Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UDK Sorulari

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam,

Forum'da ilgilenenlerin sayilari artiyor gibi. Hazir ben de girismisken hem derdime derman bulayim hem de boyle soru-cevap konusu olsun.

Simdi bu 3D Buzz'in tutorial'leri ile basladim. Daha once de baslasmistim onceki versiyonlarda sorun yasamamistim fakat su anda ayni kismi yapamiyorum cunku bir zemin yaratip, o zemini extrude ettigimde, extrude edilen zeminin tutacak noktalarinin axis'leri farkli gorunuyor. Istedigim gibi hizalayamiyorum.

Ahanda aynen soyle;

http://i.imgur.com/PIR1I.jpg

Var midir fikri zikri olan ?
Mesaj tarihi:
Sorduktan hemen sonra buldum tabiki cevabi. Yarim saat aramadan sorsaydim keske.

Reference Coordinate System Global yerine Local'da kalmis nasil olmussa. Help menusunun hemen altindan degistirince duzeldi.
Mesaj tarihi:
lol. ikiye ayırdın ya sen konuyu. yetkililere buradan sesleniyorum, birleştirin şu konuları :)

ya cidden şaka bi yana, çok istiyorum bişeyler hazırlamayı da şu an görüldüğü kadarıyla yaz sonuna kadar bitmesi planlanan 4 tane proje var. yanında okul var. e tabi yanında da hayat devam ediyor.

bi vakit bulabilsem neler yapıcam =(
Mesaj tarihi:
Ya soru cevap olsun diye seettiydim. Diger konuda alakasiz muhabbetler de donuyor. Haliyle an itibariyle burda da donuyor. =)

Bu arada kendi tutorial'lari guzel gayet. Senin oturup hazirlaman pek bir seyi degistirmeyecektir diye dusunuyorum. Bosuna vakit kaybetme bence.
  • Yeni Oluştur...