Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

I Am Playr - Facebook Oyunu

DynamicK

Öne çıkan mesajlar

Mal said:

enerji bitiyor hemen ya çok az.

ogame oynadığım günlere geri döneceğimi farkedip kapattım direk.

Edit: Ama emek var, güzel olmuş. Çekimler çok iyi. Oynayasım geliyor, ama 4 training yapıp bekliyorum resmen. 5 arkadaş çağırsam +1 training anca yapar, gene ömür törpüsü, gene ömür törpüsü.
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunu türkçe'ye çevirdim fucking british acent yüzünden videoları izleyim dedim de, çok yapmacık gedli :) 13. haftaya geldim videolar yavaştan kendini tekrar etmeye başladı.

Hikaye güzelleşecek olaylar olacak gibi duruyor Natalia diye bi hatun sevgilisinden ayrılmış bizim şehre geliyor, manager im de mesaj atmış tanışmam için daha iyi, ünlü olmam gerekiyormuş =)

Şimdilik eğlenceli ama son güncellemelerde oyun yavaşlamış biraz, sık hata vermeye başladı.

Ayrıca, oynun başında maçlarda daha fazla şans bulurken şimdi 1-2 şans bulabiliyorum hatta bugün taktik kazandım fırsatçı golcü taktiğimi ne, kullandım maçta sadece 2 kere şans geldi.

maçlar sanki sana bağlı gibi artık, 2 kere kaçırdın mesela 1-0 yeniyorken 1-1 olup 90. dk da 2-1 yeniliyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Ha evet Turkce versiyon hizmete girdi.

Oyunun turkce cevirisini duzeltmeye calisiyorum ben firsat buldukca. Ceviriyi ben yapmadim da yapanlar hali ile oyunu kodlayanlar olmadigindan ve futbol terimlerine tam hakim olmadiklarindan ara sira komik ceviriler gorulebilir. Ayni sorun diger dillerde de var. Oyunu bir kenara birak mesela google kendi urunu g+ turkce cevirisini dahi becerememis hehe.

Neyse zamanla duzeltilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...