Sam Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 video conversion ihtiyaçlarım için pspvc'yi kullanıyordum ama abandonware oldu bir yıldan fazladır, şimdi ise 10-bit h264 videoya çevirebilen bir encoder/converter arayışındayım. arandım ama pek birşey bulamadım doğrusu, önerebileceğiniz bir program var mı? 1080p fraps videolarımı çevirmek istiyorum da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 çok ayrdımcı olamayacağım ama zero-raws falan gibi anime raw-rip gruplarının mirc kanallarına girip sorabilirsin. Kafalarına eserse yardım edebilirler. eğer elle tutulur birşeyler bulursan tutorial yapsana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 http://avisynth.org/mediawiki/High_bit-depth_Support_with_Avisynth İncele burayı. Ben de bilmiyorum ama burada yazdığını biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Total video converter Buna baktın mı? Ben kullanıyorum, 1080 videoları filan convert ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Handbrake yapıyormuş, kendisi en iyi encoding programı bence, onu kullan öyleyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 evet sena, son çare ya onu yapacaktım ya üşenip birkaç ay daha bekleyecektim heh. tvc çok eskiden denemiştim de ince ayarı biraz zayıf gelmişti. 1080p çeviren programım var zaten de 10-bit yapan olsun diyorum bari artık, büyüklük farkediyor hayli. handbrake nasılmış bakınayım gerge, sağol. :) handbrake forumlarında dev "hayır yapmıcaz 10-bit desteği sizin ne haddinize" kıvamında birşeyler yazmış, 10-bit input desteğinden bahsedilmiş sadece. neyse biraz daha karıştırayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar