hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 moriQ said: artık 3 mbite düşüyormuş hızlar. şuan 3 benim. lan bende diyorum niye düşmedi hızım. oh be buna sevinir hale geldik ama çok iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Taahhüt verdiği paketinden daha iyisine yükseltenler ama şimdi bu haberlen geri dönmek isteyenlere sorun çıkarıyor elemanlar, taahhüdünüz var alırız bütün indirimi cezayı diyorlar. Yetkiliyle görüşcem deyin ve takım lideriyle konuşun, ben eski paketime yani taahhüt verdiğim pakete dönmek istiyorum, daha ucuzuna dönmek değil deyin açıklayın, yetkili eleman kabul ediyor isteği ve sistemden dolayı böyle olmuş, özel olarak düzeltcez diyor bilginize beyler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 max 2 mbit veriyolardı hızım mı artacak anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 şimdi belli oldu bizi niye zorla 50 gb kotalıya geçirdikleri. 25 gb hertürlü doluyordu, 3 mbit te herkeze yeterdi kota dolduktan sonra. 50 gb kota yaptılarki kimse 3 mbit'e düşmesin kolay kolay.. fiyatıda bindirdiler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 1 den 3 e çıkınca şu hız uydunetten vaz mı geçsem diyorum henüz yeni eve bağlatymadım ama alternatiflerim şöyle -superonline fiber -ttnet -uydunet 3mbit hani kullanım konusunda 3 mbit in yeterli olduğunu görebiliyorum ama bir yandan akk nin şu 1 den 3 e çıkması güzel de oldu gibi eve bir de tv bağlantısı lazım hani uydunet alırsam kablolu tv bağlatırdım diyordum ama şu durumda ttnet veya fiber alırsam hdmi dan uydu mu bağlatsm diye de düşünüyorum ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 bugün 3 yapar yarın 512k hiç güvenme bunlara. kesin bunu düşünün diye geçici olarak yapmıştır. ttnet diyince bi durmak lazım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 o aman uydunet den şaşmayayım 3mbit 49 tl üstüne kablolu tv de 7 tl iyidir diyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Uydunet'in perfornamsı daha iyi stream'de filan, konuyu okumadınız mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 haber resmileşti buyrun... http://media1.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/ArtAndPhoto-Fronts/Sections-StoryLevel/Teknoloji/120715_3mbit640.hmedium.jpg http://www.ntvmsnbc.com/id/25366600/ said: Kotasız internette en düşük hız '3 Mbit' olacak Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu, bazı internet paketlerinin kotalarının ay sonundan önce dolması nedeniyle 1 megabite düşürülen internet hızının 3 megabite çıkartılmasını onayladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 adamlar taktiği çözmüş. önce 1mbit verip süründürüyorlar sonra 8mbit alan adama 3mbit verince oh ya iyi oldu dedirtiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 bu satışın bir numaralı taktiğidir. en kötüyü göster vasata şükrettir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Elhamdülililah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 akp sağolsun bizi mağdur eden ttnet'in kulağını hemen çekmiş hatta tayyip baba bizzat kendi çözmüş sorunu. cehape varken adsl bile yoktu şükredin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Benim inetnet 8mbite kadar diyor. Direk 8mbit değil. Benim kide 3bite mi düşüyor yoksa 1? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 1e düşüyordu artık 3e düşecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 3mbit Miss 4mbit var diğer evde demekki geçersem 3 mbit olcak HAHA ! ASıl önemli olan Upload değişcekmi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 BabacumMostors said: 1 den 3 e çıkınca şu hız uydunetten vaz mı geçsem diyorum henüz yeni eve bağlatymadım ama alternatiflerim şöyle -superonline fiber -ttnet -uydunet 3mbit hani kullanım konusunda 3 mbit in yeterli olduğunu görebiliyorum ama bir yandan akk nin şu 1 den 3 e çıkması güzel de oldu gibi eve bir de tv bağlantısı lazım hani uydunet alırsam kablolu tv bağlatırdım diyordum ama şu durumda ttnet veya fiber alırsam hdmi dan uydu mu bağlatsm diye de düşünüyorum ne dersiniz? aynı durumdayım ben de ya. benim 2 yıllık ttnet doluyor. hiç kullanmadığım telefon faturası veriyorum bir de. yine de uydunete geçmek daha iyi gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Uydunet daha iyi hala, ADSL'nin performans çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 3mb ile en fazla kaç kb dl görebiliriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 385 gördüm ben. Olay dl değil ama tam olarak. Latency daha iyi. Vidyo izlerken performans daha iyi, 720p stream edebiliyorum. TTNet ile takıla takıla oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 burdada tem tersi :) uydunet rezalet , adsl akio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 izmirde yıllardır adsl ile sorun yaşamadım bende, ne kopuyor ne kesiliyor çok rahat sorunsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 bu 3 mbt'e düşme olayı daha uygulamaya geçmedi sanırım dimi? Geçtiyse artık şu emektar 1 mbt sınırsızı değiştirecem :D 11 senedir tarife değiştirmedik anasını satiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Uygulamada şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 bu uydunetteki adamlara başvursam evimdeki berbat kablo tesisatını yeniler mi acep ? yoksa olmasının imkanı yok, 2 mb adsl bile kopuyor ve tt inatla bir teknik servis yollamıyor. daha önceden tam 8 mbit alabilirken düştüğüm duruma bak durduk yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar