Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 MoP ta protu direk benim icin yeniden yaratmislar consecrate rotasyona geri dondu holy power +2 storage reaktif mitigation sacred shieldin geri donusu WoG un CDin gitmesi repentance ile CC gelmesi gap closer mekanigi olarak holy power stoklama lich king ve catada elimden aldiklari seylere yeniden kavustum direk, oyuncagina kavusmus bir cocuk gibi mutluyum <3 batirmazlarsa ruya gibi bir expansion bekler beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 yinede biraz monoton olacak gibi saldırı skilli olarak kullanabileceğimiz yeni birşey eklemezlerse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 consecrate geri dondu iste, sacred shield rotasyona girdi, WoG izlicez lvl90 talentlarindan iste prism alinabilir rotasyona gap doldurmak icin, execution stance daha iyi ama <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 şuraya bakarken tekrar düşündüm de, oynadığım onca mmo'da deneyim ettiğim en kötü sınıftı herhalde. hatta herhaldesi fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Tam aksi gecerli benim icin ehue Tabi paladin wotlk den sonra tam ait oldugu yere geldi, vanillada 10 level kasmaya sabredemedigim tek class ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draco Mortis Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 ÖLMEZ ÖLDÜRMEZ ÖLDÜRÜR diye tanımlamıştı 1 arkadaş paladinleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaybolmayansakiz Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Viktor said: vanillada 10 level kasmaya sabredemedigim tek class ehue vanillada lwl 60, üstüne 2 arkadaşının ve kendinin epic mount parasını + questlerini kasan bir pve paladin olarak şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki, en zor classtı paladin vanilla da. çok değişti tabi sonradan... vanilla da ret pala diyince agzınızın ustune tekme yerken, tbc de 80 lwl skilleri geldiğinde (wotlk paketınden once) mesela aynı anda 4 adam dovebiliodunuz. zaten 1 hafta sonra da nerfu yemıstı kafasına. çok özledim lan paladınımı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Plaka Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Aslinda bu bineklere harcanan altini iade etmeli blizzard ya da hic kolaylastirmamaliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar