sharky Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Maçı seyretmiyorum ama umarım alırlar. Çok önemli bu maç.[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 İlk yarı şunu anladım Lyon un şansa Fener in şanstan daha fazlasına ihtiyacı var Umarım 2. devrede adam atak yapar Fb[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 çok güzel bir goldu ama gelceği 10 dk dır belliydi. fener 0 - lyon 1 gol gol juninho dk 55. [signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> [Bu mesaj Jaan tarafından 19 Ekim 2004 23:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Amanın[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 abi fener defansı naapıyo ya.bütün topları izleyeceklerse beni koysunlar oraya bende bakarım gelen toplara.[signature][hline]I don't think people meant to be by themselves. That's why actually you find someone you care about, hold them tight. Because nothing sucks more than feeling all alone,no matter how many people are around. Scrubs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 valla böle biterse iyi fener için. yoksa 2li averajı tamamen kaybetçekti lyon girdiklerinin yarısını atsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 LAN BÖLE GOL MU OLUR[signature][hline]Corbeau powers our uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 durum 1-0 fener ileri top atıyor hücumda fenerli defansta lyonlu yok ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Offfffffffffff oFfffffffff[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 olmaz böle bişey yaaa fener 0- lyon 2[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Nobre 1- 2 oldu[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 hele şukur 1-2 nobre[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 ya ulan 1-1 oldu diye sevindim adamlar arada 2. yi de atmış ben bilgisayara bakarken, pah.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 abi cidden merak ediyorum daum naapıyor? adam sevinmedi ya. ben beşiktaş maçlarında gol attığında nerdeyse yerlerde yuvarlandığını hatırlarım.[signature][hline]I don't think people meant to be by themselves. That's why actually you find someone you care about, hold them tight. Because nothing sucks more than feeling all alone,no matter how many people are around. Scrubs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Abicim alex süper vurdu ya kalecide süper kurtardı şimdi zevk almaya başladım maçtan[signature][hline]click here online now though under contruction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Fener in 2 gol yemesi bence eşşeklik ayrıca kaldı 15 dk en azından 1 gol atması lazım yoksa Fb goes to uefa[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 daum sux fb sux bitane taktigi olmadan takımı şamp liginde sahaya sürerse kendi sahasında ezik gibi oynar böle lan bi atak taktigi yok adamlar derinlemesine paslar mı dersin dibe inerken bi anda bakmaadn geri cıkartmak mı kiş bunların hepsi calısılmış fb ne yapıyo bi bakalım lahmacuncu ümit köşeden iniyo orta yapmaya calısıyo olmuyo tuncay saçları saga sola sallıyo ucan tekme atıyo fln olmuyo alex ıkınıyo olmuyo lan tek kişilik oyun olsa tmm takım oyunu lzm onuda daum verememiş fb alırsa feci bi bal la alır lyon alırsa maçın gidişatı bunu gösteriyor normal bi sonuç[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 said: screamer, 19 Ekim 2004 23:20 tarihinde demiş ki: Fener in 2 gol yemesi bence eşşeklik ayrıca kaldı 15 dk en azından 1 gol atması lazım yoksa Fb goes to uefa Artık üçüncüler uefa'ya gitmiyor diye biliyorum,uefa kupasının formatı değiştiğinden beri yani bu seneden beri :)[signature][hline]click here online now though under contruction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Fener saçma sapan defans hataları yapmasa ne Manchester dan 6 yerdi ne de Lyon dan 2 bu arada o format geri geldi yani 3. ler goes to uefa demişti bir pati[signature][hline]Lil'Alur for Shar [Bu mesaj screamer tarafından 19 Ekim 2004 23:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 yaa kolpa be.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 hay kafam girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Oh my god 3 ü de attılar[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Belliydi yani zaten 3-1[signature][hline]click here online now though under contruction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Ben demiştim 3-1 fener kaybedicek diye di mi :)[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 said: DynamicK, 19 Ekim 2004 01:57 tarihinde demiş ki: go liyon olimpik liyon ;) yeter stop olimpik liyon[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar