Red Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 genelde kesmeden önce zile basıp aga kesmeye geldik diyorlar ya dur lan kesme yatırcam sabah diyince gidiolar
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Komple cahil dolmuş buralar gene. Elektriğin borçtan kapandıysa, önce faturayı ödersin, sonra açma/kapama parası ödersin(elektriğe abone olurkenki miktarın aynısı), sonra da gelsin açsınlar diye beklersin.
elesso Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 sadece şalter/sigorta inik mühür yok ise aç gitsin. ben sigorta attı sandım dersin ki sigorta da atmış olabilir gerçekten. mühür var ise açman baş ağrıtabilir.
patatespresi Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Rotweiler said: Komple cahil dolmuş buralar gene. Elektriğin borçtan kapandıysa, önce faturayı ödersin, sonra açma/kapama parası ödersin(elektriğe abone olurkenki miktarın aynısı), sonra da gelsin açsınlar diye beklersin. Faturayı ödedim gittim akşam ilk denememde çarpıldım ama ikincisinde taktım kabloyu (mühür kırmadan başardım ince işçilik) sabah da gelmişler faturanız ödendiği için elektriğiniz açılmıştır diye koymuşlar.
Absolut Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Sayaçla oynamayın, manyak bir memur çıkar tutanak hazırlar ciddi ceza alırsınız.
Seele Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 para yoksa ayrida. olmadi bir aksam arkadasinda takilirsin aksam eve gelir yatarsin :)
Czentovic Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 escape said: elektirk merkezden kesilmiyor mu arkadaş ne kendin açması? su mu bu AHYAHAAHAHHA
Seperate Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 escape said: elektirk merkezden kesilmiyor mu arkadaş ne kendin açması? su mu bu yok artık,saatteki 2 kablodan birini çıkartıp kağıt iliştiriyor o kadar ne merkezi :D
iarwain Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 git kendin aç ya ödeme hatta para filan yapabiliyosanda kaçak elektirik kullan.
Wolas Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 açıldıktan sonra bal dök şu 1 alana 2 bedava olanlardan çark bozulsun dönmesin elektirik faturası gelmesin :D
Arlooax Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Absolut said: Sayaçla oynamayın, manyak bir memur çıkar tutanak hazırlar ciddi ceza alırsınız. Sabah sabah neselendim : ) , iyi oldu. Gorevini yapan memur niye manyak oluyor ? Sayacla oynayan olmuyorda.
Absolut Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Görevini yapması garip olduğundan manyak olması lazım ki tutanak tutsun :P
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 escape said: BU NE YA, NASIL BİŞE BU BÖLE ! http://i.imgur.com/EXjQv.jpg
df Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 öğrenci evinde 2 kere oldu bize. ikisinde de daha ödemeden açıp ertesi gün gidip ödedim. bişe diyen de olmadı hiç. dese de ödedim gelmenizi bekleyemedim önemli işim vardı dersin olur biter ya ödenmiş şeyin peşine mi düşecekler sanki.
NeoStyle Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 geçen kesmişler, sigorta mandalını indirip o şekilde mühürlüyor.. eskisi gibi kurşun mühür değil öyle plastik bişey. keserken zile falan da basmamış gidip yatırdım 1 saat geçmeden gelip açtılar.
Fin Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Deathblade said: escape said: BU NE YA, NASIL BİŞE BU BÖLE ! http://i.imgur.com/EXjQv.jpg YOU WIN OR YOU DEATH
Öne çıkan mesajlar