Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sunum konusu seçiyoruz


barbu

Öne çıkan mesajlar

Beyler yapmak istediğim sunum konuları seçilmiş. erasmus veya rpg hakkında konuşmayı planlıyordum ama kapılmış. başka ilginç, öğrencileri sıkmayacak konular lazım.

hadi beyin fırtınası.

eğer bulamazsanız paticik hakkında yapmak zorunda kalıcam. gogo
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Lotr u Tolkien'in nasıl yazdığıyla ilgili çok ilginç bir belgesel vardı...Nelerden etkilendiği o günün şartlarında,o dönemde yaşanan savaşlar,sanayinin gelişimi mesela-orkların yaratıldığı madenlee benzetilmiş...Hatta Türkçe,fince gibi dillere hayranmış.Elfçeyi onlara benzetmeye çalışmış.Destanlardan falan bahsediyordu.
Aynı dönem yazarlarından Narnia'nın yazarı C.S. Lewis ile hep bu diller üzerine tartışıp etkilenmişler ki...Zaten anlaşılacğı üzere Narnia'nın Aslan'ı meşhur...neyse ben çok etkilenmiştim.ama iyi bir sunum konusu olur um bilmem.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

zen üstüne konuş

ama çık ve de ki "düşen bir yaprak sadece tek bir yaprak demek değildir.tüm sonbahar anlamına gelir. zen'i anlatacak bu cümle tek bir cümle değildir. Tüm sunum anlamına gelir" de..

huzurlu bir şekilde yaklaşık ayaklarının 1m ötesine doğru bak -zen'e göre doğal bakış noktası budur- bir süre sakince bekle ve hiçbir şey demeden yerine otur.


en muhteşem sunum ödülünü alacaksın.

The true purpose of Zen is to see things as they are, to observe things as they are, and to let everything go as it goes. Zen practice is to open up our small mind.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ginaly said:

eğer yetenekliysen, nasıl iyi sunum yapılırın sunumunu yap. yeteneksizsen, nasıl iyi sunum yapılmazın sunumunu yap, çakal ve zekice görünür.


bu çakallık olmasın diye hoca örnek sunum olarak bunun üzerine sunum koymuş. yalan o iş yani
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...