Joker Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 http://video.ntvmsnbc.com/sempozyumda-tercume-krizi.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 kadının yerinin mutfak oldugu yine kanıtlandı sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 yazık kele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Sunumu mutfakta yapsalar bi sorun çıkmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 suç kızlarda değil,sempozyum yapabilecek kapasitede olup bi yeminli tercümana verceği paranın çingeneliğini yapanlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 abov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzo Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 kizlar da kabul etmek zorunda degil. Konunun terminolojisinin agir olacagi ortada. madem yetemeyeceksin niye kabul ediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 daha sonra gelip krizi çözen tercüman da haydar dayıymış demi. mutfak dışında her yerde bacakarası uzvunu sallaya sallaya gezebiliyo ya hani,ona herşey serbest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 razzo said: kizlar da kabul etmek zorunda degil. Konunun terminolojisinin agir olacagi ortada. madem yetemeyeceksin niye kabul ediyorsun. Ben böyle bir durumda kaldım bizzat, reddetme şansım yoktu. Üstelil arkeoloji konulu bir akademik çalışmayı, simultane ingilizceye çevirmem gerekti. Bir kısmını hiç anlamadım ki nasıl çevireyim. Gerçi çok başarılı buldular sonrasında ama ben eksik çeviri olduğunu biliyordum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 olsun sostizm sen erkeksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzo Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Toplantinin ortasinda cekip gitmek inanilmaz komik ve bir o kadar da utanc verici. Bunu yapabilen birisi teklifi yapani da reddedebilecek kapasitededir diye dusunuyorum. Konunun ciddiyeti ortada. Ne olursa olsun kisi oyle bir durumda yetemeyecegini dusunuyorsa reddetmeliydi. Ayip bisey degil bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 mikrofon açık aralarında konuşmaları çok daha komik olmuş :D, nagehan gitme nagehan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 ya zaten çeviri olayında türkiyede şöyle bi yanılgı var.her yabancı dil bilen her konuda tercüme yapabilir gözüyle bakılıyo,yazılı yada sözlü alanın jargonuna hakim ve konu hakkında bilgili ,o dili bilen kişi diye bi ayrım yapılmıyo malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Valla birileri teknik kitapçıkları bile üniversite öğrencilerine 3-5 kuruşa çevirttiği ve kimse de buna müdahale etmediği sürece bu şekilde gider aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 nagehan gidip de satma arkadaşını. birlikte rezi olun nagehan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 bunlar okullarında başarılı öğrencilerdir kesin teklif gelince yaparız yea demişlerdir yazık lan üzüldüm yer yarılsaydı keşke nagehan derken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 oha arkadaşı nası sattı lan asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 nagihan gibi arkadaş olmaz olsun direk sattı ben olsam yolardım saçlarını. kız da sevimliymiş ya yazık şaşı galiba bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 2012'nin en büyük satışı; Nagehan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 negehanı ayrı, öteki kızı ayrı bir teknikle dövmek istedim. gerçekten özel birer dayağı hakediyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Bu kadar onemli bi olayi, ogrencilere emanet edenlerde hata. Hayir madem ogrenci secicen erkek sec bari. Erkek o dili bilmese bile meseleyi cozerdi kanimca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 napıcaktı çıkarıp masaya mı vuracaktı bilmiyosa bilmiyo işte ne farkeder abi erkek kadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 erkek olsa gurur yapar yalan yanlış söylerdi bişeyler sdflkjslk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 şöyle bişey yapardı büyük ihtimal:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar