reyou Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 http://news.cnet.com/8301-1023_3-57395693-93/yahoo-sues-facebook-over-patents-its-war-in-silicon-valley/?part=rss&subj=news&tag=title cnet said: Yahoo has filed a patent infringement lawsuit against Facebook, essentially arguing that the social network misappropriated most of the technologies that helped turn it into a multibillion-dollar sensation (see the lawsuit filing below). "For much of the technology upon which Facebook is based, Yahoo got there first and was therefore granted patents by the United States Patent Office to protect those innovations," the Yahoo filing says. Among other things, the lawsuit claims that "Facebook's entire social network model" was based on patented Yahoo technology. wtf? sitede yahoonun dava dilekcesi gibin bisiyide var dsfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 yahoo kafası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 yasa kafası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 yahoo artık son nefesini verdiği için bari bu yollara başvuralım dio kurtarabilmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Normal bunlar. Patent olayı çok büyük aslında dünya genelinde özellikle Amerika'da. Sırf durmadan patent satın alan ve bunları potansiyel kullanan firmaları dava açıp para kazanan şirketler var. Google neden durmadan son 1-2 yılda milyarlarca dolar patente harcıyor sanıyorsunuz. Büyük davalar dönüyor burada. Hatta Apple'in bile Nokia'ya "Patent Infringement"'dan dolayı iki tarafın da gizli tutması şartıyla, her sattığı iPhone için 15 dolar ödediği söyleniyordu... Aslında IP üzerine hukuk okumak lazım, baya sağlam iş var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 yahoo kötü yola düşmüş diyola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 ayrıca yahoo 2009 dan beri ağlıyor bıkbık benim patentim bıkbık bunu ben yapmıştım,pis herifler.Rahmetli Tesla ne yapsın adam bir gün yüzü görmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 yalnız yahoo,sosyal iletişim hedesinin %30 patent hakkına sahip diye biliyorum,herifler milenyum öncesinde dünya kadar patent aldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 yahoo.co.uk e girip az chat yapmiyoduk, yahoo hakli beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 facebook babası vitamin değilken yahoo vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 yahoo.facebook.com olsun yahoo yazmayı özlemişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 vay be bir zamanlar yahoo vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Yahuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar