aquila Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 99 =/ o koydugunda da var mic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 att direk katlayarak satiyor her seyi zaten. kilif bakmistim 30 dolar mi ne demislerdi, hemen hemen aynisini 9 dolara buldum amazonda. Bakar korluk de boyle bir sey varmis harbiden mic :) neyse verdim bakalim siparisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 att amerikanın turkcell i gibi bisey heralde saglam giydiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=e3ri6vrmPbc adam çivi çakıyor lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Selam, iphone kesin 3 vuruşta yapar bu işi! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 ABİ KALP KRİZİ GEÇİYORDUM NEDEN VURUYOR ÇİVİYE :( biz hesap yapıyoruz nasıl alacaz diye, adam marangozluğa yeni bir soluk getiriyor aletle. (bir de hemen sıkıştırayım, gerçek teknoloji bu değil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 yurtdışından almak en mantıklısı,gerçi şimdi 100 lira giydiriyorlar vergi olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 o kanun daha çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 ah aman iyi ben alana kadar çıkmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Selam, HTC One S Vodafone ile piyasada. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Selam, Rezalet! 1.7GHz hızında S3 işlemcili model TR pazarına gelmiş... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 sizde de oluyor mu bilmiyorum, ben de sadece tek panel var, ama nasil oldugunu anlayamadigim sekilde cebimdeyken telefon bi ton bos panel ekliyor bi de ana sayfayi bos panellerin birine atiyor. Simdi her defasinda bos panelleri silip duruyorum. Isin garibi ana sayfanin hangi panel olacagini elimle degistiremiyorum, ama cebime atinca lonk diye otomatik degisiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Saat ile hava durumunun olduğu panel hep ana panel oluyor. Cebindeyken bir şekilde saat ve havadurumu widgeti yer değiştiriyorsa ondan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 bombos ekrani ana sayfa olarak atiyor her defasinda, isin kotu yani ben nasil degistirelecegini bulamadim, her defasinda silip simgeleri de yeni ana ekrana tasiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Piyasa'da 1200TLnin altına düşmeye başladı. Yaz sonunda herhalde 1000TL seviyesine gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Masticore said: Direk yurtdışı alıp,pasaport'a kaydettircen bu telefonu. (1250'ye fln geliyor) İphone gibi degil cok fark var türkiye ile yurtdışı fiyatı. 2k verilmez buna sonra fiyatı düşücek üzer yani... Şimcik bir kaç sorum olucak 4s almayı düşünüyorum acep vazgeçip one x alsammı. Benim için önemli olan 3 şey var. 1- Dokunmatiği İphone'dan iyimi ? (şu ana kadar öyle bir tel. görmedim) 2- Ekran kalitesi oneX Super IPS LCD2 vs iphone TFT LED diyorlar ama bariz bir üstünlük varmı? 3- Ve tabiki pil ömrü Aynı 2lemdeyiz ne yaptın aldın mı aleti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Selam, Sony falan yeni S4 işlemcili Xperia'lar falan tanıtıyor. Nasıl olacak bu iş? Hani üretim yetersizdi!!! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 almış olan yada inceleyen varsa en ucuza ve güvenli nerden alabilirim one x i? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 mayista turkcell den 2k TL ye aldim fakat gecen hafta Koln'de 500 euroydu :( Alet tek kelimeyle super. Daha one x i yada galaxy s3 u alip pisman olan "abi keske soyle soyle olaydi" diyen insan duymadim. Bu telefonu alirken daha s3 cikmamisti ama simdi bile telefona dokununca s3 ten daha kaliteli hissettiriyor. Son olarak, one x i alirken turkcell deki adam bana dediki iphone 4s alirsan htc alsamiydim dersin ama, one x alirsan iphone alsamiydim demezsin. Cidden dedirtmiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 GG, Sanalpazar gibi sitelerde 1200e satanlar var. Bunlardan alıpta yorum yapıcak var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Onlar paralel ithalat falan olabilir. Ben de düşünüyorum ama paralelithalat ne kadar güvenilir? Başına bişey gelse ne kadar destek bulabiliriz, merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-htc-one-x-32-gb-4cekirdekli-sifir-garantili-yagiz-telekom-82625093/detay?source=promotion_topl ben şöyle bir tane buldumda az para değil güvenebilirmiyimki böyle satanlara daha ucuza satanlarda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Adam bir sürü telefonu bi şekilde getirmiş de, o kadar pasaportu nerden bulup kaydedicek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Dun one x ime ilk root denememde tam brick oldu telefon derken sabah uyandigimda duzelmisti. Geceliyin telefon daha acilma ekraninda surekli restart atiyordu. Gece noldu bilmiyorum ilahi bi guc telefonu calistirdi :D edit: Simdi baska rom yuklemeye korkuyorum elimde kalacak diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Chastor said: http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-htc-one-x-32-gb-4cekirdekli-sifir-garantili-yagiz-telekom-82625093/detay?source=promotion_topl ben şöyle bir tane buldumda az para değil güvenebilirmiyimki böyle satanlara daha ucuza satanlarda var. Ben aldım cumartesi gelecek haber ederim. - eleman ile telefonda görüştüm tabi linkde arkadaş değil. Oldukça açık şekilde anlatıyor ve herhangi bir sorunda tüm sorunu alıyor üstüne sanmıyorum ki olsun çok fiyat oynamıyor.Hat + passport kayıt + ötv yeterince oynatıyor fiyatları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar