aquila Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 lafin gelisi adam dedim, yanlis anlamayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 yok bizim kadro başladı tekrar 1-2 aydır oynuyolar zaten. gerçekten tiksindim ben artık. eve online dışında mmorpg oynemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 bineklerin ve armorlarin rengini degistirip yeni item diye koymayacaklarmis en buyuk yenilik bu heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Vingthor said: yok bizim kadro başladı tekrar 1-2 aydır oynuyolar zaten. gerçekten tiksindim ben artık. eve online dışında mmorpg oynemem kimler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 günek eko serhat falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 faydasizlar united. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 asdhahsdhasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 enerjinizi pandaya saklayın şu an gerek yok kasmaya ^_^ ^____________^ bu arada bunlar ne zaman çıkarcak bu expansionı yaklaşık olarak? gw2 den önce mi sonra mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 sonraya gelir heralde, sene sonuna dogru, tabi gw2 yaz sonuna kadar cikmis diye dusunursek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 of gw2 için çok sakat wow expansionından önce çıkması. GW2'de herhangi bi teknik sorun olur performans sorunu olur bişey olur o sırada çat die çıkarsa MoP bi anda akar insanlar pandarene hehe gw2 de kalır öle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 when you play the game of thrones, you win or you dead. -escape- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 LAN SUS GECE GECE JDHJDFHJDFSDH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 nolur lan gece gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 http://www.mcphee.com/creepyhorsemask/images/horselounge.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 AAAAAAAAAAAAHAHAHAHA BUNU KOYSUNNAR DÖNERİM WOWA GERİ JDSFHOIJDFHJ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 yeni irc, ters centaur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 ben wow oynamayi dusunuyodum ama once panda haberi yayilmaya basladi, inanmadim. sonra dogrulandi, uzuldum. hemen ardindan cin'e geldim. oynarim diyodum ama artik sanal alemde de bu cinlileri gormek istemiyorum. adamlar ada yapiyolar ismi cince, silah yapiolar cince. bide cok yaraticiymis gibi irkin adini da Pandaren koymuslar. ulan pandaren 'pandaman' veya 'panda people' demek. sunlarin adini pandaman yapsalardida pigumuzla guleydik ansinstym. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Neredeyse 4 aydır haftada bir bakmak dışında oynamıyorum oyunu. Kötü olduğundan değil ama, zevk vermiyor sadece. Yeni expansion çok güzel görünüyor, sırf fraksiyonlar arasındaki savaşa ağırlık vermesi bile almak için yeterli. 8 yıl boyunca mantı yersen onun da tadı osuruk gibi gelir, mantının ne suçu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 iyide mantida su anda sorun cok yok, manyiya panda koydular orda problem var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 baya baya bok gibi wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Sımdık pandanın nesı sacma? oyunda konusan kedı kopek domuz var,hatda sıze gorev verıp sundan bundan getır dıyen ne oldugu bılınmeyen seyler var buda yetmedı bosslardan cıkan ıtemler var pat dıye kılıc kalkan cıkıyo cart dıye her classa uyuyo ne alaka? barı oyuna bır terzı demırcı koyda adam gıtsın olcu versınde cıkan ıtemlerı ona gore kessınler bıcsınler gıysın dımı adamlar? aslında knıght onlıne var tam sıze gore gıt gıt habıre kes duz mantık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Sen çok yanlış gelmişssin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nscorp Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Benim derdim yeni irkin panda olmasi degil. Isterse teletubby eklesinler race olarak np. Oyuna gelecek heyecanlandiracak bir feature yok sorun bu. 7 yil once yaptigim tapinak content diye geliyor. Saka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Bana göre artık wow zamanını doldurdu blizzin yaptığı beyin ölümü gerçekleşmiş adama belki yaşar umuduyla yeni bir cihaz bağlamak Bana kalırsa bu oyuna yenilik gelmeli ama nasıl şöyleki... Biraz ultima online a bakmaları lazım , mesela kendi kulübemizi evimizi alabilmeli armorlarımızın rengini kendimiz seçmeliyiz Yeni ana meslekler gelmeli ... mesela demirciler olsun armorların rengini görünümünü onlar değiştirsin yeni statslar ekleyebilsin Yada mesela cartographer olmalı define aramalı (archeology le karıştırmayalım) Mesela sandal alınabilmeli özel balıklar yakalanabilmeli En büyük hayalim pazar alanı açılmalı küçük küçük dükkanlara itemlarımızı koyup başında müşteri beklemeliyiz yada parayla npc tutabilmeliyiz Mesela ben harrison jones questlerini çok sevdim onlar gibi uzun questler olabilir sayısı arttırılabilir Bilmiyorum sadece bana mı öyle geliyor ama ultima gibi olsa sanki daha çok tutulur gibime geliyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 sana oyle geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar