ginaly Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 iphone'un yaklaşık internet tüketimi ne kadar? video izlemiyoruz diyelim. var mı yuvarlak bi rakam? 2 gb kotalı tarifeler yeterli olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 bilmemkaç milyar verip ayfon al hamster çarkı ile internet çalıştırmaya kas! yakışmadı hiç yakışmadı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 benim ortalama kullanimim 0.5gb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 şu iclouddan korkuyorum ben. halihazırda macbookum var ve iphonela sürekli eşlenirse kotanın annesini üzer diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 4s. ayrıca icloud zaten wifi üzerinden çalışıyor tamamen. kotadan yemiyorsun. güzelliği de o zaten xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 nası yani, aletler kendi arasında ağ kuruyor, internet bağlantısı olmadan yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 wiifi internet bağlantısı diil mi ?1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 asıl soru wifi dışındaki bağlantından bağlanamıyorlar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 wifi dışındaki bağlantından bağlanırsa ulan bi fotoğraf 8mb zaten photostream'e atsa, ne bileyim telefon backup'ını alsa 500 küsür mb tutuyor, kota mota kalmaz yani, mantıksız. ben mesela eve geliyorum, aleti fişe takıyorum, o an wireless'a da bağlıysa gece telefonu kullanmadığım zaman icloud ile eşleştiriyor photostream ve yedekleri falan, adres defteri vesaire gibi hafif şeyler zaten gerçek zamanlı senkronize çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 eh, benim evdeki wi-fi da kotalı olduğuna göre icloud bana patlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 gerçek ginaly bu değil mobil cihazlada fakir rpgsi yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 öyleyse kapatırsın dayı icloud'u nolcak. backupları cloud'a değil direkt bilgisayara yaparsın kabloyla, photostream zaten çok gerekli bi özellik değil, olur biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 valla kotalı lan. 4gb vodafone. telefon hattı yok malikanemde. dağın başına köşk yaptırırsam olacağı buydu zaten :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 1600e faturalı garantili muteber siteden 4S buldum beyler, alınır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 aldım az önce. hadi bana hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 ginaly said: muteber siteden Bundan eminsen, al kaçırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 eminim abi, çünkü site sahibi şirketin yöneticileri arkadaşlarım. daha önce de alışveriş yaptım, hatta geciken bi ürün oldu, benim arkadaş sitenin ceo'sunu azarladı sdfsdg. firma rocket internet, site evim ister nokta kom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Güle güle kullan cin ali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 2k bu yaa 1600'e nasıl aldın? söyle de şu fakiri de sevindir. :D http://www.evimister.com/Apple-Iphone-4S-16-GB-Siyah-Cep-Telefonu-26794.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 daha önceki bi alışverişimden kazandığım %20 indirim kuponum vardı. yeni üye olanlara da veriyo olabilirler kuponu, bi üye olmayı dene istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 bişi dicem herkeste oldugu için uyuz olsamda iphone kullandıgım zamanda çok memnun oldugumdan hiç kasmayıp yine bi ayfon alayım diyorum ama yine eylül gibi iphone 5 gelicekse bari onu bekliyim mi 4s kapim mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 4s kapma abi. 5'i bekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 1 yıl geçmeden gelmez yeni iphone, her sene aynı olay. Çıktıktan 6 ay sonra söylentiler başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 selam 3gs var bende 32gb 4 çıktı tr ye gelinceye kadar oohooo yurt dışı yapar 4 alırım dedim 4 çıktı, aynı strateji ohoo 4s alırım dedim şimdi 5 bekliyorum hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 5 alana kadar 5s i beklerim nasıl olsa en yetersiz olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar