Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TTNET Adil Kullanım Kotası artık herkeste aktif

mokoko

Öne çıkan mesajlar

Download hikaye zaten ya 50 gb neresini kullanıcan ,neresini dl yapıcan ,ben bu ay sadece 1.4 gb mıydı neydi game of thrones indirdim 1 bölüm ,ayın 19unda doldu kota.

Ee alışmışız 720p+ stream ,video izlemeye vs sömürüyor da her tarafı bok işte olayın ,kota saklasan niye 8 mbit var ki o zaman ,saklamasan 3 günde bitecek bir kota

Allah belanı versin ttnet.
Sosyal ağlarda paylaş

sağda solda okuyorum herkes bir uydunet filan diyor ama bu adamlarda akk getirirse n'olcak.

birde uydunet olayı çok masraflı modemi+açtırma ücreti yok hat bilmemnesi derken kol gibi pff bende 10 senelik kablonet modemi var onla yüksek hız kaldıracağını pek sanmıyorum.alınacak modemlerde 200 lira civarı,adamların verdiği modem de kablosuz çöp ve bir ton para istiyorlar modem içim...

ttnet kotayı 100 gb'a çek hız düşürmeyi 2mbit yap yemin ediyorum gıkımı çıkarmam 1mbit işkence çekiyorum :(
Sosyal ağlarda paylaş

2012 Nisan 72.428.139.612

Dalgamı gecıyorlar abı gunde 17 18 saat işteyim oyun oynamıyorum , download yapmıyorum , evde açık bılgısayar yok. Takıp ettıgım 5 6 dizi var her hafta onları ızlıyorum sadece.

8mb ten 1mb te dusmus suanda kontrol ettıgımde
Sosyal ağlarda paylaş

abi online işlemlerden kota bilgilendirmeye girince

Kota Bilgilendirme servisi kota kullanımı ve aşımı konusunda bilgilendirilmek isteyen limitli tarifedeki kullanıcılarımız tarafından kullanılmaktadır. Kullanmakta olduğunuz limitsiz tarifede kota kullanım limiti ve kota aşım riski bulunmamaktadır.

ahahahahah dalga geçer gibi

utanmadan limitsiz diyorlar birde.rezillik
Sosyal ağlarda paylaş

panpa senin kullanıp kullanmaman önemli deilki, routerinin wireless özelli varsa ve acıksa biri sömürüo

yada dedin gibi azcık dizi izlemiyosun

routerina girmek icin 192.168.1.1 -> genelde pass/sif admin/admin veya admin 123456 olr gibip kontrol edebilirsin
hatta routerin kaliteyse kimlerin o routerdan cıkıs yaptını tutar
Sosyal ağlarda paylaş

hımmss uydunet daha cazip geliyo hala apartmanda var sanırsam.. bizim kontrat ev arkadaşının üstüneydi sanırsam 1 yıllık mı 2 yıllık mı ne.. gerçi kontrat olmayabilir de şimdi düşündüm de.. iptal ettirmek çok bi masraf çıkarıyo mu?
Sosyal ağlarda paylaş

bukemedigin bilegi opeceksin, ben bugun 115 tl lik 8mbit sabit sinirsiz akk siz plana gectim. sabahtan beri de diablo 3 world of warcraft indirdim, simdi de mists of pandaria indiriyorum, daha sonra da butun yeni cikan albumleri indiricem torrentten. madem parasini veriyoruz her turlu downloadi yaparim diziyi izlerim sonuna kadar somururum =) yalniz sunu 8 degil de 16mbit yapsalarmis cok daha iyi olacakmis.

uydunetin kendi verdigi modem arti ayri wireless router seklinde bir kombinasyon var benim annemlerin evde. gayet de calisiyor. gidip wireless kablo modem almayin bosuna cok para onlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...