Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UDK Sorulari

di

Öne çıkan mesajlar

Selam,

Forum'da ilgilenenlerin sayilari artiyor gibi. Hazir ben de girismisken hem derdime derman bulayim hem de boyle soru-cevap konusu olsun.

Simdi bu 3D Buzz'in tutorial'leri ile basladim. Daha once de baslasmistim onceki versiyonlarda sorun yasamamistim fakat su anda ayni kismi yapamiyorum cunku bir zemin yaratip, o zemini extrude ettigimde, extrude edilen zeminin tutacak noktalarinin axis'leri farkli gorunuyor. Istedigim gibi hizalayamiyorum.

Ahanda aynen soyle;

http://i.imgur.com/PIR1I.jpg

Var midir fikri zikri olan ?
Sosyal ağlarda paylaş

lol. ikiye ayırdın ya sen konuyu. yetkililere buradan sesleniyorum, birleştirin şu konuları :)

ya cidden şaka bi yana, çok istiyorum bişeyler hazırlamayı da şu an görüldüğü kadarıyla yaz sonuna kadar bitmesi planlanan 4 tane proje var. yanında okul var. e tabi yanında da hayat devam ediyor.

bi vakit bulabilsem neler yapıcam =(
Sosyal ağlarda paylaş

Ya soru cevap olsun diye seettiydim. Diger konuda alakasiz muhabbetler de donuyor. Haliyle an itibariyle burda da donuyor. =)

Bu arada kendi tutorial'lari guzel gayet. Senin oturup hazirlaman pek bir seyi degistirmeyecektir diye dusunuyorum. Bosuna vakit kaybetme bence.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...