Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aman sperm kalitesini bozmayin dikkat

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
ABD’nin Harvard Üniversitesi uzmanlarından Prof. Jill Attaman’ın liderliğinde bir ekip tarafından yapılan araştırmada, doymuş yağlı yiyeceklerle beslenen erkeklerin sperm sayısı ve kalitesinin düşük olduğu ortaya çıktı. 4 yıl boyunca 99 erkeği takip eden ekip, yağlı yiyecekleri en çok tüketen erkeklerin sperm sayısının en az tüketenlerden yüzde 43 az olduğunu tespit etti. Fast food’u bol tüketenlerin sperm kalitesini belirleyen konsantrasyon oranı da yüzde 38 daha az çıktı. En yüksek sperm sayısı Omega-3 tüketen erkeklerde bulunuyor.

gogo balık.
Mesaj tarihi:
şimdi beni köfteden,iskender'den,dönerden,cağ kebabından,kokoreçden uzak tutabileceklerini sanıyorlarsa yanılıyorlar,önce ülkelerinde uygulamadıkları doğum kontrol hedesini,gelişmemiş ülkelere dayatan emperyal devletler kendilerine baksın:p
Mesaj tarihi:
saplashaman said:

şimdi beni köfteden,iskender'den,dönerden,cağ kebabından,kokoreçden uzak tutabileceklerini sanıyorlarsa yanılıyorlar,önce ülkelerinde uygulamadıkları doğum kontrol hedesini,gelişmemiş ülkelere dayatan emperyal devletler kendilerine baksın:p

abi yöneltme imkanımız olsa seni kilo ile papaya çekirdeği yemeye yollarız biz. yani sen dert etme. kimsenin seni doymuş yağdan uzak tutmaya niyeti yok.

sen bilhassa çorbaya falan da kuyruk yağı kat hatta. sıhhat vermese de lezzet verir belki.
Mesaj tarihi:
çorbaya değilde,etli pide de kuyruk yağı iyi oluyor,lezzet veriyor falan:D

valla günde 10-15 km arası yürüyüş yaptığım için sorun yok,taş gibiyim,mıçmaya bile arabayla gidenler yada akşama kadar koltuğa totosu yapışanlar düşünsün,
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

saplashaman said:

abi yöneltme imkanımız olsa seni kilo ile papaya çekirdeği yemeye yollarız biz. yani sen dert etme. kimsenin seni doymuş yağdan uzak tutmaya niyeti yok.

sen bilhassa çorbaya falan da kuyruk yağı kat hatta. sıhhat vermese de lezzet verir belki.

Şair burda çoğalma mümkünse demek istemiş.
Mesaj tarihi:
daha öçncesinde sigara alkol gece uykusu falan var bunları yaptıkda et kaldı.

edit: askerde doktordan ogrendıgım bılgıye gore kullanmaz isen vucut susarmıs ona gore kullanın
Mesaj tarihi:
askerde 3 kere dizim rahatsızlandı,tabip yarbay'a gittiğimde,iyi olacaksın bırakma kendini bu vatanın senin gibilere ihtiyacı var dedi,bir daha ağrımadı yemin ediyorum,askerden geldiğimde bel fıtığı teşhisi konuldu.nasıl bir psikoloji lan o :S
  • Yeni Oluştur...