Katibim Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 ginaly said: neyse bari cost yaratmadığı sürece utilize edeyim. do you speak english ? Arkadaşım Türkçe konuşsanda hepimiz anlasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 escape said: Vendy said: küheylan said: kızın benimle tanışmasını sağla. erkek ırkından bile soğutacak çirkinliğim ve ayılığımla kızı lezbiyen yaparım. kurtulursun. :( http://ultraphil.deviantart.com/art/Forever-alone-Animated-Cry-187145744 olm şunu arıyodum ya ahaha ulan gene loopa aldırdınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Rewendor said: yılmaz özdil stili yazmışsın diyecem de satır aralarındaki boşluklar kurgunun "yeaa kızlar bana hasta,bi de acaip kız götürüyorum güzel falan bunlar hatta. ama işte bulunmaz adamım bıraksam mı" mesajlı altmetni için ayrılmış sanırım. Olmamış. Oldu, sori. aquila said: o altmetin zaten ginaly isminde var, yaziya gerek yok. bak, adam biliyor. Katibim said: ginaly said: neyse bari cost yaratmadığı sürece utilize edeyim. do you speak english ? Arkadaşım Türkçe konuşsanda hepimiz anlasak memurlar.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 yemedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 geçen günler içinde iyice sevgiliye bağladık :/ sınavları bitince bırakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 yataktayken kalk giyin seni bırakayım dedim, giyindi götürdüm bıraktım, adeta bir kedi bırakır gibi. hafifledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 direkt bu postu göster sen ne öküz bi adammışsın deyip senden modül olarak kopucaktır kendiliğinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 bütün ıssız adamlar da forum.paticik.com'a üye hızlı sevgili kolay ayrılık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 http://img.gawkerassets.com/img/17huosqn6lzsojpg/original.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaybolmayansakiz Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 küheylan said: kızın benimle tanışmasını sağla. erkek ırkından bile soğutacak çirkinliğim ve ayılığımla kızı lezbiyen yaparım. kurtulursun. :( ahah canım lan. yazık. inş. super guzel ruslar duser kafana yolda yururken. amin. bide abi sana çok yakın bı durumdayım bende. çok guzel bi kızla çok iyi bi ilişkim var ve kız benım ıcın ölüyo. evlenmek fln ıstıyo ılerde. ama ben ayrılmak istiyorum. ve ayrılamıyorum. onu kırmadan ayrılmanın yolunu bulamıorm yada. cunku kız hem çok istiyo beni (çok vahşi bi çekiciliğim var benim) hem cok super hem cok ıyı hemde gelecegı cok parlak abı. 10 yıl sonra kesın bı yerde CEO fln olur. Ole testisli bı tanıdıgım olsunda ısterım yanı. napsak panpalar ya? ayrılmasak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 ayrılırsan yaz buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Senin istediğin modda biri olmasını istediğini söyle saçma sapan kıskançlıklar yap maço erkek tavırlarını takıl, yetişkin bir bayansa zaten bunların hiçbirine okey demez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 bu topak reklam kokuyor. ginaly'i severim topaklardaki grafiklerini ayrıca takdir ederim. ama bu topak reklam kokuyor. kız güzel, kız bana hasta, kız harika, kız muhteşem ama bırakmak istiyorum zuzuzuuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 çok samimiyetsizs bi topic ben de bi yığın taş gibi kızı elimin tersiyle ittim, hatta bi keresinde hatırlıyorum hala terliyken postalamıştım birini ama gelip de buraya yazmıyorum yani ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar