Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ağaçtaki yaratık..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
azmo bu verdiğin linkte ilk resimdeki arkadaş var ya eshreff ben o arkadaşı çarşambaydı sanırım okulu kırıp börekcide arkadaslarlayken görmüştüm şimdi hatırladım.

bu arada silthanas ın resmini halen görmüş deelim[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play
Mesaj tarihi:
ya ben şimdi anlamadım..

topicin adı "türkiye gerçeği" idi ve blackchaos acmıstı. topicte silthanas 14 yasında olduğunu söledi..

fakat azmonun verdiği linke bakıyorum ordakilerin hiçbiri silthanas değil o zmn . hiçbiri 14 yasında tip değil çünkü.

biri bana izah edebilirmi şinci bnu?[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play
Mesaj tarihi:
uzun saçlı olan[signature][hline]unity100, 12 Mayıs 2004 22:19 tarihinde demiş ki:
senin getirdigin arguman karsi arguman olarak antitez sundugun argumanin antitez olarak ortaya atildigi tartismanin ilerleyisi acisindan alakasiz olmus.
Mesaj tarihi:
imaj yaşta değil görüntüdedir. oldu gibi. ya da olmadı. nese.[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki:
goddammit arya mestırs!

hadi şokoleti yemeye gidelim
Mesaj tarihi:

gördüğümüz kadarıyla bişi var.biraz ön plana çıkarmaya çalıştım elemanı.yapabildiğim kadarıyla.[signature][hline]The next time you're having a bad day imagine this;
You're a Siamese Twin.
Your Brother,attached at your shoulder,is gay
You're not.
He has a date coming over tonight.
You have only one **s

www.hayalkent.net/freestyle

Mesaj tarihi:
topici okumadım ama 20 yıl öncesinin bilinmeyen ansiklopedilerine sahibim,ve o ansiklopedilerden birinde bi mağarada bu yaratığın tıpkısının aynısı çekilmiş.
tabi ikisininde fake olasılığı yüksek ama tırsıyo insan
edit hah 2. sayfadaki resim dediğim resim :)
[signature][hline]eclipse:eive ikeste
------

[Bu mesaj elesso tarafından 14 Mayıs 2004 23:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya olsaydı bugüne kadar.örgütleşip dünyayı istila etme planlarını kurarlardı zaten.şu an özgürlük savaşçıları gibi elimizde silahlar el bombaları bubi tuzakları geziyo olurduk[signature][hline]The next time you're having a bad day imagine this;
You're a Siamese Twin.
Your Brother,attached at your shoulder,is gay
You're not.
He has a date coming over tonight.
You have only one **s

www.hayalkent.net/freestyle

Mesaj tarihi:
miden kalkmassa neden olmasın...[signature][hline]C'mon baby light my fire
Try to set the night on fire
the doors
EomerMcEwan, 09 Mayıs 2004 16:56 tarihinde demiş ki:
Biraz tuhaf bişi hissediyorum böle tam arkamda kuyruk sokumumdan biraz aşşada bişi hissediyorum ama tam çıkaramadım...
Mesaj tarihi:
Bu ucubenin kayaların içinde fosil versiyonu vardı. Dünya o fotoğrafı 1 sene tartıştıktan sonra İngiltere'den (yanılıyor olabilirim) biri çıkıp bunu biz "turistik bir mağrada dursun diye, eylencelik olsun diye yaptık". Hatta Türk gazetecilerde gidip resimlerini çekmişti. Burdan ne ders çıkarıyoruz: Malız :)[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
Lanbos of Lionna, Dark Wizard / Quinthalus of Bartz, Human Fighter
Mesaj tarihi:
Amerika da uzaylılar için böyle konuşuyor. Balondur bu fln diye açıklama yaptırıyorlar yetkililere (zorla).
Nereden bileceksin gizli bir araştırma için olayı örbbas etmediklerini?
Açıkcası banada saçma geldi bu olay ama ihtimaller üzerinde biraz durmalıyız.

Gerçek Orada Bir Yerde

Robert Bosh[signature][hline]---İstedim Vermediler RPG cisin Dediler---
---senin benimle evlenmene karar verdim---
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
yeni şafak gazetesinde daa öncede gördüünüz gibi bu olayın asıl yüzü açıklanöış işte, brawo adama arastırmış bulmuş hani gerçei[signature][hline]Spirit
It is the hero's strength, and the
mother's resilience, and the
poor man's armour
  • Yeni Oluştur...