yav Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 beceremediğimden ötürü hayat boyu başarısız olacağımı düşündüğüm veya potansiyelimin çok aşağısında yaşayacağım (ya da kendimi böyle teselli edeceğim) bir durum yaratan hede hödö napmak lazım acaba daha az şeye odaklanayım diye zamanımı dolduracak birçok şeyden kaçındım (daha az şey ama gene de 1-2 tane bişey değil, okul ve bilmemne sporu gibi hani) kısacası vaktim çok sayılır ama vakit çok olunca o vakti kullanma becerisi de oldukça düşüyor potansiyel bir loser mıyım acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Neye zamanın yetmiyor mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Buralar birazdan 'paticiğe daha az takıl rerörerö' ile dolacak yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 yalan mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 http://troll.me/images/ancient-aliens-guy/the-history-channel-ancient-aliens.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 benim hiçbişiye yetmiyor mesela en iyi ihtimalle saat 6da işten çık saat 7de kursa git 10da çık 11de eve gel. yat uyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 copry said: Buralar birazdan 'paticiğe daha az takıl rerörerö' ile dolacak yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 internette daha az vakit harca çok harcıyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 http://www.arkiv.com.tr/i/photo/project/26013.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 oha ne güzel binaları varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 kız arkadaşından ayrıl. ölü zamanlarını sosyalleşmek için kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 8 kalkım 9.5 işteyim 19 isten çıktım 20 spordayım 21.5 evdeyim soyundum giyindim derken 22 en geç 00 da yatmazsam sabah mal gibi kalkıyorum. 2 saatide film net dergi kitap şeklinde harcıyorum hafta içi böle bitiyor. cumartesi öğlen 2 de evdeyim giyinip bi çıkıyorum pazar gece 00 de evdeyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 şu ara 8.15 - 21.30 mesai var... Hayatım öldü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Hayvan gibi irade sahibi değilsen çözümü yok ne yazık ki. Bir çok hobin varsa hele aslında yapman gerekenlere asla vakit bulamazsın. Gerçi bu biraz da yapman gerekenleri yapmayı içten içe sevmemenden kaynaklanıyor olabilir. Ne bileyim fotoğraf çekmeyi seviyorsan, hayatın boyu fotoğraf çekerek mutlu olacaksan iktisat alanındaki çalışmaların sana eziyet olacaktır sen kendine itiraf etmesen de. Öyle olunca da işte asla yeterli vakti ayıramayacaksın o alana. İstersen tüm hobilerini bırak, hayatında sadece okul kalsın, tavana bakarsın yine okula vaktin kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 hangi topici açsam corpy second direk meh bizim senelerce kasamadığımız postu kastı haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 deadwoll said: Ne bileyim fotoğraf çekmeyi seviyorsan, hayatın boyu fotoğraf çekerek mutlu olacaksan iktisat alanındaki çalışmaların sana eziyet olacaktır sen kendine itiraf etmesen de. hayalimtrak akademik olarak ekonomi-politik kasıp üzerinde çalıştığım konularda belgesel fotoğraf projeleri üretmek istiyorum nasıl ama>:D< valla bakalım vizelere kadar 3-4 hafta müddet verdim kendime gündüzlerim bomboş (iö'yüm) kişisel olarak vaktimi adam gibi dolduramazsam bu süre içerisinde vizelerden sonra direkt iş arayacağım geriye kalan ufak vakitlerde ne şey yiceksem yerim gene artık (geçen dönem 2 günlük parttime bir işim vardı çok matah olmasa da, gene haftanın 2 günü erken kalkıyodum sayesinde ama bir süredir 12'den önce uyanamaz oldum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Bütün olay sende bitiyor zorla kendini biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 funq the zaman bükücü seminerine gittim, sertifikasını aldım, hala olmuyor. kasma, olmayınca olmuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 deadwoll said: Hayvan gibi irade sahibi değilsen çözümü yok ne yazık ki. Bir çok hobin varsa hele aslında yapman gerekenlere asla vakit bulamazsın. Gerçi bu biraz da yapman gerekenleri yapmayı içten içe sevmemenden kaynaklanıyor olabilir. Ne bileyim fotoğraf çekmeyi seviyorsan, hayatın boyu fotoğraf çekerek mutlu olacaksan iktisat alanındaki çalışmaların sana eziyet olacaktır sen kendine itiraf etmesen de. Öyle olunca da işte asla yeterli vakti ayıramayacaksın o alana. İstersen tüm hobilerini bırak, hayatında sadece okul kalsın, tavana bakarsın yine okula vaktin kalmaz. arkadaş ne güzel yazmışsın, ne güzel özetlemişsin be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar