Sleeep Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 bu incontrol'e el vermem ben ya hala öğrenememiş oynamayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 int bazen çok değişik şeylerle geliyor ve tutturuyor. ben ona inanmak istedim, ama bok gibi oynadı hehe anca takım yönetiyor zaten ayı, oyuna gelince yok ortalıkta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 white ra mouse pad hediye ettiği hayranlarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 normalde izlemicektim maçı huun said: ra vs incontrol 10 numara maç olmaya aday. sen böyle diyince heralde bu adam oynamayı öğrendi dedim baktım, ilk turda fakeim bebe sleepi yenmiş ikinci turda ezildi gitti. vee Grubby reyiz vs stephano X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Stephano gene klasik double spire double upgrade gider.Grubby dayanmaya çalışır çalışır çalışır...Ardından bir base trade'e gidilmeye kalkar ve bir bakmışın ki Grubby defeat olmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yvz Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 gırabi aldı eline ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pintipanda Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 stephano'nun bu kadar domine etmesi sinir bozucu z olsak bile. bu ne arkadaş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vermillion Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Grubby'nin eli ayağına dolaştı son maçta.Ama stephano harbiden yardırıyor Polt gelsede bi kötek daha atsa şuna : P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 pintipanda said: stephano'nun bu kadar domine etmesi sinir bozucu z olsak bile. bu ne arkadaş! Hem de hiç alışılmadık bi olay zergün domine etmesi .. MC falan nerde yav ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Uni. Houstan vs. Henorix College WTF ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Bugün bu zerg'lerde bir şey var.Violet döktürdü resmen.O burrow baneling kullanımı neydi öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 white-ra ilk oyunda 3. base'i almayacaktı. zerg'le yarışmaya çalışırsan macro'da sıçarsın böyle. dakika 10 stephano 150 kişi, whitera 90. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 stephano kadar domine oynayabilen başka oyuncu bilmiyorum, geri düşmüyor, her yaptığı efektif, her yaptığı işliyor, çok da rahat oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Stephano son bir aydir cok iyi. muhtemelen bunuda alacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Bu yayın sadece ben de mi donuyor ? Sürekli oyunun ortalarında donuyor reklamlarda su gibi akıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 hiç takılmıyor bende. not : tek sleep diyen kişi benim, bir kenarda dursun bu yazı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crasher Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 sunthewhich said: hiç takılmıyor bende. not : tek sleep diyen kişi benim, bir kenarda dursun bu yazı =) eski cod'culardan sunthewhich misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 oha ilk kez şişman koreli kız görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 crasher said: sunthewhich said: hiç takılmıyor bende. not : tek sleep diyen kişi benim, bir kenarda dursun bu yazı =) eski cod'culardan sunthewhich misin? Evet kimilerine göre bir efsane olan o insan benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Stephano uzun zamandır görmediğim kadar kötü oynuyor bu maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Polt ondan daha iyiydi sadece... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Polt iyi oynuyor dememiz lazım bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crimsonking Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Bunca zamandır söylediğimiz şeyi gördük bu maçta broodlord counter için tek çare viking bıraktılar onlarında tek fungal ile ne hale geldiği ortada :) umarım blizz'de görmüştür bunu artık. Casterlarda "woow what a fungal demiyormu" :D f basıp kocaman yeşil bir alanın nereye vuracağını seçmek bu kadar heyecanlanacak birşey olmamalı yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 raven yapsa terran seeker missilelar bayaa işe yarıyor aslında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Brood-lord'a dönmeden önce elindeki orduyla bir şekilde yakalamaya çalışacaktı gerçi o kadar ling ve infestor varken bu ne kadar kolay olurdu orası tartışılır ama sonrasında tanklar elinde patladı.O gazları raven'lara kullansa belki bir şansı olabilirdi..Tabii bunların hepsi kullanılabilirteliğe bakıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar