Genwa Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Dünyayı biz yönetiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 sunthewhich said: Oha şu blog haberindeki herşey gerçek. Tek mallık 99 yapımı filmi erifin 2011'de keşfetmesi. Bunlara komple teorileri diyenlerde kendilerine bir tokat atsınlar belki uyanırlar. Hiç hiç olmadı rothschild ailesini bir google'lasınlar bir zahmet. Hong Kong'u alması için ingiltere'yi fonlayan, Dünya'daki 1800'lerin sonlarında kurulmuş hemen hemen tüm bankaların sahibi olan, yine 1800lerde Avrupa'da 10larca saray yaptırmış olan, ABD'de şuanda Dünya Finansını yönlendiren tüm banka ve finans kuruluşlarının sahibi olan, tüm petrol şirketlerinin sahibi olan, Arap petrolünü kontrol eden aileyi bir tanısınlar mümkünse. Veya bakın Forbes 'ın 2011 en büyük şirketler listesine. Sonra ilk 20'deki şirketleri kim kurmuş tek tek bakın. Hepsi 1 ailenin. Rothschild Bu isim çıkmazsa başka bir yahudi çıkar. VE hepsi Ashkenazi yahudisidir. Bu adamların en büyük pişmanlığı interneti zamanında kontrol altına alamamış olmaları ve şimdi herşeyin apaçık internette geziyor olması. Yani şansımız var girip okuyabiliyoruz. Wikipedia'da bunların hepsi yazıyor, çok uzağa bakmaya gerek yok. Adamlar şuan interneti kontrol altına almak istiyor. Yani arkadaşlar LÜTFEN mal olmayın, bunlara komplo teorisi demeyin. Yok ole bisey, halka acik sirket ne demek, nasil yonetilir vs vs bunlari ogrenin once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 fede said: 21 Aralık'ta görüşelim arkadaşlar......... hhahhahaa:)) lmao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 reddiye said: http://michaelsikkofield.blogspot.com/2011/07/stanley-kubrick-zihin-kontrolu-ve.html Blog yazıyormuş, epey biliniyormuş ben yeni gördüm. Okuyan var mı bilmiyorum da ciddi paranoya yapabiliyor. sen de o paranoyalar sonrasında gelip buraya konu açıyorsun. BURAYA? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 sunthewhich said: Wikipedia'da bunların hepsi yazıyor. http://pigroll.com/img/can_i_have_like_20_bucks.jpg wikipedia ciain oyunu değilmiydi, o zaman bu iki komplo teorisi çakışıyor demekki biri yanlış sdfgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 biz bunlari yazik hep kitaplarimizda http://www.nemruthaber.com/images/haberler/yasar_nuri_ozturke_surpriz_sevgili_h7762.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Açıkçası işin ezoterik boyutu soru işareti, kanıtlanması da mümkün değil o yüzden o kısımlara girmeye gerek yok. Ancak tarihte bazı gerçekler var. Rothschild diye bir hanedanlık var mı ? Adamlar 18. yy sonundan itibaren inanılmaz bir güce sahip olmuş mu ? Devletler bu adamlara lordum gold plx demiş mi, dememiş mi ? Yine Rockefeller diye bir aile yok mu ? Standard Oil bu adamları tarihin ilk dolar milyarderi yapmamış mı (daha 1900'lerin başında). Tröst dağıldığında ortaya çıkan Exxon'la Chevron'u şimdi toplasan Türkiye ekonomisini geçiyor. Adamlar devletlerin para dilendiği zamanlarda paraya para dememiş. Herifler Tywin Lannister stayla para sıçarken kabız olmadılar herhalde bir anda. Açıkçası adı illuminati midir, bülümünati midir önemli değil ama bir zümrenin dünyayı yönettiğini düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Norak said: sunthewhich said: Wikipedia'da bunların hepsi yazıyor. http://pigroll.com/img/can_i_have_like_20_bucks.jpg wikipedia ciain oyunu değilmiydi, o zaman bu iki komplo teorisi çakışıyor demekki biri yanlış sdfgsd demek ki cia illuminatinin dusmani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 deus ex oynayın abi orda hepsi var detaylı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Kurtlar Vadisi'nde de var bunlar, gerçek değilse neden koysunlar diziye, sonuçta hepmizin gerçekleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sothra Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 sunthewhich said: Bunlara komple teorileri diyenlerde kendilerine bir tokat atsınlar belki uyanırlar. Komple teori abicim bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 hahahahahah dersin ortasinda yarildim lan senin yuzunden :) komple teori bunlar lollatti harbiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paticik the Troll Cave. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illumemati Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Sothra said: lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 son 2 yazısı güzel lan olmuş bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 http://www.hotflick.net/flicks/2009_2012/0092012_Woody_Harrelson_009.jpg CONSPIRACIES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 takip ediyorum ben 2 senedir falan herhalde. on numara adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Plaka Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Kafasi basmayana komplo teorisi, kafasi calisana mantikli iddialar. Cahil ve bilgili ayrimi yapiyor blog iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 güzel dili var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Kafasi basmayana komplo teorisi Kafasi yarim basan icin dehset gercekler Kafasi tam basan icin dezenformasyon a.k.a komplo teorisi Yari cahiller sever boyle seyleri, kulaktan dolma edinilen bilgilerle her seyi biliyorum diye gezerler, kaynak hep ya bi gazete haberidir yada internet filan, evrenin sirrini cozdugunu sanip herseyi birseylere baglamaya, acik uclari sacma sapan bi sekilde toparlamaya vebasitlestirmeye kasar. Kafasi basan adam zaten her seyi bilemeyecegini , evrende trilyonlarca acik uc oldugunu biliyordur, dunyanin cok basit bi sekilde ozetlenemeyecegini, insanlarin tek etiket ile aciklanamayiciak kadar karmasik bi canli oldugunu bilir, acik uclarla yasamaya alismistir baglama ihtiyaci duymaz Cok basit bir test buldum misal, insanlara neden bi sayi sifira bolunemez diye soruyorum, aldigim cevaba gore bu 3 tipten birine cuk diye oturtabiliyorum, bunu genisletip bir model gelistiricem ilerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Plaka Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Haa, tabii, kesin dezenformasyondur. Vizyonu dar adamlarla bu kadar oluyor iste. Sen paticikte yaziyorsan, 20-30 kisi okuyor, adam yaziyor binlerce kisi okuyor. Vizyon farki iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Ya füze falan demiş, bilgisayar animasyonu demiş de. 2 tane boeing alsa amerikan hükümeti autopilotta (vardır öyle teknolojileri herhalde) soksalar uçakları daha pratik olmaz mıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Plaka said: Kafasi basmayana komplo teorisi, kafasi calisana mantikli iddialar. Cahil ve bilgili ayrimi yapiyor blog iste. hahaahah sizin kafalar çok yanlış çalışıyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 komplo teorisine karşı çıkmak da ayrı bi elitizm oldu ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar