Red Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 HAYIRRRRRRRRRRR 1 saat önce falan düşürdü hipneler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 neyse kendileri kaşındılar bakayım uydunet gelmiş mi bizim buraya direk geçerim tivibu falan iptal edicem uydunetin 10mbite kadar 80 gbi yimiş ztn ben ortalama 60-70 gb kullanyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 beni 4'e düşürmüşler yine idare ediyor. stream fln akıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 uydunet den sikayetci olan varmı ben zamanında kullnamıstım perisan olmustum request timed out en iyi dostumdu bi aralar hala öyleyse veririm parasını gecerim sınırsırz adsle hiç deilse adslden sabit sinyal alıorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 1 mbit versinler tamam artık yapacak birşey yok da 360p'de bile video izleyemiyorum,ya videonun yarısında donuyor yada hiç yüklemiyor bile,hız 1mbite falan düşmüyor yalan direk 56k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Ulan allahız herifler. 6 gün kala düşürdüler. gw2 nin betası başlayacak client 2 gündür inmedi daha, hafta sonu futbol maçları var onları izleyemeyeceğim adam gibi o kadar para verdim web tvden. bu ay download da yapmadım nasıl düşer aklım almıyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Download hikaye zaten ya 50 gb neresini kullanıcan ,neresini dl yapıcan ,ben bu ay sadece 1.4 gb mıydı neydi game of thrones indirdim 1 bölüm ,ayın 19unda doldu kota. Ee alışmışız 720p+ stream ,video izlemeye vs sömürüyor da her tarafı bok işte olayın ,kota saklasan niye 8 mbit var ki o zaman ,saklamasan 3 günde bitecek bir kota Allah belanı versin ttnet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 sağda solda okuyorum herkes bir uydunet filan diyor ama bu adamlarda akk getirirse n'olcak. birde uydunet olayı çok masraflı modemi+açtırma ücreti yok hat bilmemnesi derken kol gibi pff bende 10 senelik kablonet modemi var onla yüksek hız kaldıracağını pek sanmıyorum.alınacak modemlerde 200 lira civarı,adamların verdiği modem de kablosuz çöp ve bir ton para istiyorlar modem içim... ttnet kotayı 100 gb'a çek hız düşürmeyi 2mbit yap yemin ediyorum gıkımı çıkarmam 1mbit işkence çekiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 http://www.ttnet.com.tr/web/235-1199-1-1/tur/evde_ttnet/baglanti_cesitleri_-_dial-up/kisaca ya bu nedir ssdsadad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 2012 Nisan 72.428.139.612 Dalgamı gecıyorlar abı gunde 17 18 saat işteyim oyun oynamıyorum , download yapmıyorum , evde açık bılgısayar yok. Takıp ettıgım 5 6 dizi var her hafta onları ızlıyorum sadece. 8mb ten 1mb te dusmus suanda kontrol ettıgımde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 biri senin interneti catur cutur keh keh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Olamazki Wireless kullanmıyorum eternetle baglanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 ozaman gecicen o arada dizi izliyorum ayaklarını braZZer panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 abi online işlemlerden kota bilgilendirmeye girince Kota Bilgilendirme servisi kota kullanımı ve aşımı konusunda bilgilendirilmek isteyen limitli tarifedeki kullanıcılarımız tarafından kullanılmaktadır. Kullanmakta olduğunuz limitsiz tarifede kota kullanım limiti ve kota aşım riski bulunmamaktadır. ahahahahah dalga geçer gibi utanmadan limitsiz diyorlar birde.rezillik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Memphis said: ozaman gecicen o arada dizi izliyorum ayaklarını braZZer panpa Buyuksun yardımcı oldun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 panpa senin kullanıp kullanmaman önemli deilki, routerinin wireless özelli varsa ve acıksa biri sömürüo yada dedin gibi azcık dizi izlemiyosun routerina girmek icin 192.168.1.1 -> genelde pass/sif admin/admin veya admin 123456 olr gibip kontrol edebilirsin hatta routerin kaliteyse kimlerin o routerdan cıkıs yaptını tutar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 ben 8mbit sabit limitsiz akksiz plana gectim bugun dayanamadim bu hiza. 115 tl ama cok yani fiyati. herhalde 1 ay kullanip 64 tl lik planima geri donerim ama belli de olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 o pakette akk olmadığıyla ilgili bir şey bulamadım ben ttnet'in sitesinde nerde yazıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 yok akk, olsaydı yazıyor zaten altına küçük silk harflerle bunda akk yok, zaten alırken de kadın yok akk bu pakette diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 hımmss uydunet daha cazip geliyo hala apartmanda var sanırsam.. bizim kontrat ev arkadaşının üstüneydi sanırsam 1 yıllık mı 2 yıllık mı ne.. gerçi kontrat olmayabilir de şimdi düşündüm de.. iptal ettirmek çok bi masraf çıkarıyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 taahhut yoksa masrafı olmaz pek. benim binada kablo yok işte mecburen bu ttnetin elinde kaldık bu yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 uydunet kullananlar hangi modem markası iyidir gidip alayım? onların getirdiği sorun çıkarıyo diye yazıyo sağda solda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 abi sıkıntı var ya 1mbit çekilmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 bukemedigin bilegi opeceksin, ben bugun 115 tl lik 8mbit sabit sinirsiz akk siz plana gectim. sabahtan beri de diablo 3 world of warcraft indirdim, simdi de mists of pandaria indiriyorum, daha sonra da butun yeni cikan albumleri indiricem torrentten. madem parasini veriyoruz her turlu downloadi yaparim diziyi izlerim sonuna kadar somururum =) yalniz sunu 8 degil de 16mbit yapsalarmis cok daha iyi olacakmis. uydunetin kendi verdigi modem arti ayri wireless router seklinde bir kombinasyon var benim annemlerin evde. gayet de calisiyor. gidip wireless kablo modem almayin bosuna cok para onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar