Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TTNET Adil Kullanım Kotası artık herkeste aktif

mokoko

Öne çıkan mesajlar

Taahhüt verdiği paketinden daha iyisine yükseltenler ama şimdi bu haberlen geri dönmek isteyenlere sorun çıkarıyor elemanlar, taahhüdünüz var alırız bütün indirimi cezayı diyorlar.

Yetkiliyle görüşcem deyin ve takım lideriyle konuşun, ben eski paketime yani taahhüt verdiğim pakete dönmek istiyorum, daha ucuzuna dönmek değil deyin açıklayın, yetkili eleman kabul ediyor isteği ve sistemden dolayı böyle olmuş, özel olarak düzeltcez diyor bilginize beyler...
Sosyal ağlarda paylaş

1 den 3 e çıkınca şu hız uydunetten vaz mı geçsem diyorum

henüz yeni eve bağlatymadım ama alternatiflerim şöyle

-superonline fiber
-ttnet
-uydunet 3mbit

hani kullanım konusunda 3 mbit in yeterli olduğunu görebiliyorum ama bir yandan akk nin şu 1 den 3 e çıkması güzel de oldu gibi

eve bir de tv bağlantısı lazım hani uydunet alırsam kablolu tv bağlatırdım diyordum ama şu durumda ttnet veya fiber alırsam hdmi dan uydu mu bağlatsm diye de düşünüyorum

ne dersiniz?
Sosyal ağlarda paylaş

haber resmileşti buyrun...
http://media1.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/ArtAndPhoto-Fronts/Sections-StoryLevel/Teknoloji/120715_3mbit640.hmedium.jpg
http://www.ntvmsnbc.com/id/25366600/
said:
Kotasız internette en düşük hız '3 Mbit' olacak
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu, bazı internet paketlerinin kotalarının ay sonundan önce dolması nedeniyle 1 megabite düşürülen internet hızının 3 megabite çıkartılmasını onayladı.
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

1 den 3 e çıkınca şu hız uydunetten vaz mı geçsem diyorum

henüz yeni eve bağlatymadım ama alternatiflerim şöyle

-superonline fiber
-ttnet
-uydunet 3mbit

hani kullanım konusunda 3 mbit in yeterli olduğunu görebiliyorum ama bir yandan akk nin şu 1 den 3 e çıkması güzel de oldu gibi

eve bir de tv bağlantısı lazım hani uydunet alırsam kablolu tv bağlatırdım diyordum ama şu durumda ttnet veya fiber alırsam hdmi dan uydu mu bağlatsm diye de düşünüyorum

ne dersiniz?

aynı durumdayım ben de ya.

benim 2 yıllık ttnet doluyor. hiç kullanmadığım telefon faturası veriyorum bir de.

yine de uydunete geçmek daha iyi gibi geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...