Red Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 genelde kesmeden önce zile basıp aga kesmeye geldik diyorlar ya dur lan kesme yatırcam sabah diyince gidiolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Komple cahil dolmuş buralar gene. Elektriğin borçtan kapandıysa, önce faturayı ödersin, sonra açma/kapama parası ödersin(elektriğe abone olurkenki miktarın aynısı), sonra da gelsin açsınlar diye beklersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 sadece şalter/sigorta inik mühür yok ise aç gitsin. ben sigorta attı sandım dersin ki sigorta da atmış olabilir gerçekten. mühür var ise açman baş ağrıtabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Rotweiler said: Komple cahil dolmuş buralar gene. Elektriğin borçtan kapandıysa, önce faturayı ödersin, sonra açma/kapama parası ödersin(elektriğe abone olurkenki miktarın aynısı), sonra da gelsin açsınlar diye beklersin. Faturayı ödedim gittim akşam ilk denememde çarpıldım ama ikincisinde taktım kabloyu (mühür kırmadan başardım ince işçilik) sabah da gelmişler faturanız ödendiği için elektriğiniz açılmıştır diye koymuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Sayaçla oynamayın, manyak bir memur çıkar tutanak hazırlar ciddi ceza alırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 para yoksa ayrida. olmadi bir aksam arkadasinda takilirsin aksam eve gelir yatarsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 escape said: elektirk merkezden kesilmiyor mu arkadaş ne kendin açması? su mu bu AHYAHAAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 escape said: elektirk merkezden kesilmiyor mu arkadaş ne kendin açması? su mu bu yok artık,saatteki 2 kablodan birini çıkartıp kağıt iliştiriyor o kadar ne merkezi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 git kendin aç ya ödeme hatta para filan yapabiliyosanda kaçak elektirik kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 açıldıktan sonra bal dök şu 1 alana 2 bedava olanlardan çark bozulsun dönmesin elektirik faturası gelmesin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Absolut said: Sayaçla oynamayın, manyak bir memur çıkar tutanak hazırlar ciddi ceza alırsınız. Sabah sabah neselendim : ) , iyi oldu. Gorevini yapan memur niye manyak oluyor ? Sayacla oynayan olmuyorda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Görevini yapması garip olduğundan manyak olması lazım ki tutanak tutsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 aha geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 escape said: BU NE YA, NASIL BİŞE BU BÖLE ! http://i.imgur.com/EXjQv.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 öğrenci evinde 2 kere oldu bize. ikisinde de daha ödemeden açıp ertesi gün gidip ödedim. bişe diyen de olmadı hiç. dese de ödedim gelmenizi bekleyemedim önemli işim vardı dersin olur biter ya ödenmiş şeyin peşine mi düşecekler sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 ahahaha escape Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 geçen kesmişler, sigorta mandalını indirip o şekilde mühürlüyor.. eskisi gibi kurşun mühür değil öyle plastik bişey. keserken zile falan da basmamış gidip yatırdım 1 saat geçmeden gelip açtılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Deathblade said: escape said: BU NE YA, NASIL BİŞE BU BÖLE ! http://i.imgur.com/EXjQv.jpg YOU WIN OR YOU DEATH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar