Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lone Star Clash (17-18 Mart)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
int bazen çok değişik şeylerle geliyor ve tutturuyor. ben ona inanmak istedim, ama bok gibi oynadı hehe

anca takım yönetiyor zaten ayı, oyuna gelince yok ortalıkta.
Mesaj tarihi:
normalde izlemicektim maçı

huun said:

ra vs incontrol

10 numara maç olmaya aday.

sen böyle diyince heralde bu adam oynamayı öğrendi dedim baktım, ilk turda fakeim bebe sleepi yenmiş ikinci turda ezildi gitti.

vee
Grubby reyiz vs stephano X(
Mesaj tarihi:
Stephano gene klasik double spire double upgrade gider.Grubby dayanmaya çalışır çalışır çalışır...Ardından bir base trade'e gidilmeye kalkar ve bir bakmışın ki Grubby defeat olmuş...
Mesaj tarihi:
white-ra ilk oyunda 3. base'i almayacaktı. zerg'le yarışmaya çalışırsan macro'da sıçarsın böyle. dakika 10 stephano 150 kişi, whitera 90.
Mesaj tarihi:
crasher said:

sunthewhich said:

hiç takılmıyor bende.

not : tek sleep diyen kişi benim, bir kenarda dursun bu yazı =)

eski cod'culardan sunthewhich misin?
Evet kimilerine göre bir efsane olan o insan benim.
Mesaj tarihi:
Bunca zamandır söylediğimiz şeyi gördük bu maçta broodlord counter için tek çare viking bıraktılar onlarında tek fungal ile ne hale geldiği ortada :) umarım blizz'de görmüştür bunu artık.

Casterlarda "woow what a fungal demiyormu" :D f basıp kocaman yeşil bir alanın nereye vuracağını seçmek bu kadar heyecanlanacak birşey olmamalı yav.
Mesaj tarihi:
Brood-lord'a dönmeden önce elindeki orduyla bir şekilde yakalamaya çalışacaktı gerçi o kadar ling ve infestor varken bu ne kadar kolay olurdu orası tartışılır ama sonrasında tanklar elinde patladı.O gazları raven'lara kullansa belki bir şansı olabilirdi..Tabii bunların hepsi kullanılabilirteliğe bakıyor...
  • Yeni Oluştur...