Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Michael Sikkofield

reddiye

Öne çıkan mesajlar

lisede cok acayip geliyorduda cogu insan universitede bilimle ve onun nasil islediginle tanistiginda bu zirvalara prim vermeyi birakiyor ne yazikki

naziler kartali kullaniyrodu sembol olarak
amerikalilarda kullaniyor
rothschild aileside kullaniyordu

demekki bunlar arasinda bir iliski var!!!1

bu kafayla dunyadaki herseyi birbiri ile baglayip sonra WOAAAAAAW DUNYANIN SIRRI BU ISTE kafasinda ruh masturbasyonu yapip bi boktan haberi olmayan insanlarida VAAAAY BE NE COK SEY BILIYOR diye etkileme

kendi tezini kendi curutuyor cunki dezenformasyona kanmayin, her okudugunuza inanmayin diye baslayip sonra BEN EN DOGRUSUNU YAZIYORUM modunda kendine referans yardiriyor

yazdiklarinda yzude 1 oraninda gerceklik olsa coktan cekmislerdi fisini zaten, komplocularin su TERREDDUT ETMEDEN MILYONLARCA INSANI OLDURUYORLAR GERCEKLER ORTAYA CIKMASIN DIYE! demeleri zaten bastan fail, depremler yapan, kule yikan, ajanlari temizleyen dunyayi yoneten bir orgut iki salagi susturmayi beceremiyecek sanki, SUSTURURLARSA ILGI CEKER DIYE YAPMIYORLAR! BIZIM KONUSMAMIZA IZIN VERIYORLAR BU YUZDEN!!1

hadi len, bu herifler bu kadar gucluyse senin siteni 5dakika icinde ucururlar, ortadan oyle bir kaybolursunki ailende soran olursa antarticaya yerlesti filan der anca lol
Sosyal ağlarda paylaş

komplo teorisyeniyle hippieler farklı ama. hem dönem şartları olarak hem karakteristik olarak.

şöyle birşey var, adamların söylediği çoğu şey doğru. özgür seçimlerin olmaması, serbest piyasanın serbest olmaması, false flag eventler, global finansal sistemin halkı ezen bi sömürü sistemi olması, kurmaca paradigmler, ponzi scheme'ler falan bunlar hep gerçek.

ama olay illuminati, reptilianlar a falan gelince iş sapıtıyor tabii. yok jayz göz yapmış piramit yapmış falan boş iş bunlar, arkada yürütülen gerçek ve canımızı yakan çakallıklara bakmak lazım.

ama mesela şu tarz videolar cidden rahatsız edici.

http://www.youtube.com/watch?v=PPRs4AKvSlE&feature=related
Sosyal ağlarda paylaş

dünyayı masonlar yönetiyürrrr demek kadar, mason locaları yok, bunların hiçbir etkisi yok demek de o kadar abes.

dediğim gibi bu elemanın söylediği bazı doğrular var, bunların üzerine bişey kurup kurmamak, ya da direkt bu elemanın kurduğu teorilere inanmak fln sizin tercihiniz.

adamın verdiği örnekler alt metinler hoş, ben bir yazısını okudum beğendim açıkçası.

http://mtv-tv.mtvnimages.com/images/flipbooks-1/justin-timberlake-best-of/mickey-mouse-club-aguilera-britney-justin.jpg?width=490

Justin Timberlake, Britney Spears, Christina Aguilera üçü bu fotoda. Mickey Mouse yarışması mı ne onda seçiliyorlar çocuk yetenek olarak fln.

Bu fotoyu vermesindeki sebep de şuydu. Ünlülere hipnoz uygulandığını savunuyor, bunlar işte masonların oyuncağı oluyor fln diyor (ALIENS?!!), tabi öyle hipnoz zart diye olmaz diyenleriniz için bunları daha çocukluktan alıp yetiştiriyorlar bu sayede bütün hareketlerini kontrol ediyorlar fln diyor.

üsttekine inanıp inanmamak size kalmış. fakat burada bir gerçeklik var ki; britney spears, justin timberlake ve christina aguilera sikko bi warner bros yarışmasından çıkıyor. warner bros da zaten amerika'daki kirli tröstlerden birinin içinde fln filan...
Sosyal ağlarda paylaş

calimero said:

dediğim gibi bu elemanın söylediği bazı doğrular var

Bu fotoyu vermesindeki sebep de şuydu. Ünlülere hipnoz uygulandığını savunuyor, bunlar işte masonların oyuncağı oluyor fln diyor (ALIENS?!!), tabi öyle hipnoz zart diye olmaz diyenleriniz için bunları daha çocukluktan alıp yetiştiriyorlar bu sayede bütün hareketlerini kontrol ediyorlar fln diyor.

http://images.sodahead.com/polls/000577585/polls_553px_Lol_que_0029_182572_answer_1_xlarge.jpeg
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...