Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 http://ekonomi.haberturk.com/eko-advertorial/haber/725015-2b-komisyondan-gecti yetmez ama daha çok evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 geçsin arkasındayım bu 2B işinin. radyoda reklamları da dönmeye başladı, 2B den arazi ayarlanır diye. mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 30 yıldan beri 2b arazisinde oturan biri olarak.tapular verilsin bi an önce varoşluktan kurtulalım.mahalleye hizmet gelsin anasını satim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 ohhh ohhh ohhhhhhhhhhh zamanında reşadiye taraflarında bi orman çevirmiştim şimdi oraya villamı pardon şato olucaktı dikebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 haber bu kadarcık mı? tam olarak ne geçmişş ne şartlar varmış, twit atar gibi haber yapmış adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 2b yasası işte, şartları aynı demek ki değişmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 HocaEfendi said: 30 yıldan beri 2b arazisinde oturan biri olarak.tapular verilsin bi an önce varoşluktan kurtulalım.mahalleye hizmet gelsin anasını satim. 2B işgalcisi bulundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 2b köylülerin hakkı olan bişi. ama mütahhitlerin daha fazla işine yaricak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollwander91 Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 bizim buralarda var orman arazisi bol bol, parayı bi vurayım kundaklıyıcam bol bol, sonra vericem çimentoyu vericem kumu yürü ya kulum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 15 sene gerekiyo orman vasfından çıkmış olması için diye yazıyodusanki yasada, öyle yakıp ertesi gün bina yapamıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 2b arazisinin 2 katı kadar fidan dikilmiş zaten. walla işgalcimiyiz neyiz bilmiyorum ama.babam satın alarak(şahıstan) yerleşmiş zamanında.devlet elektirik vermiş su vermiş.belediye numarataj vermiş.yol kanalizasyon falan fıstık hepsi mevcut.işgalciysek bu hizmetler niye var. :D bahsettiğim bölge antalya kepez ilçesi erenköy mahallesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Esh said: 15 sene gerekiyo orman vasfından çıkmış olması için diye yazıyodusanki yasada, öyle yakıp ertesi gün bina yapamıyosun. 31/12/1981 tarihinden önce bilim va fen bakımından orman niteliğini tam olarak kaybetmiş yerlerden; tarla, bağ, bahçe, meyvelik, zeytinlik, fındıklık, fıstıklık (antep fıstığı, çam fıstığı) gibi çeşitli tarım alanları veya otlak, kışlak, yaylak gibi hayvancılıkta kullanılmasında yarar olduğu tespit edilen araziler ile şehir, kasaba ve köy yapılarının toplu olarak bulunduğu yerleşim alanları orman sınırları dışına çıkartılır. 2B tam olarak bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollwander91 Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 ben mezun olana kadar değişir o yasa kundaklarım gene ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 bezinide bağla.emsin bide kundaklamadan önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar