vaperon Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Öff tam da Sensation'a alışmıştım... :D sdfsdf Neyse, özelliklerinden de bahsedecek olursak, telefon üç ayrı modelde piyasaya çıkacak.HTC One X 1.5 GHz Quad Core işlemci Android 4.0 + HTC Sense 4.0 1GB Ram 32GB Hafıza HSPA/WCDMA/3G/EDGE/GPRS/GSM 850/900/1900/2100 MHz Bant desteği. 8 Megapiksel kamera 1.3 Megapiksel ön kamera Videokayıt sırasında resim çekebilme özelliği Enstantane çekim (Sürekli fotoğraf çekim modu) Video stabilizasyon özelliği ile el titremesine karşı görüntüyü düzenleme. Beats Audio. 1800mAh pil.HTC One S 1.5 GHz Dual Core işlemci Android 4.0 + HTC Sense 4.0 1GB Ram 16GB Hafıza HSPA/WCDMA/3G/EDGE/GPRS/GSM 850/900/1900/2100 MHz Bant desteği. 8 Megapiksel kamera VGA ön kamera Videokayıt sırasında resim çekebilme özelliği Enstantane çekim (Sürekli fotoğraf çekim modu) Video stabilizasyon özelliği ile el titremesine karşı görüntüyü düzenleme. Beats Audio. 1650mAh pil.HTC One V 1 GHz Single Core işlemci Android 4.0 + HTC Sense 4.0 512MB Ram 4GB Hafıza Ekstra microSD kart girişi. HSPA/WCDMA/3G/EDGE/GPRS/GSM 850/900/1900/2100 MHz Bant desteği. 5 Megapiksel kamera 720p Video Kaydı. Videokayıt sırasında resim çekebilme özelliği Enstantane çekim (Sürekli fotoğraf çekim modu) Video stabilizasyon özelliği ile el titremesine karşı görüntüyü düzenleme. Beats Audio. 1500mAh pil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Selam, 3.7" ekranı olan V modeliydi sanırım, onu kestiriyorum gözüme ben. Daha büyük ekranlarla uğraşamam. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 bu V'nin fiyatı kaç acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 ya nasıl oluyorda virüs giren işletim sistemi kullanıyorsunuz anlamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 virüs giren işletim sistemi Android mi oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 virus girmeyen isletim sistemi mi olur allaskina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 HD2'yi değiştirme vakti gibi. Bi çıksın inceleyek önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 4core telefon niye ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 hepsini kullandim htc den baska telefon almam bi daha almaaaam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Loex said: hepsini kullandim htc den baska telefon almam bi daha almaaaam şimdi htc kötü mü demek bu iyi mi demeks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 çok çok iyi memnunum demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Tam da kontratim bitiyor bu ay. Ya yeni telefon alicam ya da htc desire la devam edip aylik masrafi 10£ civarina cekicem derken HTC One cikti. Super otesi bir alet. Kararsiz kalmak fena. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 alma abi boşver alo varmı bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Yarin one x aliyorum vodafonedan, kurcalayip yazarim buraya iyi mi degil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Daha yeni Xperia S aldım ama bu One X'te acayip gözüm kaldı. Yeminimi bozabilirim her an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 iyi alet x ama s serisi garip sekilde daha hizli ve guclu benchlerde. http://www.engadget.com/2012/04/02/htc-one-x-review/ belki tegra icin optimize degildir benchler bilemem. one xin tek sorunu pil deniyor. birde 0.6 inchlik fark :D degismem asla. uc gun once buyuk diyordum simdi kucugunu dusunmem. http://allaboutsamsung.de/wp-content/uploads/2012/03/Note_OneX_1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Kanuni de iyice Note sever oldu :) HTCnin bendeki yeri başkadır her zaman ama şuan bende Note kullanıcısıyım ve ekran bile başlı başına tercih sebebi yapabilir cihazı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 cok yanar donerimdir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 ahmedinejad said: bu V'nin fiyatı kaç acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 5"den küçük telefon almam bir daha. teşekkürler dell biftek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 bi gun android alırsam htc alcam karar verdim.ben alana kadar neler cıkar gerci dsjghşlajsdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 burda dual core cikicakmis, tarihi belli degil hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 2 hafta sonra slovenyaya gıtcem fıyatlar orda nasıldır acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 aldim, alet super. buyuk boyutuna ragmen cok hafif telefon, ilk defa tuttugumda cok sasirdim bu kadar hafif olacagini beklemiyordum ekran cok iyi, amoledler falan direk hikaye kalmis yaninda. renkleri felan gayet canli, cozunurlugu yuksek. desire hdyle (benim eski emektar sdf) karsilastirinca aradaki farki direk gorebiliyorsunuz, renk olsun ekranda ki piksellerin gorulebilirligi olsun kamera acilmasi, foto cekmesi felan gordugum telefonlar arasinda en hizlisi, simgeye dokunmanizla beraber direk kamera moduna geciyor telefon, foto cekmesi de keza boyle. reviewlarda soylendigi kadar var yani su an ki tek sikintim telefonun isinmasi, hayaatimda bu kadar isinan telefon ilk defa goruyorum. sik kullaninca telefonun arkasi isiniyor, ekrana dokunurken bile hissediyorsunuz ust taraftaki sicakligi bataryayi henuz test edemedim, bi kere bitirdikten sonra yazarim ne kadar dayandigini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 telefonu bir sure kurcaladiktan sonra sunu gonul rahatligiyla soyleyebiliyorum: telefon piyasada ki en iyi telefon. en iyi android, en iyi smartphone degil, direk en iyi telefon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar