reyou Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 http://shiftdelete.net/9-volt-elektrikle-daha-hizli-ogrenin-35573.html "beyin bedava" said: http://static.shiftdelete.net/img/article_new/article-0-11E51549000005DC-643_634x3531331512833.jpg Öğrenme konusunda işler değişecek gibi görünüyor. Çünkü kafatasınızda yarım saat süreyle tutacağınız 9 voltluk elektrik sizin çok daha hızlı öğrenebilmenize yol açıyor. 12/03/2012 14:00 Sınavlarınıza günler öncesinden çalışmayı başaramıyor ve son ana kadar beklemek zorunda kalıyorsanız, 99 dolar karşılığında sahip olabileceğiniz bir kit sayesinde başınıza yarım saat boyunca 9 volt elektrik vererek öğrenme hızınızı artırabilirsiniz. Aslında tDCS'nin kullanılması da adil olmayan bir durum. 99 dolar yurtdışı fiyatı ve Türkiye'ye satışı yapılırsa bile biraz daha pahalı olacağı kuvvetle muhtemel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 beyni yakar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Neyse ki böyle bıdılara ihtiyacım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 hücre felan ölürse benim ölümü gerceklesir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 o beyin ölümündeki mevzu kibarlıktan yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 3 phase 380V vermek varken kim napsın 9V'u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 ilkokuldayken 9v pillere dil atardim bir faydasini gormedim sığır gibi okuduk işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 direk üniversite elektrik bölümü terk bir mühendis mezun adayının icadı gibi duruyor. beyindeki, nöronlar yük alışverişi ile çalışıyor (wikipediadan bakılmış bilgi).... O ZAMAN BEYNE VOLTAJ VERİRSEM DAHA HIZLI ÇALIŞIR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 bu mantıkla 380v verdiğimizde Einstein mı oluyor insan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 hayır ama Einsteinla bizzat tanışma şansına erişiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 kardes prize soktun, eyv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 biri elektirikmi dedi lan pikaçu gibi adamım hemen anlatıyorum 1. küçükken dil atıyodum aynen 2.duştan çıktığım bir vakit bilerek ve isteyerek florasan girişine elimi soktum iyi hissetmiştim 3.havuz kenarındaki barın telefonunun kabloso açıkta kalmış her içki almaya gittiğimde kolumu çarpıyordu 4.üniversiteye girdim taşındığım apartmanda kapıyı yanlış yapmışlar bimlemle kablosuna girmiş kapının çivisi kapıyı tuttuğum gibi 2 metre uzağa fırlattı faydasını gördümmü valla görmüş olabilirim :D edit: 10dk koşmam sonrasında arkadaşlarımın burnuna dokunduğumda kıvılcım çıkartabiliyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 dgsfgfsh benim öğrenciler bunu duysa prize parmak sokar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 wolas ürünü kullanmış ve fake çıkmış beyler gördüğünüz gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Popeye said: ilkokuldayken 9v pillere dil atardim bir faydasini gormedim sığır gibi okuduk işte Ayni seyi simdi kendi kendime soyluyordum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 patatespresi said: wolas ürünü kullanmış ve fake çıkmış beyler gördüğünüz gibi. askjdasdlas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 sinavlardan once 3 tane saat pili yutuyodum ben, sifa niyetine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 overclock ömrünü azaltır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 tam 9 mu olması gerekiyormuş, 10 desek şuna yuvarlak hesap ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Bi vantuz alsak altını yalasak, ucuna 9V pil takıp beynimize yabıştırsak olmaz mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 ben 3 alıyorum yuvarlayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 apartmanin sigortasina bobin teli sokardim ne guzel carpardi yumusak yumusak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Aslında 9V pil demişken, dilimizi iki ucuna da değdirince bi kıpırdanma oluyodu, öyle dursak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 bi tazer almak lazım, sinusleride açar, hem sabahları uyanmaya da yardımcı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar