Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HTC One Serisi

vaperon

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
sizde de oluyor mu bilmiyorum, ben de sadece tek panel var, ama nasil oldugunu anlayamadigim sekilde cebimdeyken telefon bi ton bos panel ekliyor bi de ana sayfayi bos panellerin birine atiyor.

Simdi her defasinda bos panelleri silip duruyorum. Isin garibi ana sayfanin hangi panel olacagini elimle degistiremiyorum, ama cebime atinca lonk diye otomatik degisiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
Masticore said:

Direk yurtdışı alıp,pasaport'a kaydettircen bu telefonu. (1250'ye fln geliyor)

İphone gibi degil cok fark var türkiye ile yurtdışı fiyatı. 2k verilmez buna sonra fiyatı düşücek üzer yani...

Şimcik bir kaç sorum olucak 4s almayı düşünüyorum acep vazgeçip one x alsammı. Benim için önemli olan 3 şey var.

1- Dokunmatiği İphone'dan iyimi ? (şu ana kadar öyle bir tel. görmedim)
2- Ekran kalitesi oneX Super IPS LCD2 vs iphone TFT LED diyorlar ama bariz bir üstünlük varmı?
3- Ve tabiki pil ömrü

Aynı 2lemdeyiz ne yaptın aldın mı aleti.
Sosyal ağlarda paylaş

mayista turkcell den 2k TL ye aldim fakat gecen hafta Koln'de 500 euroydu :( Alet tek kelimeyle super. Daha one x i yada galaxy s3 u alip pisman olan "abi keske soyle soyle olaydi" diyen insan duymadim.
Bu telefonu alirken daha s3 cikmamisti ama simdi bile telefona dokununca s3 ten daha kaliteli hissettiriyor.
Son olarak, one x i alirken turkcell deki adam bana dediki iphone 4s alirsan htc alsamiydim dersin ama, one x alirsan iphone alsamiydim demezsin. Cidden dedirtmiyor :D
Sosyal ağlarda paylaş

Chastor said:

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-htc-one-x-32-gb-4cekirdekli-sifir-garantili-yagiz-telekom-82625093/detay?source=promotion_topl ben şöyle bir tane buldumda az para değil güvenebilirmiyimki böyle satanlara daha ucuza satanlarda var.

Ben aldım cumartesi gelecek haber ederim.

- eleman ile telefonda görüştüm tabi linkde arkadaş değil.

Oldukça açık şekilde anlatıyor ve herhangi bir sorunda tüm sorunu alıyor üstüne sanmıyorum ki olsun çok fiyat oynamıyor.Hat + passport kayıt + ötv yeterince oynatıyor fiyatları.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...