DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Alın bir Asus Prime kafanız rahat her işinizi görün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 3 aylik asus transformer prime macerasindan sonra ipad aldim 10 gün önce dünya varmis arkadas Gerisi yalan dünya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 ahah bi bildiğimiz var da ipad diyoruz dimi. macfag olduğumuzdan değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 ipad almayacaksan anca samsung'unkiler alınır ya da google'ın yeni gelen aleti, belki sony'nin tableti bir de. senko anladık 82 kez ipad'in olduğunu memnun olduğunu belirttin, ilerle azıcık sağa kay, herkes ios sevmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 SEVECEK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 benim de bi sonraki tablet ipad, telefon da iphone olcak. Parayi basip alacam arkadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 laptop için de yeni mac air'leri bekliyorum işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Aslinda iphone var ipad almyim fanboyluk olmasin dedim, en azindan android olsun istedim tableti ama oyle olmuyormus :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Win8'e ne kaldı şurada, ipad falan hep patlıcak!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 bende patlaticam bu yaz bi pad ne alsam diye dusunuyorum w8 gelcek falan onumu beklesem napsam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 bizim iş dağda bayırda geçiyor. Fazla bilgim yok tabletler ile ilgili. Sadece WiFi olması hiçbir işime yaranaz. Sım Kart takıp her yerde internet kullanabileceğim tabletler de hangi özelliğin bulunması gerekiyor ? 3g mi ? http://www.hepsiburada.com/liste/apple-ipad-1-64gb-wifi3g-siyah/productDetails.aspx?productId=bd300575&categoryId=29014004 Şu ürün alsam yeni çıkan modellerine göre çok mu geride kalıyor. Ayrıca incelik olarak diğerlerine göre daha mı kalın ? Bütçem fazla yok. Yukarıda belirttiğim ihtiyaçları karşılayacak başka önerileriniz var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 3g gerekiyor. onu alma ama. android birşey al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Biraz tavsiyede bulunurmusun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 O fiyata iyi sıfır zor. Ya Çin alacaksın, ya da Motorola Xoom 3G veya Galaxt Tab filan ikinci el. Mesela: http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/motorola-xoom-3g-wifi-full-kutu-sifir-niyeti-59874821 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Vodafone Smart Tab Bu tableti Vodafone bayisinde inceledim. Gayet güzel. Nette biraz araştırdım. Alanlar gayet memnun. Birde burada sorayım dedim nasıl bir izlenim var. Kullanan arkadaşlar var mı ? Hiç kampanya tahahhüt olayına girmeden sadece tablet 800 TL. Uygun geldi fiyatı. 10 " Ekran mevcut. Vodafone daki çocuk tableti Huawei firmasının üreticisi olduğunu söyledi. Nette dolaşan yorumlarda da ZTE firmasının üreticisi olduğu yönünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 ZTE ise uzak durun abi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Sabahtan beri kurcalıyorum Ainol Tornados'u, sevdim ben. Verdim paraya göre çok iyi geldi (165 TL yol dahil). Ghost touch bende sadece tableti yeni açınca oluyor, sonra olmuyor bir daha. Ya da uzun süre kullanmayınca açtıksan sonra bir 30-40 saniye filan oluyor. Her zaman değil bunlar da, 15 seferin birinde. Ekran kalitesi beklediğim gibi, standart notebook ekranından daha iyi çözünürlük, ama bir iPad değil tabii. 133 PPI. Sonra video çekerim yapabilirsem ama denediğim her şeyi (aleti kullanmayı amaçlayarak aldığım her şey) sorunsuz yaptı. Manga okuyabildim rahat. Nook programı iyi çalışıyor. Marvel programı iyi çalışıyor. Spotify iyi çalışıyor. Crunchyroll iyi çalışıyor. İnternete güzelce giriyor. Silphatos'un söylediğinin aksine Xperia ile adhoc olayı da oldu. Skype ile sesli ve görüntülü konuşabiliyorum. Mkv anime attım, çalıştı. QuickOffice çalışıyor. Sorun yok yani. Pili iyi gidiyor. Wifi ve ekran açık yoğun kullanım ili 6-7 saat kadar gitti. Bu ve Çin'den geldiği sarj ile. Şimdi ilk fırsatta bunu alıyorum: http://www.tabletburada.com/tablet-pc-aksesuarlar-klavye-kilif/237-7-tablet-pc-icin-deri-klavye-kilif.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 benim tablette vakit gecirecek kadar vaktim olmuyor yahu, tuvalete falan giderken telefon yetiyo rss okumak icin falan haftada 1-2 gun erken yataa gidersem bi 15 dakka bakiyorum onun disinda, gozlerim patlayincaya kadar pc basinda kaldigim icin limbo oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Bu Win8 tabletler ne zaman çıkar ya? Bi de böyle 300-500tl'ye alma imkanı olur mu yoksa milyardan mı açarlar kapıyı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 milyardan açarlar tabi 2 saatlikte batarya ömrü olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 senko said: milyardan açarlar tabi 2 saatlikte batarya ömrü olur Len peki şu sizin BlackBerry PlayBook kampanyasından alınır mı 24 ay 25tlden? http://www.ttnet.com.tr/web/527-2792-1-1/tur/evde_ttnet/kampanyalar_-_cihaz_kampanyalari/blackberry_playbook_kampanyasi Oyun derdim yok, internet olsun PDF ve Word kullanayım arada da film izleyim yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 valla daha bilekberinin tabletini alan adam görmedim bişi diyemiyecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 @GERGE Ben çizgi roman okumak için tablet almayı düşünüyorum. Rahat bir şekilde okunuyor mu 7 inchte. Bir de .cbr uzantılı dosyaları açabiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Rahat okunuyor, özellikle manga. crb için program indireceksin, bir sürü var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 şu vodafone smart tab nasıl 10" ekran olan ? Ondan daha iyi 10" çin tablet önerisi alabilirmiyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar