SilverSurfer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 yarın öğle saatlerinde odtülü fenerbahçelilerle birlikte istanbul yollarında olcam, umarım yenerizde zevkli olar. (biraz zor gibi gözüküyo ama) juninho da kadrodaymış heralde ?[signature][hline]"These pretzels are making me thirsty" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Efendim ben migros açıktayım LiseGFB grubuyla. Umarım yeneriz (umarım goller benim olduğum kalede olur =P) Juninho olmaması lazım kadroda. Dün gece Ahmet Çakar sölemişti.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm [Bu mesaj Holyman tarafından 18 Ekim 2004 22:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 işallah kazanır ne diyelim[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 rooney did WILLyouTORD (hehe arkadas demisti pankart niyetine ua nın ama yapıldı mı bilmiyorum nese konu o değil zaten :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 ben wiltordun kafaya şişe atarım üzülmeyin siz.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 ehe maraton alttayım yine juninho,wiltord falan degilde servet korkutuyo beni.aldıgımızdan beri oynadıgı her macı korkarak izliyorum =/ umarım yarını zehir etmez bize.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 ollley yarın yine adrenalin yüklenecez :D[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Elber sakatmış[signature][hline]Bu imza 0.031 saniyede yaratıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Elber olsun olmasın Lyon güçlü bir takım ama Fener de güçlü bir takım yalnız Fb nin Man Utd dan yediği hızlı atakları bu maçta da yiyebilir[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 go liyon olimpik liyon ;)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Deplasman olsa gene hezimet olurdu kesin ama fenerbahçenin kendi sahasında beraberlik şansı düşükde olsa var. Ama ben gene her türlü işimi lyon kazancakmış gibi ayarlıcam :) nede olsa asli favori onlar :=P[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Kalbimiz FB ile bu akşam. Umarım tüm Türkiyenin yüzünü güldürecek bir başarı alırsınız.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 açık açık sölüyorum lyon'luyum.[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 valla benim bilgidim elber in ucuncu senesi orda ama bu sene 8-9 mi ne sakat adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 aman SALLA gitsin demişler :D[signature][hline]Bu imza 0.031 saniyede yaratıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver122 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 yenerse sorun yok ama yenilirsede Türkiye yi rezil etmesin yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 ya bu rezillik muabbeti ne ki ? bundan once cok buyuk basarilar mi elde etmisiz, yenilince rezil olucaz ya da turkiye hep bole cok buyuk basarilara alisik bi ulke mi yenilince turkiye rezil olucak. turkiyeyi bu kadar dusunsen Fenerbahce nin turkiyeyi temsil ettigini unutmaman gerekir.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 basarilar fenerbahce.umarim kazaniriz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodMaster Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Patos sana katılıyorum arkadaş arsenalli falan herhalde sürekli başarı kazanıyolar ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodMaster Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 zaten Liechtenstein a yenilerek rezil olduk daha rezil olmayız kimse merak etmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bief_Lord Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Şampiyon Fenerbahce :) ...[signature][hline]Bir Gun Karanlık Tamamiyle Aydınlanacak. Bir Gun Tum Galatasaraylılar Fenerli Olacak. Bir Gun İnsanlar Ultimaya İnanacak...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Liechtenstein a diil letonyaya . Liechtenstein a yenilmedik galiba. bu arada maç çok zor diyolar falan ya alakası yok . bence kolay çözer takımı fener. adamlara top oynatmaz gibime geliyo . gol yersekte karambole yeriz veya kontradan.[signature][hline]app-abi mezara cikma pk lar var lord-iyi ya bende ordan geldim zaten simdi app-sendemi pk sın abi *kaçar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 said: quamor, 19 Ekim 2004 16:25 tarihinde demiş ki: gol yersekte karambole yeriz veya kontradan. karambol tamam da "gol yersek de kontradan yeriz" nedir. zaten futbol denen oyunda gollerin %40'ı falan kontra ataklardan gelir[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 3-1 lyon alır diyorum.fener antep maçındaki gibi oynarsa[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 skor sallayamam ama lyon cidden su an çok güçlü...fb tempolu oynarsa 1 puan alır hem tempolu hemde AKILLI oynarsa 3 puanı alır babalar gibi evine gelir...[signature][hline]Bu imza 0.0031 saniyede yaratıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar