Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ağaçtaki yaratık..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İki maymun kavga etmiştir birinin ağzı burnu dağılmıştır. :P[signature][hline]Caramon-Kadınlar,seksen yaşındayım ve onaltıyaşımda onları ne kadar anlıyorsam, şimdi de o kadar anlıyorum.

Eeee, doğru söze ne denir.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
http://otoerol.sitemynet.com/cinler.htm ya bu sitede sol taraftaki resimle arkadasn yolladıgı resimde olan agactaki cinlerin durusları aynı fotomontaj gibi hissettm bilmiorm..[signature][hline]eNjOy tHe SiLeNcE
Mesaj tarihi:
YETER UPLAMAYIN BU KONUYU LAAAAAAAAAAAN!!!

*böğürür*[signature][hline]anguish grief corruption deception desperation hatred anger death dishonor obedience obsession love suffer pain pain painPAİN!!!
Mesaj tarihi:
Ya bariz Gollum, siz hala "elf melf (güzel oldu :)) yok olm hikaye bunlar! Bildiğin masal. Pinokyo falan da yok yani" diye dalga geçin.[signature][hline]Hayat sövünce güzel.
Mesaj tarihi:
said:
wussy, 08 Eylül 2004 23:12 tarihinde demiş ki:
http://otoerol.sitemynet.com/cinler.htm ya bu sitede sol taraftaki resimle arkadasn yolladıgı resimde olan agactaki cinlerin durusları aynı fotomontaj gibi hissettm bilmiorm..

gibi hissettin? baya güçlü sezgilerin varmış ;)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
Ağaçtaki yaratığa kafam girsin desem bana inanır mısınız ??[signature][hline]"http://www.paint.canavari.com" Anneni boya-babanı boya-arkadaşını boya kedini boya-köpeğini boya-kuşunu boya-balığını boya-mod'ları boya vs.

-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Mesaj tarihi:
said:
John_Petrucci, 09 Eylül 2004 03:21 tarihinde demiş ki:
Ağaçtaki yaratığa kafam girsin desem bana inanır mısınız ??

ehehehe...
michael jordan mı ?
hayır cormadım..
Mesaj tarihi:
ayy gene mi şu şey... valla artık hiç inandırıcı gelmiyor yapıstırmıslar oraya kimi cin diyo kimi bilmem ne valla bana hiç inandırıcı gelmiyor fotoshopla oraya yapıstırmıslar işte bunun aynısının aynı şekilde durarının çeşitli çeşitli yerlerde olanlarını göre bilirsiniz böyle şeylere inanmayın arkadaşlar...[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin...
Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin...
Mesaj tarihi:
said:
Pakize, 09 Eylül 2004 03:28 tarihinde demiş ki:
böyle şeylere inanmayın arkadaşlar...

zaten konuyu okursan genelinde bir eğlence havası olduğunu ''sezebilirsin'' :)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''

[Bu mesaj Ardeth tarafından 09 Eylül 2004 04:18 tarihinde değiştirilmiştir]
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
ya o resim koca bi x olarak çıkıo resmi görmek isitom yaa[signature][hline]Imsonia Sumotoru (Level 50 Cabalist)

-- Turkish Knights --

For Albion İçim (Albion/MERLIN)
  • Yeni Oluştur...