Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

zaman yönetimi

yav

Öne çıkan mesajlar

beceremediğimden ötürü hayat boyu başarısız olacağımı düşündüğüm veya potansiyelimin çok aşağısında yaşayacağım (ya da kendimi böyle teselli edeceğim) bir durum yaratan hede hödö

napmak lazım acaba

daha az şeye odaklanayım diye zamanımı dolduracak birçok şeyden kaçındım (daha az şey ama gene de 1-2 tane bişey değil, okul ve bilmemne sporu gibi hani) kısacası vaktim çok sayılır ama vakit çok olunca o vakti kullanma becerisi de oldukça düşüyor

potansiyel bir loser mıyım acaba
Sosyal ağlarda paylaş

8 kalkım
9.5 işteyim
19 isten çıktım
20 spordayım
21.5 evdeyim
soyundum giyindim derken 22
en geç 00 da yatmazsam sabah mal gibi kalkıyorum.
2 saatide film net dergi kitap şeklinde harcıyorum
hafta içi böle bitiyor.

cumartesi öğlen 2 de evdeyim giyinip bi çıkıyorum pazar gece 00 de evdeyim :D
Sosyal ağlarda paylaş

Hayvan gibi irade sahibi değilsen çözümü yok ne yazık ki. Bir çok hobin varsa hele aslında yapman gerekenlere asla vakit bulamazsın.

Gerçi bu biraz da yapman gerekenleri yapmayı içten içe sevmemenden kaynaklanıyor olabilir.

Ne bileyim fotoğraf çekmeyi seviyorsan, hayatın boyu fotoğraf çekerek mutlu olacaksan iktisat alanındaki çalışmaların sana eziyet olacaktır sen kendine itiraf etmesen de.

Öyle olunca da işte asla yeterli vakti ayıramayacaksın o alana. İstersen tüm hobilerini bırak, hayatında sadece okul kalsın, tavana bakarsın yine okula vaktin kalmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

Ne bileyim fotoğraf çekmeyi seviyorsan, hayatın boyu fotoğraf çekerek mutlu olacaksan iktisat alanındaki çalışmaların sana eziyet olacaktır sen kendine itiraf etmesen de.

hayalimtrak

akademik olarak ekonomi-politik kasıp üzerinde çalıştığım konularda belgesel fotoğraf projeleri üretmek istiyorum nasıl ama>:D<

valla bakalım vizelere kadar 3-4 hafta müddet verdim kendime
gündüzlerim bomboş (iö'yüm)
kişisel olarak vaktimi adam gibi dolduramazsam bu süre içerisinde vizelerden sonra direkt iş arayacağım
geriye kalan ufak vakitlerde ne şey yiceksem yerim gene artık
(geçen dönem 2 günlük parttime bir işim vardı çok matah olmasa da, gene haftanın 2 günü erken kalkıyodum sayesinde ama bir süredir 12'den önce uyanamaz oldum)
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

Hayvan gibi irade sahibi değilsen çözümü yok ne yazık ki. Bir çok hobin varsa hele aslında yapman gerekenlere asla vakit bulamazsın.

Gerçi bu biraz da yapman gerekenleri yapmayı içten içe sevmemenden kaynaklanıyor olabilir.

Öyle olunca da işte asla yeterli vakti ayıramayacaksın o alana. İstersen tüm hobilerini bırak, hayatında sadece okul kalsın, tavana bakarsın yine okula vaktin kalmaz.

arkadaş ne güzel yazmışsın, ne güzel özetlemişsin be.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...