katana has bi kılıç be katana gibi zarif ve güzel bi kılıç var mı be ne o öle broad sword flm odun gibi kılıç öhm

Tamam işte kılıç dediğin öyle enli olacak, kodum mu ses getirecek, savurdum mu sadece katana gibi biçmekle kalmicak bi de kan püskürtüp kestiğini hissettirecek, içindeki vahşi duyguları ortaya çıkartıp seni gaza getirecek falan... Zarif kılıç kılıç olmaz :)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sheref, 17 Ekim 2004 23:39 tarihinde demiş ki:
chemi sen meslek lisesinde flan mı okuyosun??

yok çırak okuluna geçecekmiş yakında :D[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki:
Dünya ahiret bacım olsun..
Ayda görürsem affetmem.

[spo1=Paticik Halay ekibi]
_o_ _o_ _o_ _o_
..|.....|.....|.....|
./ ./ .../ .../
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları..