reddiye Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 http://michaelsikkofield.blogspot.com/2011/07/stanley-kubrick-zihin-kontrolu-ve.html Blog yazıyormuş, epey biliniyormuş ben yeni gördüm. Okuyan var mı bilmiyorum da ciddi paranoya yapabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 http://galeri4.uludagsozluk.com/114/ajdar-an%C4%B1k-ve-illuminati-ba%C4%9Flant%C4%B1s%C4%B1_171294.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 salagin teki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 doğru, patide tartışılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 böyle salaklık görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 ALIENS! history channel izleneceğine paranoya için okunabilir. orada verilen bilgilerin doğruluğu kontrol edilerek kendi teorilerini de kurabilirsin orada yazılanlar üzerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 yazıyı geçtim o kadar resmi upload etmeye üşenirdim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 salatalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 http://2.bp.blogspot.com/-HAIM7GBFQQ8/ThySnHBe1yI/AAAAAAAAAzM/T3on3xi0UQ0/s400/allllcccie.jpg adam düzüşmenin kafasıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 ne bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 dunyanin sirrini cozdum aslinda hersey illuminati! kandiriliyoruz bu dunya yalan vs vs bilimum komplo kafasi iste, bunu kufur ederek inci bebeleri modunda yazinca cok cool oluyor http://4.bp.blogspot.com/_Xn_O-mM2sFk/TDYmfwGcpFI/AAAAAAAADLM/_9Uz27i5S18/s400/tin-foil-hat.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Bugünlerde dünyanın sırrını çözmek moda sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 gecen seneye kadar boyle insanlarin sadece filmlerde oldugunu saniyodum. sonra yuzyuze konustum biriyle. cok korkunctu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 bir de işte önceden illumnti fln ciddiye alıyorduk artık büyüdük ergen değiliz kafalarına fln takılan komplo teorisyeni gibi biri işte. katılmak zorunda değiliz tabi ama okuyunca 'LAN?!' dedirten şeylerden benim için malum, herkes kadar aşamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 lisede cok acayip geliyorduda cogu insan universitede bilimle ve onun nasil islediginle tanistiginda bu zirvalara prim vermeyi birakiyor ne yazikki naziler kartali kullaniyrodu sembol olarak amerikalilarda kullaniyor rothschild aileside kullaniyordu demekki bunlar arasinda bir iliski var!!!1 bu kafayla dunyadaki herseyi birbiri ile baglayip sonra WOAAAAAAW DUNYANIN SIRRI BU ISTE kafasinda ruh masturbasyonu yapip bi boktan haberi olmayan insanlarida VAAAAY BE NE COK SEY BILIYOR diye etkileme kendi tezini kendi curutuyor cunki dezenformasyona kanmayin, her okudugunuza inanmayin diye baslayip sonra BEN EN DOGRUSUNU YAZIYORUM modunda kendine referans yardiriyor yazdiklarinda yzude 1 oraninda gerceklik olsa coktan cekmislerdi fisini zaten, komplocularin su TERREDDUT ETMEDEN MILYONLARCA INSANI OLDURUYORLAR GERCEKLER ORTAYA CIKMASIN DIYE! demeleri zaten bastan fail, depremler yapan, kule yikan, ajanlari temizleyen dunyayi yoneten bir orgut iki salagi susturmayi beceremiyecek sanki, SUSTURURLARSA ILGI CEKER DIYE YAPMIYORLAR! BIZIM KONUSMAMIZA IZIN VERIYORLAR BU YUZDEN!!1 hadi len, bu herifler bu kadar gucluyse senin siteni 5dakika icinde ucururlar, ortadan oyle bir kaybolursunki ailende soran olursa antarticaya yerlesti filan der anca lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 o mantık hatalı yanlız viktor. adamın yazdıklarının doğru olduğunu varsayalım. niye sustursunlar ki, gerek yok en