JsH Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Merhabalar, Maksimum 45-50 bin tl ye dizel ve otomatik araç almayı planlıyorum, 2.el de olabilir :> 1.6 motor olması tercih sebebidir ama kesinlikle dizel otomatik olacak. Ne önerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 direk mazda 3 dizel 0 alırsın full paket, biraz indirim yaptırarak. süper araç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Passat Comfortline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heroLion Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Fiat bravo 1,6 Multijet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 polo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Ford mondeolar var 2.0 ama araç hakkında hiçbir bilgim yok, var mı hiç kullanan ? 50bintl e alınır gibi maks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heroLion Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Otomatik 2.0 dizel yakar. Dizel aldığını anlamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 dizel polo otomatikler 44bin bişilerdi ben baktığımda ama çok bekletiyorlar o yüzden alamadım sdf. Birinin siparişi iptal olursa falan onları takip ettirebilirsin küçük araç olarak en birinci polo bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 full paket fluance de olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 dizel otomatik fluence? 45 bin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 wastyrx said: dizel polo otomatikler 44bin bişilerdi ben baktığımda ama çok bekletiyorlar o yüzden alamadım sdf. Birinin siparişi iptal olursa falan onları takip ettirebilirsin küçük araç olarak en birinci polo bence +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heroLion Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Fluence edc sanzimanliysa alinir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 heroLion said: Fiat bravo 1,6 Multijet 50k'yı bir fiata gömmek? lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 senin yerinde ben olsam yukarıdakilerin de dediği gibi 0 polo alırdım.hem yakıttan tasarruf edersin hem de küçük araba,kolay kullanırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heroLion Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 throine said: heroLion said: Fiat bravo 1,6 Multijet 50k'yı bir fiata gömmek? lol O fiyata donanim acisindan gayet başarılı araçlar, servis konusunda da cok iyi üstelik multijet Avrupa'da yılın dizel motoru seçildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 heroLion said: O fiyata donanim acisindan gayet başarılı araçlar, servis konusunda da cok iyi üstelik multijet Avrupa'da yılın dizel motoru seçildi. bir polo'ya göre; işçilik/malzeme kalitesi ne durumda? ikinci elde değer kaybı ne durumda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heroLion Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Araç italyada üretiliyor, malzeme kalitesi polodan iyi. Golf kadar olamaz ama polodan daha iyi olduğu kesin. İkinci elde polodan daha fazla kaybettirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 bravo gayet güzel araç be, hemen yaftalamayın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Selam, 30bin TL civarına adam gibi yeni araç yok artık. Mecburen rakamlar 50bin TL civarına geliyor. Bu da insanda Renault, Fiat, Pejo... gibi kıyas yaptırıyor. Fluence bile kaç paraya satılıyor! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar