Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 "bende çıkabilirmyim fotoda abi" demiş eheha[signature][hline]Blackice a.k.a [Vulture] Baggio, 01 Şubat 2004 22:42 tarihinde demiş ki: Arkadas rogue galiba, Allah akil dagitirken acaip saklanmis gibi duruyor.
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 ehehe :-)[signature][hline]Blackice a.k.a [Vulture] Baggio, 01 Şubat 2004 22:42 tarihinde demiş ki: Arkadas rogue galiba, Allah akil dagitirken acaip saklanmis gibi duruyor.
Hollow-Man Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Abi direk gollum bu yaa nasıl tırsardım orda olsam yada cin fln mı acep?[signature][hline] I can't remember anything, Can't tell if it's true or dream...
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 said: Bloodless, 03 February 2004 02:57 tarihinde demiş ki: kedidir kedi. Ahaha koptum ya
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 wuhauhauah o sitedekiler çok şirin[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
replikas Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 yaw yeter artık haaa işte besbelli photoshop işi bu mağradakiyle herşey aynı.hadi diyelim değil bunlar hep aynı şekilde mi duruyor,kameradan kaçamıyorlar?büyük ihtimalle ya fosil yada peluş oyuncak.[signature][hline]It Is A Good Day To Die
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 said: replikas, 03 February 2004 19:30 tarihinde demiş ki: büyük ihtimalle ya fosil ... Fosil mi? Yuh artık[signature][hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak...
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Peluş oyuncak + Fotoshopun kusursuz uyumu...[signature][hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki: patlıcan ın altındaki goril yokedilsin..
Apache Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 korkunc oyuncak[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad allah allah deyip geçer genç osman.. Fiuuuuvvvv taksimetreeeleer
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 çocugun biri ölmüş oraya gömmüşler falan dicem ama kulakları da sivri..[signature][hline]Blackice a.k.a [Vulture] Baggio, 01 Şubat 2004 22:42 tarihinde demiş ki: Arkadas rogue galiba, Allah akil dagitirken acaip saklanmis gibi duruyor.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Aynı resim: 1- Arabistanda gece mağarasına giren gençleri öldüren cin olarak 2-Bozcaada da çekilen resimde çıkan cin olarak görülmüştü önceden forumlarda ilk cin resmi çekildi diyede yayınlanmıştı[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Barbarlık insanlığın doğal halidir.....Uygarlık ise olayların gelişimi sonucu oluşan anormal halidir..... Ve barbarlık hep kazanacaktır!
Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 hadi kediyi anladım da krockunc nasıl olur[signature][hline]Gitti gelmez bahar yeli; Şarkılar yarıda kaldı. Bütün bahçeler kilitli; Anahtar Tanrıda kaldı. Geldi çattı en son ölmek. Ne bir yemiş, ne bir çiçek; Yanıyor güneşte petek; Bütün bal arıda kaldı.
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Link var mı?[signature][hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak...
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 AMANİN! Millet karakediye de cinler dadanmış!!! Metafizik olaylara ilgili olduğum ve Acoh ICnic tekniğini uzun zamandır şüphelendiim bişeyi teyid etmek için kullandım. Latif yaratıklar maddesel düzlemde hafif de olsa izler bırakır. ve bunu artık bilgisayar programları sayesinde netleştirebiliyoruz. kendiniz de isterseniz resmi alıp fotoşopta brightnessı iyice düşürüp contrastı sona dayayın! evet. artık kedinin neden böle baktıını daha iyi anlıyoruz!! bu orjinal hali bu da kontrastın arttırılıp brightnessın düşürüldüğü hali[signature][hline]nobody said it would be easy...
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 HİAAAAAA!!! (helal bu arada süfer olmuş horace)[signature][hline]Blackice a.k.a [Vulture] Baggio, 01 Şubat 2004 22:42 tarihinde demiş ki: Arkadas rogue galiba, Allah akil dagitirken acaip saklanmis gibi duruyor.
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 İlk resim görünmüyo da ikincisi harbi güsel olmuş[signature][hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak...
Apache Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 kedının boyle seylerle ugrastııgını bılıyodum guluse baksan =P[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad allah allah deyip geçer genç osman.. Fiuuuuvvvv taksimetreeeleer
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 olm ben edit filan yapmadım. girin fotoşopta düşürün kontrastı açın brightnessı görüceksiniz!!! gerçek bu!!![signature][hline]nobody said it would be easy...
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 aman brightness düşürp kontrastı tepeye vutdurun[signature][hline]nobody said it would be easy...
SouLForGeD Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 İlginç tazmanyağı hatırlattı o ağaçtaki :)[signature][hline]Liam Thistledown bi ara demiş ki:İmdat! Bu bir drizzit!
NuKe Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 http://www.medyumalidegermenci.com/cinler.htm cinler hakkında bilgiler :P[signature][hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi???
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 gremlinler wardiya filmleri filan wardi bi dolu onlara benziyor[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
PsycHeDeLIC Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Mesajları okumadım ama burdaki yaratık fotoya eklenmiş sonradan. Bu mahlukatın fotografı göya bi magarada çekilmiş olarak bir kaç ay önce yayınlanmıştı... (Not: 1. sayfa hariç hiç bi mesajı okumadım benim dediğimin aynını biri demişse şimdiden pardon)[signature][hline]Trance Nation Member / (wka Astral @ NBL) Cormamin niuve tenna' ta elea lle au'
Öne çıkan mesajlar