hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Mal said: enerji bitiyor hemen ya çok az. ogame oynadığım günlere geri döneceğimi farkedip kapattım direk. Edit: Ama emek var, güzel olmuş. Çekimler çok iyi. Oynayasım geliyor, ama 4 training yapıp bekliyorum resmen. 5 arkadaş çağırsam +1 training anca yapar, gene ömür törpüsü, gene ömür törpüsü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 para vermeden item alinmiyo galiba, meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 oyun cogiyi yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=vawgn-uGTdU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Quel-Thul said: yarışma olayı nerde ya ben goremedim Ilk mesajimda ikinci spoiler'i ac orda link var ve kisaca bilgi verdim yarisma ile ilgili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 update gelmiş haha.ulen tamda sardıydım ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 bitmiş update Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 saldırın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 sureli antremanlarda, bosa cok fazla zaman gidiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 gel sukru dota Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 ofisteyim abi ne dotasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 deans tam bir şerefsiz çıktı. içmeye gitmeyin o herifle. keşke ilk başta ispikleseymişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 hehe ben ispiklemiştim sonra banada yaptı aynısını. zenciylede çok takılmayın yaramaz adam. benim hatuna loyal takılıyorum bakalım... da2 den iyi rpg oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 zenci elemanla bara gidince cikan hatun baya baya baya iyi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 td çok kral adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 cok bayik ya, mac boyunca bi pozisyon geliyo, zaten onu da kaciriyorum, sonra gol yiyip yeniliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 antreaman ıcın kullandıgımız enerji , maç için lazım diil dimi lan? deli gibi harcıyorum da enerjiyi.maca 0 cıkıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebq Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 new star soccer in modifiye edilmis hali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Oyunu türkçe'ye çevirdim fucking british acent yüzünden videoları izleyim dedim de, çok yapmacık gedli :) 13. haftaya geldim videolar yavaştan kendini tekrar etmeye başladı. Hikaye güzelleşecek olaylar olacak gibi duruyor Natalia diye bi hatun sevgilisinden ayrılmış bizim şehre geliyor, manager im de mesaj atmış tanışmam için daha iyi, ünlü olmam gerekiyormuş =) Şimdilik eğlenceli ama son güncellemelerde oyun yavaşlamış biraz, sık hata vermeye başladı. Ayrıca, oynun başında maçlarda daha fazla şans bulurken şimdi 1-2 şans bulabiliyorum hatta bugün taktik kazandım fırsatçı golcü taktiğimi ne, kullandım maçta sadece 2 kere şans geldi. maçlar sanki sana bağlı gibi artık, 2 kere kaçırdın mesela 1-0 yeniyorken 1-1 olup 90. dk da 2-1 yeniliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Ha evet Turkce versiyon hizmete girdi. Oyunun turkce cevirisini duzeltmeye calisiyorum ben firsat buldukca. Ceviriyi ben yapmadim da yapanlar hali ile oyunu kodlayanlar olmadigindan ve futbol terimlerine tam hakim olmadiklarindan ara sira komik ceviriler gorulebilir. Ayni sorun diger dillerde de var. Oyunu bir kenara birak mesela google kendi urunu g+ turkce cevirisini dahi becerememis hehe. Neyse zamanla duzeltilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Pati için "extra energy cap" promosyon kodu falan yok mu şimdi yani 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 dolmuyorki energy zaten bekle dur.aksamdan aksama gırıp oynucam artık bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Futbol içeren browser oyunu hemen akmam lazım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 R U PLAYR? ödüllü futbol yarışmamız için bir yazı hazırladım. :) http://blog.iamplayr.com/r-u-playr-odullu-futbol-yarismasi/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar