Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tablet Önerisi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hadi hayırlı olsun , gelirse bi haber et.
Açıklama kısmına , faturaya 30-40$ yazın , desc e de e-photo frame falan yazın dedin di mi ? Öncesinde mailleşip sonra sipariş vermek gerek heralde.
Bu hafta bi yerden para bekliyorum (tam esnaf tribi oldu :P ) gelsin de Elf alayım bir tane. Fiyatı cezbediyor,office kit olarak kullansan yine kar valla :)
Mesaj tarihi:
Tel özelliği istemeyen herkes için ideal bence de ya . 300 TL ye 1.2 GHZ , 1 GB Ram li , HDMI çıkışlı falan daha ne olsun.

Vodafone Vodem falan da takılıyor heralde buna , SIM slotu olsa daha bi on numara olurmuş gerçi
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Elf de böyleymiş: http://www.youtube.com/watch?v=bmgj2bkAF8g

300'e geliyorsa alınası. Ana amacım çizgiroman, netflix ve crunchyroll olduğundan çözünürlüğün yüksek olması iyi.
Mesaj tarihi:
ext hdd bağlayarak buna , hd bir dvd player gibi kullanabilir myiz ? 8gb normalde az çünkü hd film atarsan.

Mini USB girişi varmış , female usb to mini usb aparat alsam , hdd yi bağlasam yer mi ?
Mesaj tarihi:
GERGE said:

Paticik'e tekrar hizmet etmiş olmanın gururuyla anime izlemeye devam ediyorum =)
Ty bro.
10 gündür tablet bakıyordum, gidip metro'dan kindle fire alacaktım 500TL'ye. Ama bu Elf daha bir içime sindi. Gelsin alet, bir review yapıp eklerim buraya.
Mesaj tarihi:
kithnos_1 said:

ext hdd bağlayarak buna , hd bir dvd player gibi kullanabilir myiz ? 8gb normalde az çünkü hd film atarsan.

Mini USB girişi varmış , female usb to mini usb aparat alsam , hdd yi bağlasam yer mi ?

Bence yer, asus transformer'in isletim sistemi de android idi hop diye baglayip kullanmistim 500gb hdd'yi.
Mesaj tarihi:
Bence de HDD olur gibi özellikle engellememişlerse, eskilerde sıkıntı yaşıyanlar varmış galiba da Android 4.0 gelenlerde yoktur umarım. Tableti alan arkadaş deniyebilirse süper olur.

Tek eksik bunun için CMW , custom rom , rootlama işlemleri için falan yeterli community oluşmayabilir sanki ?
  • Yeni Oluştur...