SeaGle Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Ren said: zaten superonlineda zamundaya girmiyor sanırım. Çatır çutur giriyor valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Steam olmasa da yetmiyor. %100 Linux kullandığım anlarda 70-80 GB buluyordu yasal internet kullanımım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 ayıp üstteki edik :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 bu netlimitsizi iade edince ne diyorlardi. modem parası cart curt falan. gerçi 1 yıl 5 ay oldu durayım ben en iyisi. piyasa yoklayayım. 2 yıl dolunca vın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 oha çok hızlısın lan :P neyse ortalığı ceyrana vermeden düzelttim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 8mbit netlimitsiz kullanıyorum 50 gb mış adil kullanım kotası 2 senede 10 gb tan 50 ye çıktı zaten dolduramıyorum sanırım :) ama swtor indirdim sanırım dolcak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 düşmedi çok şükrü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 şimdi mesaj geldi hattınızda uygulananan gehaefe telsiz kullanım ücreti bakiyenizden düşülmüştür. ülke vatandaşına bir rahat verin be abi. hadi aptallimitsiz diye sonunda limitsiz olan bir tarifeye limit koyuyorsunuz. onu geçtim. bari mantıklı koyun. zaten 2 oyun 1 hd anime 25gb ayıp be. benimki de düşmemiş daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 cıblak resimlerinizi gönderin ttnete protesto olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 ttnet kullanan bu kadar insan var mıymış hala yav. bu ttnetcilerin yüzde kaçı ie'ci acaba X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 sen ne kullanıyorsun bu arada ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 valla ttnetten 3 yıldır falan feci memnunum. 8mbite kadar adil kullanıyordum ben de: şehir merkezindeyim 1.000 kbs ile falan indirdiğim oluyor. hızım düşmemiş daha. ama eğer bu olay bende de yaşanmaya başlarsa direk tarife değiştiririm. 25gb ne yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 iyi olmuş yıllardır kota düşmüyor diye sömürüyodu insanlar. alırken sanki adil kullanım kotasını bilmiyordu insanlar. ekşi sözlüktede ortalığı birbirine vermişler. ben yıllardır kota mota ugraşamam hızım düşer diye 100 tl ödüyordum tek aptal biziz ya ölücülerin internet hızı düşünce ortalığı karıştırıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Luriel said: iyi olmuş yıllardır kota düşmüyor diye sömürüyodu insanlar. alırken sanki adil kullanım kotasını bilmiyordu insanlar. ekşi sözlüktede ortalığı birbirine vermişler. ben yıllardır kota mota ugraşamam hızım düşer diye 100 tl ödüyordum tek aptal biziz ya ölücülerin internet hızı düşünce ortalığı karıştırıyorlar. ipad'inden yazdı bunu yanımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Luriel said: iyi olmuş yıllardır kota düşmüyor diye sömürüyodu insanlar. alırken sanki adil kullanım kotasını bilmiyordu insanlar. ekşi sözlüktede ortalığı birbirine vermişler. ben yıllardır kota mota ugraşamam hızım düşer diye 100 tl ödüyordum tek aptal biziz ya ölücülerin internet hızı düşünce ortalığı karıştırıyorlar. abo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 O tarife ilk çıktıgından beri limit aşımıdna hız düşmesi var sadece uygulamadıkları yerler çogunluktaydı. uygulanmaya başladı normal olanda bu değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 insanlar aptal kotalara uygulanmıyor bari diye katlanıp imzalıyordu ki bu bile normal değildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 aboluk bişey yok abi. kaç senedir var. hatta ara ara hızı düşenler de oluyodu. aynı parayı veren insanlar aynı hizmeti almak istiyor işte. zamanında eheheheerermemehehhe düşürmedi salaklar benimkini cayır cayır prono çekiyorum derken iyiydi hakkaten, şimdi hozomo doşormoşlor demenin bi anlamı yok. ucuz diye aldığın hizmet sana bunu vaadediyor, alıyosun işte vaadedileni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 adil kullanım adı altında dayatılan kota çok saçma, ama bu şekilde isyan etmek de bi o kadar saçma. sonradan uydurmadılar ya bunu, baştan isyan etseydiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 ne normali ya. normal olan 2012 yılında insan gibi tarifelere insan gibi fiyatlar çekilmesidir. tüm muz cumhuriyeti olmayan ülkelerde böyledir bu. açık buldun mu da sömürüceksin böyle aşşağılık büyük şirketleri. başkası abuse edemiyorsa beni ilgilendirmez. uo'yla büyüdük biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 yıllardır böyle kullanıyorum düşsün bakarız. başka paketmi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Ya bugüne kadar cayır cayır çekiyorduk tamam doğru, ama ülke çıkışımız falan da yetiyormuş demek ki pek bir sorun olmuyordu kardeş kardeş geçiniyorduk işte, ne gereği var şimdi başımıza icat çıkarmanın? Bari 1 mbite değil de 4 mbite falan düşürsünler, 2 katı daha müşteri bulabilecek mi TTnet sanki kısa sürede lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 abi tamamda insan gibi internet kullanmak için neden 100 t verelim her ay artık 5-10 m bit sınırsızlar 50-60 tl olmalı günümüzde 16mbite kadar 50gb kotalı fiyat olarak en uygun.e bide düşürmüyorlardı mis gibiydi kotayı 100gb yapsalar yine iyi ama tamamen kazıklamaya dayalı tarifeler.o yüzden biz salak mıydık verioduk tarzı şeyler hikaye yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Hiç olmazsa 100gb'ye sabitlesinler de onu aşınca 2mbite insin, atttan indirip eşeğe bindiriyor adamlar:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar