Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

45-50bin tl e dizel araç

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhabalar,

Maksimum 45-50 bin tl ye dizel ve otomatik araç almayı planlıyorum, 2.el de olabilir :> 1.6 motor olması tercih sebebidir ama kesinlikle dizel otomatik olacak.

Ne önerirsiniz?
Mesaj tarihi:
dizel polo otomatikler 44bin bişilerdi ben baktığımda ama çok bekletiyorlar o yüzden alamadım sdf. Birinin siparişi iptal olursa falan onları takip ettirebilirsin küçük araç olarak en birinci polo bence
Mesaj tarihi:
wastyrx said:

dizel polo otomatikler 44bin bişilerdi ben baktığımda ama çok bekletiyorlar o yüzden alamadım sdf. Birinin siparişi iptal olursa falan onları takip ettirebilirsin küçük araç olarak en birinci polo bence

+1
Mesaj tarihi:
throine said:

heroLion said:

Fiat bravo 1,6 Multijet

50k'yı bir fiata gömmek? lol

O fiyata donanim acisindan gayet başarılı araçlar, servis konusunda da cok iyi üstelik multijet Avrupa'da yılın dizel motoru seçildi.
Mesaj tarihi:
heroLion said:

O fiyata donanim acisindan gayet başarılı araçlar, servis konusunda da cok iyi üstelik multijet Avrupa'da yılın dizel motoru seçildi.

bir polo'ya göre;

işçilik/malzeme kalitesi ne durumda?
ikinci elde değer kaybı ne durumda?
Mesaj tarihi:
Selam,

30bin TL civarına adam gibi yeni araç yok artık. Mecburen rakamlar 50bin TL civarına geliyor. Bu da insanda Renault, Fiat, Pejo... gibi kıyas yaptırıyor. Fluence bile kaç paraya satılıyor!

Saygılar.
  • Yeni Oluştur...