Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

adsl 1 nisan zamları

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

barnacle said:

bu arada bu olay bana mektup olarak geldi ttnetten. netlimitsiz pakedinizi 59 tl yaptık adil kullanımı da 50 gb yaptık diye. GÜNCELLEME yazmış pis herifler.

şu güncelleme yazmalarıyla bizimle bi şey geçiyorlar ya. Abi yok mu bunları denetleyenler falan. Nefret ettirdiler yemin ediyorum.

Tabi TR'de internet'ti akıllı telefondu yükselişte. Geçir geçirebildiğin kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

Hiçbiri.

Gizli kota(adil kullanım) dayanırım diosan 8 mb'a kadar 59 lira.

Adil kullanım olmaz kardeşim dersen 8 mbit 110 lira.

Yok ben bişe indirmiom, youtube nedir bilmem dersen o zaman 32 lira 8mbit 6gb kotalı.

3 tane. Diğerleri saçmalık. 16mbit var, akşam Paris 3mbit bile değil ne 16mbiti. Yurtiçi 16mbiti napim ben. Interneti senmi buldun herşey yurtiçindemi.
Sosyal ağlarda paylaş

Durumu öğrenmek için az önce TTNET çağrı merkezine aradım. Bir eleman çıktı karşıma, bilgisizdi ve direk supervisor'una bağlanmayı talep ettim. Bağladı neyse.

16Mbit Ultranet Limitsiz kullanıyorum 50GB adil kullanım koşullu olarak. Adamla konuştuk. Şu anda 59TL ödüyorum bu paket için dedim. 8Mbit Netlimitsizler ise 25GB AKK ile 54 lira ödüyorlar. Siz onların tarifesini 59TL'ye çıkartacaksınız ve bunun yanında 25GB daha fazla bir AKK ile toplam 50GB, benim şu anda kullanmakta olduğum seviyeye getireceksiniz. Doğru mudur dedim ve onay aldım.

"Gelelim şimdi benim paketime." dedim. "Siz bana benim sizden hiçbir şekilde talepte bulunmadığım ve 30 Haziran sonrasında ücretlendirmeye başlayacağınız Netdisk hizmeti için bana hediye olarak söyleyip, bağlantımda ya da adil kullanım koşullarımda herhangi bir iyileştirme yapmadan fiyatıma 5 lira zam yapacaksınız. Bu sizce ne kadar adil?" dedim. "Bunun yanında ben bu değişikliği tüketici hakem heyetine götürdüğüm anda beni mağdur ettiğiniz ap açık belli olduğu için size karşı açılacak olan herhangi bir oturum sizin kaybınızla sona erecek ve bu değişikliğe gidemeyeceksiniz." dedim.

"Ben ya fiyatta bir değişikliğe gidilmemesi, ya da benim adil kullanım koşullarımı da 8Mbit Netlimitsizde olduğu gibi iki kat arttırmanızı talep ediyorum. Bu şekilde yapılacak olan bir fiyat artışına itirazda bulunmayacağım." diye de ekledim.

Supervisor bir bir not etti söylediklerimi. Konuya hukuksal açıdan da vakıf olduğumu, ben bu şekilde bir açıklamada bulunduktan sonra fiyat arttırımında bir adaletsizlik olduğunu anladığını söyledi. Kaydı tamamladı ve ilgili birime aktardı.

Ayrıca tivibu üyeliğiniz varsa buraya dikkat. "Siz bana bu hizmetinizi satarken benim adil kullanım koşullarında yer alan 50GB'lık kotamı kısa sürede bitireceğinden ve ayın geri kalanında 1mbitlik bir bağlantı ile çamur gibi bir görüntü izleyeceğimden bahsetmemiştiniz. Şimdi bana bu şekilde bir uygulamaya gittiğiniz için beni mağdur edeceksiniz. Ben bu hat 1mbit'e düştüğünde sizi yeniden arayacağım. Bana bunu yapamazsınız. Bu hizmeti satarken kimseye bu şekilde bir uyarıda bulunmadan ya da şurada şu koşulları kabul ettiğinizi belirtmeden bana tivibu şöyle iyi, böyle kanallar var, böyle tekrar izleme fonksiyonları var diye sattınız. Şimdi hızım düşürüldüğünde ben bunu kabul etmeyeceğim. Hızımı bu sebeple düşüremezsiniz." dedim. "Düşürdüğünüz takdirde de ilk gideceğim yer tüketici hakem heyeti olacağını da burada size telefonda bildiriyorum." diye ekledim.

Tivibu ile ilgili olanları da not aldı. Bir düşürsünler hızımı, lütfen düşürsünler. Tek çakal onlar değil ağızların ortasına edeceğim hepsinin.

Haaa bir de tivibu'nun 7.95'lik paketini aldınız ve sözde ücretsiz olan tivibu cep'i de kullanıyorsanız, ücretsiz olan tivibu cep ücreti de faturanıza yansıtılıyor. Bilginiz olsun. Son kuruşuna kadar yasal faiziyle beraber geri isteyin.

Siz de arayın eğer 16Mbit ya da tivibu kullanıyorsanız. Birlikten kuvvet doğar. Bir kez olsun amaan 5 lira be demeden dik durun ve bu saçmalığa tepkinizi koyun.

tl:dr, telekom haksız bir şekilde kazanç sağlıyor. Okuyup çağrı merkezini arayarak çemkirin. Sinirsel olarak da gevşersiniz hem. :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...