nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 taksit yapıyorlar mı o sitede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Yok gördüğüm kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 niye bu aletleri kimse stiluslarla denemiyor.. yazı olsun çizim karalama olsun neyse mayış yatsın ben de bi elf alayım diyorum eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 ben de xyboard alcam sanırım. düşündüğüm fiyatın biraz üstünde ama uzunca kullanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 O Spemall sitesi , Novo 7 Basic 'i satsa 110 $ a falan valla ben de alabilirdim ya . 10 dolar daha verip HDMI çıkışlı olsun diyor insan düşününce :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Elf düşünebilirsin, baya artısı var. Hdmi - Ekran çözünürlüğü - Ram - İşlemci Benim tablet'i kargolamışlar bile, pazartesi gelir sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Hadi hayırlı olsun , gelirse bi haber et. Açıklama kısmına , faturaya 30-40$ yazın , desc e de e-photo frame falan yazın dedin di mi ? Öncesinde mailleşip sonra sipariş vermek gerek heralde. Bu hafta bi yerden para bekliyorum (tam esnaf tribi oldu :P ) gelsin de Elf alayım bir tane. Fiyatı cezbediyor,office kit olarak kullansan yine kar valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Evet düşük fatura yollayın demiştim. O şekilde yapmışlar, mail atıp söylediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 güzel alet yav,1000 kusur lira vermektense bunu almak cok daha mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Tel özelliği istemeyen herkes için ideal bence de ya . 300 TL ye 1.2 GHZ , 1 GB Ram li , HDMI çıkışlı falan daha ne olsun. Vodafone Vodem falan da takılıyor heralde buna , SIM slotu olsa daha bi on numara olurmuş gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 bu fiyata bulduk kıllısını aramayalım bence ehehe ipad 3 başlığında şikayet ettiğim çoğu şeyi veriyor bu bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paticik'e tekrar hizmet etmiş olmanın gururuyla anime izlemeye devam ediyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Elf de böyleymiş: http://www.youtube.com/watch?v=bmgj2bkAF8g 300'e geliyorsa alınası. Ana amacım çizgiroman, netflix ve crunchyroll olduğundan çözünürlüğün yüksek olması iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 ext hdd bağlayarak buna , hd bir dvd player gibi kullanabilir myiz ? 8gb normalde az çünkü hd film atarsan. Mini USB girişi varmış , female usb to mini usb aparat alsam , hdd yi bağlasam yer mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 elf'de skype destegi var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Gerge senin videodaki müzik de bi Ultima havası yaratmadı değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 GERGE said: Paticik'e tekrar hizmet etmiş olmanın gururuyla anime izlemeye devam ediyorum =) Ty bro. 10 gündür tablet bakıyordum, gidip metro'dan kindle fire alacaktım 500TL'ye. Ama bu Elf daha bir içime sindi. Gelsin alet, bir review yapıp eklerim buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 İnşallah sıkıntısız gelir , ben de siparişi vericem hemen sorunsuz gelirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 sadece ebook okumak ve nette surf yapmak icin paladin iş görür mü merak ediyorum ? kullanmayacagım ram e para verip de elf almayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Görür bence fazlasıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 kithnos_1 said: ext hdd bağlayarak buna , hd bir dvd player gibi kullanabilir myiz ? 8gb normalde az çünkü hd film atarsan. Mini USB girişi varmış , female usb to mini usb aparat alsam , hdd yi bağlasam yer mi ? Bence yer, asus transformer'in isletim sistemi de android idi hop diye baglayip kullanmistim 500gb hdd'yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Bence de HDD olur gibi özellikle engellememişlerse, eskilerde sıkıntı yaşıyanlar varmış galiba da Android 4.0 gelenlerde yoktur umarım. Tableti alan arkadaş deniyebilirse süper olur. Tek eksik bunun için CMW , custom rom , rootlama işlemleri için falan yeterli community oluşmayabilir sanki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 @sun spemal da paypalsız bankamatik'den direk cekebilirler mi,cc de yer yok bankamatik vercem direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Wire transfer , Western ve PayPal dışında ödeme almıyor galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 paypalın komisyonu ne kadar bılıyor musun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar