Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA 3. Tur | BEŞİKTAŞ - A.Madrid | 15 Mart - 22.05

tinu

Öne çıkan mesajlar

ulan trilyonere para atmayı unutmuşum, mis gibi bakacaktım atleticoya. burda millet sövmesin diye yazmadım bariz belliydi adamların kazanacağı. carvalhal ile şımarık yıldızlarla bu kadar oluyor. yine de tebrikler beşiktaşa bu sene en yukarı çıkabilen türk takımı idi, zaten son yıllarda bu konuda bayağı kötüyüz. iyidir.
Sosyal ağlarda paylaş

carlos yine memnunmuş, ne güzel bir adam ya , sevgi pıtırcığı, herşeyden memnun adam, gs dan 19 puan fark yemişiz , 10 haftadır 1 tane maç kazanamamışız, uefada kendi sahadan 3 tane yemiş bir tane adam gibi pozisyon üretememişsin, ama ne güzel memnun işte adam, bir de play off a bakacakmışız bundan sonra :) ahaha ne güzel ya sevgi kelebeğim benim.
Sosyal ağlarda paylaş

kötü oynadık , kötü oynuyoruz, bazı futbolcularımız yetersiz, vb gerçekleri söyleyebilir, memnunuz diyor ya adam, deliricem, bu adamın gerçekten bilim adamlarında incelenmesi lazım yani bir şey yapıyor bir kesim insana , ulan sanki hayır kurumumuyuz futbol takımımıyız belli değil,ne yaparsa yapsın ama olsun iyi niyetli bak ne kadar sevimli felan manyadı millet ya.
Sosyal ağlarda paylaş

rıdvan dilmen'in bir lafı vardı,

"takımında q7 gibi bir futbolcu varsa , ölüsünü bile oynatacaksın, koşmaz etmez ama bir hareketle maçı alır"

işte yok q7 2 maçtır, ne oldu? 1300m koşan pas atmayan geri gelmeyen q7 gitti ne oldu? q7 takıma zarar veriyordu onun yüzünden yiyorduk goller, onun bencilliği yüzünden gol atamıyorduk ee ne oldu?

takımda herkes 10000m koşuyor sonuç? veli holosko vb leri q7 den faydalaymış takıma evet görüyoruz faydalarını , atletizim takımıyız biz koşssunlar yeter. önemli olan iyi niyet, adamlar uğraşıyor abisi mücadele ediyorlar yeter bize , yoksa pas orta felan gerek yok.

ben olay sadece q7 değil bu takımda messide olsa ronaldo da olsa farketmez takımın ortasahası ofansif gücü kanatlarındaki futbolcular yetersiz dediğimde q7 fanboy u ilan ediliyordum.

neyse,
böyle bir maçta özür dilemesine rağmen q7 oynatmayan bir teknik direktör kalkar playoff da oynatırsa onun allah belasını versin.
Sosyal ağlarda paylaş

tinu said:

rıdvan dilmen'in bir lafı vardı,

"takımında q7 gibi bir futbolcu varsa , ölüsünü bile oynatacaksın, koşmaz etmez ama bir hareketle maçı alır"

işte yok q7 2 maçtır, ne oldu? 1300m koşan pas atmayan geri gelmeyen q7 gitti ne oldu? q7 takıma zarar veriyordu onun yüzünden yiyorduk goller, onun bencilliği yüzünden gol atamıyorduk ee ne oldu?

takımda herkes 10000m koşuyor sonuç? veli holosko vb leri q7 den faydalaymış takıma evet görüyoruz faydalarını , atletizim takımıyız biz koşssunlar yeter. önemli olan iyi niyet, adamlar uğraşıyor abisi mücadele ediyorlar yeter bize , yoksa pas orta felan gerek yok.

ben olay sadece q7 değil bu takımda messide olsa ronaldo da olsa farketmez takımın ortasahası ofansif gücü kanatlarındaki futbolcular yetersiz dediğimde q7 fanboy u ilan ediliyordum.

neyse,
böyle bir maçta özür dilemesine rağmen q7 oynatmayan bir teknik direktör kalkar playoff da oynatırsa onun allah belasını versin.
q7 çok büyük topçu eyvallah, kariyeri yeteneği cartı curtu.. fakat, bu ülkede alex bile koşuyorsa quaresma da koşacak. 1300m dediğin şey gerçek mi bilmiyorum ama eğer o kadar koşuyorsa çok vahimmiş gerçekten, takım direk 10 kişi oynuyor anlamına geliyor. yaptığı 1-2 güzel hareketin yanında öldürdüğü atakların da haddi hesabı yok ayrıca.
Sosyal ağlarda paylaş

ben koşmaması, geri gelmemes, yediği kırmızı kart vs... bütün bunları savunmuyorum bunlar tabiki yanlıştır, ama öyle bir durum vardıki sanki takımda herkes süper , bir q7 sıçıyor takımın ağzına o gitsin o satılsın , sanki o gidince dertler biticekti,

evet q7 kötü oynuyor ama veli ne yapıyor, necip ne yapıyor, ekrem , holosko, edu bunlar ne , ne faydası var bunların takıma, sadece koşmakmıdır olay, onlarla aynı yerde oynayan fernandes 13 asist yapmışken ve oynadığı futbol ortadayken bu adamlar ne yapıyor, neden sadece q7 görülüyorda bu adamlar görülmüyor

q7 sorunlu futbolcu sorunlu olmasa zaten bizde olmazdı, rıdvan ın dediği gibi elinde böyle bir adam varsa katlanacaksın bir şekilde oynatacaksın, bu adam sahada her an maçı çevirecek adam. neyse bitti gitti zaten dediğim gibi bu teknik direktör bu adamı bir daha oynatırsa onun allah belasını versin diyorum , bu maçta oynatmadıktan sonra bir daha oynatmasına gerek yok madem q7 imiş suçlu.
Sosyal ağlarda paylaş

Darksun said:

Bu adam bu takımı kaldıramadı, her maç sonra ya bahane ya memnunum diyip duruyor, güle güle. Yeni gelecek kadro bu adamı tutmaz zaten.

herşeye tamam ama bahaneleri hakkaten baydı

ve fiks bahanesi hep 3 maç oynadık az dinlendik vs

yalansız her maç sonrası bunu diyor.geçen yine ntvspor altyazı okuyordum

carvalhal : şu takım bu kadar maç yaptı geldi.biz yorgunduk vs vs

güldüm :)
Sosyal ağlarda paylaş

3 günde bir maç yapıyoruz yorgunuz diyor ve bu takım 3 gun sonra baska bir maça çıkacak işte ne güzel motivasyon dimi, adam sırf bunu yapıyor, ama olsun canııııım adam sevgi pıtırcığı iyilik meleği güler yüzlü , basın toplatısında ağlayacaktı adam gitmesin biz onu sevelim o bizi sevsin felan, futbol teknik taktik felan boş iş bunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

ya sen rıdvana ne bakıyorsun, adam fener'in rakipleri kötülükten kırılsın diye elinden geleni yapıyor. q7 oynasın diyip reklam arasında kıs kıs gülüyordur. adam tüm bir sezon boyunca mustafa sarp barış ve ayhan'ı övecem diye mahvoldu. onun fener harici bir takımla ilgili dediklerini referans almayın hani.

q7'yi şu haliyle oynatmak çok saçma. oyuncuyu kazanmanın binbir türlü yolu var fakat şımarık çocuk gibi çalım atamayınca sinirlenip rakibine tekme tokat dalarak kırmızı kart gören bir adamı hadi koçum yapma ama iyi çocuk ol diyip sahaya sürmek bunlardan biri değil. 5 maçta 1 ekstra iş yapıyor diğerlerinde kırmızı kart görerek ya da sahada bulunarak takımını 10 kişi oynatıyor. maç seçiyor. maç seçen futbolcu büyük takımda oynatılmaz. beşiktaş'ı anadolu takımı gibi görüyorsan oynatılmasına razı olabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

ya sen rıdvana ne bakıyorsun, adam fener'in rakipleri kötülükten kırılsın diye elinden geleni yapıyor. q7 oynasın diyip reklam arasında kıs kıs gülüyordur. adam tüm bir sezon boyunca mustafa sarp barış ve ayhan'ı övecem diye mahvoldu. onun fener harici bir takımla ilgili dediklerini referans almayın hani.

q7'yi şu haliyle oynatmak çok saçma. oyuncuyu kazanmanın binbir türlü yolu var fakat şımarık çocuk gibi çalım atamayınca sinirlenip rakibine tekme tokat dalarak kırmızı kart gören bir adamı hadi koçum yapma ama iyi çocuk ol diyip sahaya sürmek bunlardan biri değil. 5 maçta 1 ekstra iş yapıyor diğerlerinde kırmızı kart görerek ya da sahada bulunarak takımını 10 kişi oynatıyor. maç seçiyor. maç seçen futbolcu büyük takımda oynatılmaz. beşiktaş'ı anadolu takımı gibi görüyorsan oynatılmasına razı olabilirsin.

ok haklısın peki veli edu holosko ekrem necip , bunlar ne yapıyor? ne katkısı var bu adamların? he şımarık değiller birde koşuyorlar, o kadar. asist varmı, gol varmı , orta varmı, top tutma sürme, bunlardan herhangi bir tanesi varmı?

senin elinde q7 haricinde böyle fernandes gibi ayağında top tutabilen orta yapabilen adam geçebilen bir futbolcun olsun o zaman oynatma zaten q7 'i ama yok , elinde olan adamların yetenekleri bu kadar düz adam bunlar sadece koşarlar,

ozaman elinde alternatif yoksa q7 yi oynatacak bir şekilde oynatacak, he tabi yönetimin olmayışı, teknik direktörün yetersizliği takımı her yenilgiden sonra 3 gunder bir maç yapıyoruz yorgunuz ondan diyerek motive edememesi, futbolcuların 6 - 7 aydır bir kuruş para alamamaları vb bir çok nedenden dolayı zaten bu hale gelindi, ama ne olursa olsun sen çeyrek final maçına çıkıyorsan , q7 de özür dilemişse sende bu adamı oynatacaksın.
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

DoruK hala efsane yorumlarına devam ediyormuş lan ehheh.
Sosyal ağlarda paylaş

Carlvalhal hala benim takımım ligde playoffa kalacak bütün oyuncularımız şampiyon falan diye açıklamalar yapıyor.

Adam ya puan tablosuna bakıp GS'den 19 puan uzakta olduğunu unuttu.

Ya da paticik okuyor "neyse pileyıff var" yazılarını yanlış anladı, herkes 0 puandan başlayacak zannediyor.
Sosyal ağlarda paylaş

İlk maçta ikinci yarı Atletico maçı bırakınca yalancı bir bahar yaşandı ama şu sonuç kaçınılmazdı.

Q7 takımı bozuyor bravo Carvalhal diyenler de bir zahmet isyan etmesin skora, Q7 olmadan Beşiktaş maç falan kazanamaz. Gördük Galatasaray'a karşı sabaha kadar hadikap maçta iki kere sağdan aktı öyle ya da böyle 2 gol attırdı
Sosyal ağlarda paylaş

"Beşiktaş’ın, İspanya’da Atletico Madrid ile oynadığı ilk maçın devre arasında Teknik Direktör Carlos Carvalhal ile küfürlü bir şekilde tartışan ve ardından kadro dışı bırakılan Ricardo Quaresma affedildi. Olaydan büyük pişmanlık duyan ve bir süredir Carvalhal’dan özür dilemek için uğraş veren yıldız futbolcu sonunda bu isteğini gerçekleştirdi. Dün maçtan önce tesislere giden Querasma hem hocasından hem de takım arkadaşlarından özür diledi. Atletico maçını tribünden izleyen Portekizli oyuncu takımının pazartesi günü sahasında Manisaspor ile oynanacağı lig maçının kadrosunda yer alacak." said:

bu varya bu resmen hakarettir resmen madrid maçını satmaktır, ulan madem bu kadar çabuk affediceksin madem manisada kadroya alacaksın, böyle çeyrek final maçında nasıl almazsın lan kadroya, karaktersiz herif, allah belanı versin senin

şimdi bakalım,
madrid deplansmanı veli gibi hayatında bek oynamamış adamı q7 nın arkasına koyuyor, veli nin bireysel saçmalamalarından 2 gol yiyoruz, madrid ordan gümbür gümbür geliyor, bu adam seyrediyor, sonra skor 3-0 a geliyor ve devre oluyor, devrede artık q7 ile aralarında ne geçtiyse q7 i oyundan alıp ,sol bek e ismail i alıyor, ama maç 3 - 0 olmuş, 3-0 ile madrid geriye çekiliyor, beşiktaş 1 gol atıyor,

sonra bakıyorsun bu adam açıklamalar yapıyor q7 bir daha takıma giremez diye , ve beşiktaş tarihinin en önemli maçlarından birinde, üstelik savunma değil baskılı oynayacağımız yani q7 en ihtiyacımız olduğu maçta, onu yedek bile almıyor, kadro dışı bırakıyor, doğal olarak maçta 1 tane atak yapamıyor ilk korneri 65 de atıyoruz, ve sonuç 3-0 a geliyor, eleniyoruz,

carlos özür dileyen onunla konuşmak isteyen ama bir türlü q7 ile görüşmeyen carlos, elendikten 1 gün sonra q7 i affediyor ve manisa kadrosuna alınacağı açıklanıyor.

şimdi allah aşkına biri açıklasın bunu bunun adı nedir?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...