Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 aa gollum version 2.0.[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 o resimde doggy var, cin onu görünce hemen kaçmıştır.. :)[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Ağaçtaki benim :/[signature][hline]Ra Ownz www.unlive.net Herkes kendi kaderinin efendisidir Vote Unlive Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. [email protected]
elma Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 ya orda silthanas görülmüyo. ben merak ediyodum onu walla[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play
elma Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 azmo bu verdiğin linkte ilk resimdeki arkadaş var ya eshreff ben o arkadaşı çarşambaydı sanırım okulu kırıp börekcide arkadaslarlayken görmüştüm şimdi hatırladım. bu arada silthanas ın resmini halen görmüş deelim[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play
elma Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 ya ben şimdi anlamadım.. topicin adı "türkiye gerçeği" idi ve blackchaos acmıstı. topicte silthanas 14 yasında olduğunu söledi.. fakat azmonun verdiği linke bakıyorum ordakilerin hiçbiri silthanas değil o zmn . hiçbiri 14 yasında tip değil çünkü. biri bana izah edebilirmi şinci bnu?[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 uzun saçlı olan[signature][hline]unity100, 12 Mayıs 2004 22:19 tarihinde demiş ki: senin getirdigin arguman karsi arguman olarak antitez sundugun argumanin antitez olarak ortaya atildigi tartismanin ilerleyisi acisindan alakasiz olmus.
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 imaj yaşta değil görüntüdedir. oldu gibi. ya da olmadı. nese.[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim
Craven Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 gördüğümüz kadarıyla bişi var.biraz ön plana çıkarmaya çalıştım elemanı.yapabildiğim kadarıyla.[signature][hline]The next time you're having a bad day imagine this; You're a Siamese Twin. Your Brother,attached at your shoulder,is gay You're not. He has a date coming over tonight. You have only one **swww.hayalkent.net/freestyle
damar Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 helal olsun delikanlı yaratıkmış...[signature][hline]memati...... sustur şu iti...
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 topici okumadım ama 20 yıl öncesinin bilinmeyen ansiklopedilerine sahibim,ve o ansiklopedilerden birinde bi mağarada bu yaratığın tıpkısının aynısı çekilmiş. tabi ikisininde fake olasılığı yüksek ama tırsıyo insan edit hah 2. sayfadaki resim dediğim resim :) [signature][hline]eclipse:eive ikeste ------ [Bu mesaj elesso tarafından 14 Mayıs 2004 23:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 photoshop resmen[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü !
Craven Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 ya olsaydı bugüne kadar.örgütleşip dünyayı istila etme planlarını kurarlardı zaten.şu an özgürlük savaşçıları gibi elimizde silahlar el bombaları bubi tuzakları geziyo olurduk[signature][hline]The next time you're having a bad day imagine this; You're a Siamese Twin. Your Brother,attached at your shoulder,is gay You're not. He has a date coming over tonight. You have only one **s www.hayalkent.net/freestyle
ARIZA Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 yenir mi bu[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 eğer kukla/maket vb nin yapıldığı plastik, tahta vb türü şeyleri yemeyi seviyorsan tabiki yiyebilirsin :D[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 miden kalkmassa neden olmasın...[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors EomerMcEwan, 09 Mayıs 2004 16:56 tarihinde demiş ki: Biraz tuhaf bişi hissediyorum böle tam arkamda kuyruk sokumumdan biraz aşşada bişi hissediyorum ama tam çıkaramadım...
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 bu cinler sitesine girmedim fakat giren 2 arkadaşımı görmeye gittim ve ağzı yüzü kaymış buldum girenler yazı yazsın bilelim :([signature][hline]http://www.magicofwar.com/yap.php?bilgi=kim&kim=9fnwic5e23774 Online Savaş...
theCio Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Cinler sitemi acti[signature][hline]Godfather Of Speed Cio... Icq=101549659
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Bu ucubenin kayaların içinde fosil versiyonu vardı. Dünya o fotoğrafı 1 sene tartıştıktan sonra İngiltere'den (yanılıyor olabilirim) biri çıkıp bunu biz "turistik bir mağrada dursun diye, eylencelik olsun diye yaptık". Hatta Türk gazetecilerde gidip resimlerini çekmişti. Burdan ne ders çıkarıyoruz: Malız :)[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Lanbos of Lionna, Dark Wizard / Quinthalus of Bartz, Human Fighter
SADIST01 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Amerika da uzaylılar için böyle konuşuyor. Balondur bu fln diye açıklama yaptırıyorlar yetkililere (zorla). Nereden bileceksin gizli bir araştırma için olayı örbbas etmediklerini? Açıkcası banada saçma geldi bu olay ama ihtimaller üzerinde biraz durmalıyız. Gerçek Orada Bir Yerde Robert Bosh[signature][hline]---İstedim Vermediler RPG cisin Dediler--- ---senin benimle evlenmene karar verdim---
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 LOL... 15. Sayfadaki resim süper.. ismi daha süper ahahah[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004]
blademaster Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 resimle oynanmadığına yemin etmişlerdir de resmi çekmeden önce belki de atraksyon olsun diye oraya öle bi şey koyup milletle dalga geçiyolar
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 uzaylılar geliyor, depremler oluyor ağaçtaki yaratığa inanmayanlar gününü görecek!!![signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti toka vermedin mi kıza
drizzt_chosen Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 yeni şafak gazetesinde daa öncede gördüünüz gibi bu olayın asıl yüzü açıklanöış işte, brawo adama arastırmış bulmuş hani gerçei[signature][hline]Spirit It is the hero's strength, and the mother's resilience, and the poor man's armour
Öne çıkan mesajlar