barbu Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Beyler yapmak istediğim sunum konuları seçilmiş. erasmus veya rpg hakkında konuşmayı planlıyordum ama kapılmış. başka ilginç, öğrencileri sıkmayacak konular lazım. hadi beyin fırtınası. eğer bulamazsanız paticik hakkında yapmak zorunda kalıcam. gogo
zeper Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 o zaman paticik.=) Bu sunum ne için?nerede yapcan,ünv sanırım da hangi ders için
barbu Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 hem benim hem de paticik için hayırlı olmaz bura hakkında sunum yapmam sfds. yardım hadi ya.
barbu Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 of zepere mesaj attım yanlışlıkla alıntılıcam diye. universitede sunum olcak evet. konu serbest, ama genel ahlak ve gorgu kurallarına uymak anlamında pr0n ve benzeri şey yasak gibi düşün.
Pipet Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Lucid dreaming anlat, cogu kişi bilmiyo ilgi çekiyo, denendi.
barbu Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 star wars hakkında mı yapsam dedim de ne sunulur ki sw hakkında. spoiler veririm paso.
zeper Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Lotr u Tolkien'in nasıl yazdığıyla ilgili çok ilginç bir belgesel vardı...Nelerden etkilendiği o günün şartlarında,o dönemde yaşanan savaşlar,sanayinin gelişimi mesela-orkların yaratıldığı madenlee benzetilmiş...Hatta Türkçe,fince gibi dillere hayranmış.Elfçeyi onlara benzetmeye çalışmış.Destanlardan falan bahsediyordu. Aynı dönem yazarlarından Narnia'nın yazarı C.S. Lewis ile hep bu diller üzerine tartışıp etkilenmişler ki...Zaten anlaşılacğı üzere Narnia'nın Aslan'ı meşhur...neyse ben çok etkilenmiştim.ama iyi bir sunum konusu olur um bilmem.
Masakari Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 animelerden giris yap belli baslı shounenler anlat bitti gitti.
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 bir zombie apocalpyse olma durumunda neler yapılmalı, nelere dikkat edilmeli.
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 zen üstüne konuş ama çık ve de ki "düşen bir yaprak sadece tek bir yaprak demek değildir.tüm sonbahar anlamına gelir. zen'i anlatacak bu cümle tek bir cümle değildir. Tüm sunum anlamına gelir" de.. huzurlu bir şekilde yaklaşık ayaklarının 1m ötesine doğru bak -zen'e göre doğal bakış noktası budur- bir süre sakince bekle ve hiçbir şey demeden yerine otur. en muhteşem sunum ödülünü alacaksın. The true purpose of Zen is to see things as they are, to observe things as they are, and to let everything go as it goes. Zen practice is to open up our small mind.
ginaly Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 eğer yetenekliysen, nasıl iyi sunum yapılırın sunumunu yap. yeteneksizsen, nasıl iyi sunum yapılmazın sunumunu yap, çakal ve zekice görünür.
küheylan Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Isparta'da bir öğrencinin hayatı adlı bir sunum yapacak olursan sana yardımcı olabilirim. Biraz kısa olabilir ama.
Sotto Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Risk'in sunumunu yap, risk budur de tahtaya çık ver yerine otur. 100 puan. Tescilli..
barbu Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 ginaly said: eğer yetenekliysen, nasıl iyi sunum yapılırın sunumunu yap. yeteneksizsen, nasıl iyi sunum yapılmazın sunumunu yap, çakal ve zekice görünür. bu çakallık olmasın diye hoca örnek sunum olarak bunun üzerine sunum koymuş. yalan o iş yani
Frantic Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 benim 3 hafta sonraki sunum topici:social changes in the NL that mainly focus on women's right, sexuality and same sex marriage, drug policy and legalization of euthanasia. sec begeh al icinden
Frantic Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 aslinda sexi alsan yeter, gerisi teferruat.
iarwain Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 @Frantic Senin tezin başlığı hazır ; Ütopyanın peşinde.
barbu Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Las Fallas'ı sunucam. karar verdim
senko Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 avustralyadaki maden işçilerinin kızlarının dramını anlat
Öne çıkan mesajlar