başında. zaten kimsenin iplediği yok. hiçbir zaman mainstream olamayacak, bir kitlesel hareket başlatamayacak akımlar bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 sdsdf sonra adam çığırır bi de SİTEMİ KAPATTILEAAAR diye of çekilir çile değil ya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 kitlesel akim baslatmiyicak hariketler bunlar? http://www.artiekornfeld-woodstock.com/woodstock-poster.jpg http://www.awit.com/shopping/images/P/DieHippieDiebig.jpg yurdumun komplo teoricileri bile cakma ne yazikki :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 komplo teorisyeniyle hippieler farklı ama. hem dönem şartları olarak hem karakteristik olarak. şöyle birşey var, adamların söylediği çoğu şey doğru. özgür seçimlerin olmaması, serbest piyasanın serbest olmaması, false flag eventler, global finansal sistemin halkı ezen bi sömürü sistemi olması, kurmaca paradigmler, ponzi scheme'ler falan bunlar hep gerçek. ama olay illuminati, reptilianlar a falan gelince iş sapıtıyor tabii. yok jayz göz yapmış piramit yapmış falan boş iş bunlar, arkada yürütülen gerçek ve canımızı yakan çakallıklara bakmak lazım. ama mesela şu tarz videolar cidden rahatsız edici. http://www.youtube.com/watch?v=PPRs4AKvSlE&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 en iğrenci de, yurdumuzun orjinal komplo teorisyenleri. tek göz deccalmış, o yüzden bu illuminati'den tek kurtulmanın yolu allahmış falan. berbat bi sub-culture türedi resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 dünyayı masonlar yönetiyürrrr demek kadar, mason locaları yok, bunların hiçbir etkisi yok demek de o kadar abes. dediğim gibi bu elemanın söylediği bazı doğrular var, bunların üzerine bişey kurup kurmamak, ya da direkt bu elemanın kurduğu teorilere inanmak fln sizin tercihiniz. adamın verdiği örnekler alt metinler hoş, ben bir yazısını okudum beğendim açıkçası. http://mtv-tv.mtvnimages.com/images/flipbooks-1/justin-timberlake-best-of/mickey-mouse-club-aguilera-britney-justin.jpg?width=490 Justin Timberlake, Britney Spears, Christina Aguilera üçü bu fotoda. Mickey Mouse yarışması mı ne onda seçiliyorlar çocuk yetenek olarak fln. Bu fotoyu vermesindeki sebep de şuydu. Ünlülere hipnoz uygulandığını savunuyor, bunlar işte masonların oyuncağı oluyor fln diyor (ALIENS?!!), tabi öyle hipnoz zart diye olmaz diyenleriniz için bunları daha çocukluktan alıp yetiştiriyorlar bu sayede bütün hareketlerini kontrol ediyorlar fln diyor. üsttekine inanıp inanmamak size kalmış. fakat burada bir gerçeklik var ki; britney spears, justin timberlake ve christina aguilera sikko bi warner bros yarışmasından çıkıyor. warner bros da zaten amerika'daki kirli tröstlerden birinin içinde fln filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 bu adam inci sözlük yazarı fazla ciddiye almayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Britney Spears'in solundaki çocuk Ryan Gosling degil mi ? ben mi yanlış tahmin ediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 ahah evet o. yazıda üçünden bahsettiği için yazmadım onu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 calimero said: dediğim gibi bu elemanın söylediği bazı doğrular var Bu fotoyu vermesindeki sebep de şuydu. Ünlülere hipnoz uygulandığını savunuyor, bunlar işte masonların oyuncağı oluyor fln diyor (ALIENS?!!), tabi öyle hipnoz zart diye olmaz diyenleriniz için bunları daha çocukluktan alıp yetiştiriyorlar bu sayede bütün hareketlerini kontrol ediyorlar fln diyor. http://images.sodahead.com/polls/000577585/polls_553px_Lol_que_0029_182572_answer_1_xlarge.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar