Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Michael Sikkofield

reddiye

Öne çıkan mesajlar

sunthewhich said:

Oha şu blog haberindeki herşey gerçek. Tek mallık 99 yapımı filmi erifin 2011'de keşfetmesi.

Bunlara komple teorileri diyenlerde kendilerine bir tokat atsınlar belki uyanırlar.

Hiç hiç olmadı rothschild ailesini bir google'lasınlar bir zahmet.

Hong Kong'u alması için ingiltere'yi fonlayan,
Dünya'daki 1800'lerin sonlarında kurulmuş hemen hemen tüm bankaların sahibi olan,
yine 1800lerde Avrupa'da 10larca saray yaptırmış olan,
ABD'de şuanda Dünya Finansını yönlendiren tüm banka ve finans kuruluşlarının sahibi olan,
tüm petrol şirketlerinin sahibi olan,
Arap petrolünü kontrol eden aileyi bir tanısınlar mümkünse.

Veya bakın Forbes 'ın 2011 en büyük şirketler listesine. Sonra ilk 20'deki şirketleri kim kurmuş tek tek bakın. Hepsi 1 ailenin. Rothschild

Bu isim çıkmazsa başka bir yahudi çıkar. VE hepsi Ashkenazi yahudisidir.

Bu adamların en büyük pişmanlığı interneti zamanında kontrol altına alamamış olmaları ve şimdi herşeyin apaçık internette geziyor olması. Yani şansımız var girip okuyabiliyoruz.

Wikipedia'da bunların hepsi yazıyor, çok uzağa bakmaya gerek yok.

Adamlar şuan interneti kontrol altına almak istiyor.

Yani arkadaşlar LÜTFEN mal olmayın, bunlara komplo teorisi demeyin.

Yok ole bisey, halka acik sirket ne demek, nasil yonetilir vs vs bunlari ogrenin once
Sosyal ağlarda paylaş

Açıkçası işin ezoterik boyutu soru işareti, kanıtlanması da mümkün değil o yüzden o kısımlara girmeye gerek yok. Ancak tarihte bazı gerçekler var.

Rothschild diye bir hanedanlık var mı ? Adamlar 18. yy sonundan itibaren inanılmaz bir güce sahip olmuş mu ? Devletler bu adamlara lordum gold plx demiş mi, dememiş mi ?

Yine Rockefeller diye bir aile yok mu ? Standard Oil bu adamları tarihin ilk dolar milyarderi yapmamış mı (daha 1900'lerin başında). Tröst dağıldığında ortaya çıkan Exxon'la Chevron'u şimdi toplasan Türkiye ekonomisini geçiyor.

Adamlar devletlerin para dilendiği zamanlarda paraya para dememiş. Herifler Tywin Lannister stayla para sıçarken kabız olmadılar herhalde bir anda.

Açıkçası adı illuminati midir, bülümünati midir önemli değil ama bir zümrenin dünyayı yönettiğini düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Kafasi basmayana komplo teorisi
Kafasi yarim basan icin dehset gercekler
Kafasi tam basan icin dezenformasyon a.k.a komplo teorisi

Yari cahiller sever boyle seyleri, kulaktan dolma edinilen bilgilerle her seyi biliyorum diye gezerler, kaynak hep ya bi gazete haberidir yada internet filan, evrenin sirrini cozdugunu sanip herseyi birseylere baglamaya, acik uclari sacma sapan bi sekilde toparlamaya vebasitlestirmeye kasar.

Kafasi basan adam zaten her seyi bilemeyecegini , evrende trilyonlarca acik uc oldugunu biliyordur, dunyanin cok basit bi sekilde ozetlenemeyecegini, insanlarin tek etiket ile aciklanamayiciak kadar karmasik bi canli oldugunu bilir, acik uclarla yasamaya alismistir baglama ihtiyaci duymaz

Cok basit bir test buldum misal, insanlara neden bi sayi sifira bolunemez diye soruyorum, aldigim cevaba gore bu 3 tipten birine cuk diye oturtabiliyorum, bunu genisletip bir model gelistiricem ilerde
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...