Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Üni networklerindeki kapalı p2p portları ve bunları kırma yolları?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
UnKnownTR, 18 Ekim 2004 23:49 tarihinde demiş ki:
hangi univ sizin?

said:
EagleEye, 18 Ekim 2004 17:42 tarihinde demiş ki:
doğu akdeniz üni.
[signature][hline]I fear no enemy!
I fear not death!
For the khala is my strength!
En Taro Adun!
Mesaj tarihi:
Bizim universitede de herhangi bir engelleme yok. News serverlardan 12 Mbps ile dosya cektigim oluyor.[signature][hline]"Fear can hold you prisoner, hope can set you free."
Mesaj tarihi:
bizde dl yasak..
Ama biz ares kullanıoz yanı en azından ben adamlar bunu portumudur nedır onu kapamamıslar herhal.[signature][hline]Nature and nature's Laws lay hid by night.God said ''Let newton be'' and all was light..
Mesaj tarihi:
hmm?
tek tek mi kapatıyorlar portları?
ares bir bittorent clientı değil mi?
abc ve azureus ile de bağlanabilmen mümkün olması lazım o zaman sanırım[signature][hline]I fear no enemy!
I fear not death!
For the khala is my strength!
En Taro Adun!
Mesaj tarihi:
abi tek tek kapatılır mı ? ruh hastası mı bu adamlar :) 65535 tane port var bre. Nereye kapatılıyor.

Mantıklı bir firewall rule da, istenilen portlar açılır, dnatlar snatlar yapılır sonra diğer tüm paketler drop edilir.[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift?
A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register.
Mesaj tarihi:
sharky sen bize bu portlari nasil asacagimizi, nasil oyun oynayaip, download yapabilecegimizi.. kisacasi baglantiyi nasil somurecegimizi soyle :-P
Mesaj tarihi:
sharky'den soyle windows icin ve acemilere de yardimci olacak guzel bir tutorial yapmasini rica ediyorum.. benim bu ricami destekleyenler parmak kaldirsin.. :-)
  • Yeni Oluştur...