funq Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 binlerce insan salak mı aylarca uğraşıyor. bence garip bir istek bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 imkansıza inanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Kage Bunshin no Jutsu!!!! Çakran yeterse öğreniğsin gardaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Programlama dilleri syntax'tan, library'ler ve framework'ler ise ek fonksiyonlar ve siniflardan ibaret. Haliyle ogrenirsin fakat syntax bilmek yetmiyor ne yazikki. Acemiligi ustunden atacak deneyimin olusmasi biraz vakit aliyor. Ne icin ogrenmek istedigini soylersen olur olmaz demek daha kolay olur sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 1 haftada mı? sesli guldum :D zor o is.bi kac ay harcaman lazım gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 10 dakkada hello world yazarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Dil degil paradigma ogrenin ya. OOP ve imperative programlama biliyorsan c++ 1 haftada kaparsin cok rahat. Biliyorum diyemezsin ama. Syntax'i ogrenirsin. Bir sey yapcagin zaman da acip nasil yapiliyor diye bakarsin iste. Ama senin durumun bu degil. Biraz python bilerek bir haftada c++ hic ama hic anlamazsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 bir haftada bash scripting bile öğrenilmez aslında ben bunu biliyorum denicek kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Kime gore, neye gore ? Bosuna uzatiyorsunuz su tartismayi zira konuda bir kac kere soylendigi uzre bahsedilen diller sadece arac. Sen bu dil ile neler yapabilecegini biliyorsan o dili biliyorsun demektir iste. Hani "C++ BILIYORUM DEMEK ICIN HEDE HODO BLOLOLO LAZIM" nidalari cok gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 biliyorum cok genel bi laf, onemli olan ne yapmayi biliyo oldugun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 bana android ogretenin bikacyil kolesi olurum. olemiydi lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 40 yıldan başlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 c++ öğrenip napıcan. onun yerine c++ bilen adam tut o yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 merak ettim. neden 1 hafta? yani bu dili 1 haftada öğrenemezsen ne olacak? niye 2 hafta değil 1 ay değil 3-6 ay değil 1 yıl değil de 1 hafta? ne olacak bu 1 haftada öğrendikten sonra? tam tersi 1 haftada öğrenemezsen ne olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 2. hafta da tip ogrenip c++ bilen doktor olucak iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 yada iş görüşmesinde biliyorum dedi ve haftaya teknik mülakat var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 beyler yazılımcı fln olmayın, hayatınıza yazık etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 yazilimciyim diyeninizde tatava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 bir esnaf ide'sinde stok programı yazmamıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 di said: Kime gore, neye gore ? Bosuna uzatiyorsunuz su tartismayi zira konuda bir kac kere soylendigi uzre bahsedilen diller sadece arac. Sen bu dil ile neler yapabilecegini biliyorsan o dili biliyorsun demektir iste. Hani "C++ BILIYORUM DEMEK ICIN HEDE HODO BLOLOLO LAZIM" nidalari cok gereksiz. this. kendimden örnek verirsem, as3.0 hiç bilmiyor hatta oldukça nefretle bakıyordum, staj için gittiğim yerde daha ilk günden flash builder kurup 6 tane assignment verdiler. hepsini sorunsuz hallettim. ikinci gün backoffice'i inceledim, üçüncü gün ~250k satırlık kodun içinde aranan şeyin bulunmasının güçlüğü ve yeni yazılacak tool'ların -ki o ekipte yer alıyordum- etkinliği üzerine biraz tartıştık, hafta bitmeden yeni bir proje yaratmış ve daha etkin şekilde çalışacak backoffice'i sıfırdan yapmaya başlamıştık. bu as3.0 bildiğimden olmadı, syntax'i anlayabildiğimden ya da dilin kapasitesini tahmin edebildiğimden oldu diye düşünüyorum. 1 haftada bir dili bu anlamda öğrenmek mümkün; fakat verdiğim örnekteki backoffice projesi ben staj süremi doldurduğumda daha bitmemişti. bu da sanırım yapılacak işin büyüklüğü ile alakalı kısım. söylendiği gibi, 10 dakikada hello world yazarsın ya da yarım saatte basit aritmetik işlemleri yapan bi hesap makinesi yaparsın. ulaşmak istenen amaç ne ki 1 hafta az ya da çok diyebilsin insanlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Türkçe kaynak: http://www.dr.com.tr/Kitap/C-ve-C-Deitel-Deitel/Kolektif/Egitim-Basvuru/Bilgisayar/urunno=0000000168583 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 di said: Programlama dilleri syntax'tan, library'ler ve framework'ler ise ek fonksiyonlar ve siniflardan ibaret. Haliyle ogrenirsin fakat syntax bilmek yetmiyor ne yazikki. Acemiligi ustunden atacak deneyimin olusmasi biraz vakit aliyor. Ne icin ogrenmek istedigini soylersen olur olmaz demek daha kolay olur sanirim. ilk mesajda dediğim gibi amacım 1 haftada öğrenmek değil, yazılımda altyapı oluşturmak, sonra istediğime göre java php android .. atlamak.yani o altyapıyı yapıp hem okul hem gelecek için kendimi hazırlamak + kendime günlük program vs. yapabilmem için beni itekleyecek bilginin olması. Fiziğe yeni başladığında vektörleri görmen sonra moment hareket vs.. ilerlemen gibi ilk olarak c++'den başlamak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Yanlış yerden başlıyorsun. Python veya jython kullan. Sonra java, c, c++'a geçersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 python az çok bakıyorum ama bi yerden başlayım diye c'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 bi yerden basla da, 1 haftayla ne alakasi var olayin, madem ogrenmek niyetin, 7 ayda ogren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar