draedan Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Selamlar , Arattim bulamadim cizgi altinda oncelikle ^^ Ozellikle anime izlemek icin bir media player almak istiyorum samsung led'ime , uzerine islenmis fontlu anime leri duzgun gosteren olmali. Ama bir de son aylarda hi10p furyasi basladi, arastirdim , izlettiren bir media player henuz yokmus. Acaba ne yapsam, beklesem mi hi10p icin ya da simdiden ozellikle altyaziyi sorunsuz, usb hdd mden okuyabilen bir media player mi alsam ? tavsiyeleriniz lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Bütçen ne kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 yuksek diyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Mac Mini öyleyse. Ya da http://www.pclabs.com.tr/2010/12/15/htpc-sistem-rehberi/ PS3 Media Server de olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 valla ben de geçen yıl çok araştırdım, en iyi aldığım sonuç bir notebook bağlamak oldu. ps3'ün varsa gerge'nin dediği de işini görür ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 ps3 var da , ben gecen yil ugrastim o media server illeti ile, cildritti beni, yok stream edecek de yok bilmemne , sinir etmisti, simdi daha mi kolay bilmiyorum tavbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paran varsa en iyisi Mac Mini alıp takmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Ps3 media server çok geliştirdi kendini. Hi10p dahil hiçbir kodekte problem çıkartmıyor. Ama wired connection kullanman lazım. Yoksa bitratei yüksek 720p ler ve üstü çözünürlükler takılıyor. Ayrı olarak çok kötü kodlanmis bazı videolarda problem olabiliyor ama 99% sorunsuz çalıştırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 hdmi kablosu 20 tl tak izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 ben wi-fi üzerinden kullanıyorum ps3ms'i, bayağı uzun süre denemeler ve ince ayarlardan sonra takılmadan atlamadan, kaliteyi gözle anlaşılır şekilde bozmadan 720p gösterebilen ayarlar tutturmayı başardım, kullanmak isteyen olursa yazarım. 1080p için de biraz daha düşürüyorum ama gene normal seyretme mesafelerinden farkedilmiyor zaten başlangıç kalitesi daha yüksek olduğundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 sam anlat lutfen , benim arka oda ile salondaki tv arasinda cok mesafe var , mecburen wifi kullanmak zorundayim. en son beni cildirtmissi media server hikayesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 ok, transcoding settings tab'inde video quality settings altına şunu giriyoruz: keyint=15:vqscale=2:vqmin=3 bu ayarla 720p'nin takılma yaptığını tek gördüğüm nokta ekranın uzun süre boyunca çok ağır şekilde değiştiren bir sahne olduğunda ki anime'lerde öyle sahneler pek gelmiyor. son zamanlarda bir tek nisemonogatari'nin karen bee op'unda bütün ekranın vızıldayan arılarla kaynadığı yer ve ed'inde gene ekranı çöp adam ve parazitlerin kapladığı zaman. dropdown'dan good quality for wi-fi seçersen hiçbir şekilde atlamıyor 1080p bile ama hafif bloklaşma başgösteriyor hızlı sahnelerde. yukarıdaki ayarla sıkıntı yaşatan dosyalar için failsafe daima. en son zamanlardan (sanırım 2-3 ay önce güncelledim en son, şimdi dokunmuyorum sorun çıkarmıyor diye) pms ve k-lite mega'yı kullanıyorum bu arada. ha bir de, transcode buffer: 300 600 olursa 1-2dk pause yapınca saçmalıyor video. daha azı da tolere etmeyebilir yeterince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 su 10bit player basgligi vardi bulamam simdi belki yarari olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 ok, sagol Sam, aksama deniycem. Bu arada wifi sinyali guclendirmek icin benim kablonet modem port lara takacagim bir arac alicam. Var mi bilginiz bu konuda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 ps3 media server olayi sinir etti beni , hic ugrasamiycam :D direk bir media player alicam. Tek istedigim tavbi ki anime uzerine islenmis olan fontlu altyazilari duzgun okumasi ve bizim standard anime mkv codec lerinde problem yaratmamasi. artik hepsinde 1080p ve 5.1 oynatma oldugu icin onlari soylemiyorum bile. uzerinde USB girisi de var sanirim artik hepsinde. bir marka ve model onerir misiniz sadece yukardakilere yariyacak ( samsung led tv mde zaten usb girisi var da iste anime mkv lerin codec leri okumuyor ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 ben de senin gibi yapacaktım ama vazgeçtim çünkü yazılımın güncellenmesinde şirkete muhtaçsın, subber'lar da devamlı codec vs değiştiriyor. esas onunla uğraşılmaz. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 MiniPC kur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayspat Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Fusion tabanlı bir HTPC düşünebilirsin. Firmalardan gelecek güncellemelere bel bağlamazsın böylece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar