di Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Selam, Forum'da ilgilenenlerin sayilari artiyor gibi. Hazir ben de girismisken hem derdime derman bulayim hem de boyle soru-cevap konusu olsun. Simdi bu 3D Buzz'in tutorial'leri ile basladim. Daha once de baslasmistim onceki versiyonlarda sorun yasamamistim fakat su anda ayni kismi yapamiyorum cunku bir zemin yaratip, o zemini extrude ettigimde, extrude edilen zeminin tutacak noktalarinin axis'leri farkli gorunuyor. Istedigim gibi hizalayamiyorum. Ahanda aynen soyle; http://i.imgur.com/PIR1I.jpg Var midir fikri zikri olan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Sorduktan hemen sonra buldum tabiki cevabi. Yarim saat aramadan sorsaydim keske. Reference Coordinate System Global yerine Local'da kalmis nasil olmussa. Help menusunun hemen altindan degistirince duzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Sypro'ya demiştim tutorial yap bize öğret diye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 lol. ikiye ayırdın ya sen konuyu. yetkililere buradan sesleniyorum, birleştirin şu konuları :) ya cidden şaka bi yana, çok istiyorum bişeyler hazırlamayı da şu an görüldüğü kadarıyla yaz sonuna kadar bitmesi planlanan 4 tane proje var. yanında okul var. e tabi yanında da hayat devam ediyor. bi vakit bulabilsem neler yapıcam =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Ya soru cevap olsun diye seettiydim. Diger konuda alakasiz muhabbetler de donuyor. Haliyle an itibariyle burda da donuyor. =) Bu arada kendi tutorial'lari guzel gayet. Senin oturup hazirlaman pek bir seyi degistirmeyecektir diye dusunuyorum. Bosuna vakit kaybetme bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 hee pardon oyun programlama gibin bisi bu sanirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar