Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TTNET Adil Kullanım Kotası artık herkeste aktif

mokoko

Öne çıkan mesajlar

şimdi mesaj geldi hattınızda uygulananan gehaefe telsiz kullanım ücreti bakiyenizden düşülmüştür.

ülke vatandaşına bir rahat verin be abi.

hadi aptallimitsiz diye sonunda limitsiz olan bir tarifeye limit koyuyorsunuz. onu geçtim. bari mantıklı koyun. zaten 2 oyun 1 hd anime 25gb

ayıp be.

benimki de düşmemiş daha
Sosyal ağlarda paylaş

iyi olmuş yıllardır kota düşmüyor diye sömürüyodu insanlar. alırken sanki adil kullanım kotasını bilmiyordu insanlar. ekşi sözlüktede ortalığı birbirine vermişler. ben yıllardır kota mota ugraşamam hızım düşer diye 100 tl ödüyordum tek aptal biziz ya ölücülerin internet hızı düşünce ortalığı karıştırıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Luriel said:

iyi olmuş yıllardır kota düşmüyor diye sömürüyodu insanlar. alırken sanki adil kullanım kotasını bilmiyordu insanlar. ekşi sözlüktede ortalığı birbirine vermişler. ben yıllardır kota mota ugraşamam hızım düşer diye 100 tl ödüyordum tek aptal biziz ya ölücülerin internet hızı düşünce ortalığı karıştırıyorlar.

ipad'inden yazdı bunu yanımda
Sosyal ağlarda paylaş

Luriel said:

abo
Sosyal ağlarda paylaş

aboluk bişey yok abi. kaç senedir var. hatta ara ara hızı düşenler de oluyodu. aynı parayı veren insanlar aynı hizmeti almak istiyor işte. zamanında eheheheerermemehehhe düşürmedi salaklar benimkini cayır cayır prono çekiyorum derken iyiydi hakkaten, şimdi hozomo doşormoşlor demenin bi anlamı yok. ucuz diye aldığın hizmet sana bunu vaadediyor, alıyosun işte vaadedileni
Sosyal ağlarda paylaş

ne normali ya.

normal olan 2012 yılında insan gibi tarifelere insan gibi fiyatlar çekilmesidir. tüm muz cumhuriyeti olmayan ülkelerde böyledir bu.

açık buldun mu da sömürüceksin böyle aşşağılık büyük şirketleri. başkası abuse edemiyorsa beni ilgilendirmez. uo'yla büyüdük biz.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bugüne kadar cayır cayır çekiyorduk tamam doğru, ama ülke çıkışımız falan da yetiyormuş demek ki pek bir sorun olmuyordu kardeş kardeş geçiniyorduk işte, ne gereği var şimdi başımıza icat çıkarmanın?
Bari 1 mbite değil de 4 mbite falan düşürsünler, 2 katı daha müşteri bulabilecek mi TTnet sanki kısa sürede lol
Sosyal ağlarda paylaş

abi tamamda insan gibi internet kullanmak için neden 100 t verelim her ay

artık 5-10 m bit sınırsızlar 50-60 tl olmalı günümüzde

16mbite kadar 50gb kotalı fiyat olarak en uygun.e bide düşürmüyorlardı mis gibiydi

kotayı 100gb yapsalar yine iyi

ama tamamen kazıklamaya dayalı tarifeler.o yüzden biz salak mıydık verioduk tarzı şeyler hikaye yani
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...