WhiteMocha Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Milletvekilleri birbirine girmiş baksana, CHP MHP aşırı tepki gösterior, bilen varsa detaylı olarak açıklayabilir mi nedir şimdi bu 4 + 4 + 4 eğitim sistemi ? Artıları eksileri nedir ? Amaç nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 8 yıllık eğitim kesintili oluyor diye biliyorum ben,ama 12 yıl mecburi eğitim yani,ama isteyen istediği okula gidebilecek,meslek liseleri,imam hatipler v.s v.s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 ekle 28'i, ne etti? KIRK YAPAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helehele Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 eğitime sonunda özgürlük geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 http://www.ntvmsnbc.com/id/25329402/ şuraya bırakıyorum, okuyup demokrasi öğrensin insanlar diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 demoktasi fuck yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteMocha Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 helehele said: eğitime sonunda özgürlük geldi. gerçekten çok açıklayıcı oldu teşekkür ederim. Tek cümleye sığdırdın her şeyi, kafamda hiç soru işareti kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 AKPli 100 tane millet vekili kapıda durmuş içeri CHP ve MHP vekilleri sokmuyorlar. İçerdekilerde 40dk içinde 20 tane maddeyi onayladılar. Evet bunun adı ileri demokrasi : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteMocha Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 bide üzerine özgürlük geldi diyolar ya bu kadar ikiyüzlülük de olmaz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Siyasi çatışmalar uğruna bir ülkenin eğitiminin içine ediyorlar afedersiniz. Eğitimin sorunlarının hiçbirini çözemezken, yeni sorunlar getiriyorlar. Bazıları dindar bazıları kindar nesil yetiştirecek. helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 İçerdeki AKP li aklızayıf milletvekilleride Alkışlıyolar 20 tane madde geçti diye. Neyi alkışladıklarını biliyorlarmı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Komisyon baskani tum bunlara ragmen magdur edebiyati yapmayi basardi. Buna cok sasirdim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 4Ever said: AKPli 100 tane millet vekili kapıda durmuş içeri CHP ve MHP vekilleri sokmuyorlar. İçerdekilerde 40dk içinde 20 tane maddeyi onayladılar. Evet bunun adı ileri demokrasi : ) Ülkenin herhangi bi yerinden bi kreş seç, çocukları al, vekillerle karşılaştır. Çocuklar daha olgun çıkmazsa ben bişey bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 arkadaşlar yeni bir türkiye doğuyor,bu olay da o doğumun sancıları. 9 yıllık akp iktidarında bu millet ileri demokrasiyle tanıştı. muhalefet bu olayları kasten abartıyor,yoksa ileri demokraside olur böyle şeyler. siz tahsilli kardeşlerimizsiniz. cehapenin mehapenin bedepenin oyunlarına gelmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 cihant said: arkadaşlar yeni bir türkiye doğuyor,bu olay da o doğumun sancıları. 9 yıllık akp iktidarında bu millet ileri demokrasiyle tanıştı. muhalefet bu olayları kasten abartıyor,yoksa ileri demokraside olur böyle şeyler. siz tahsilli kardeşlerimizsiniz. cehapenin mehapenin bedepenin oyunlarına gelmeyin iyi güldüm, şakaydı degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Eğitim Reformu Girişimci Platformu'nun konuyla alakalı verilere dayanan incelemeleri ve meclise gönderdikleri bildirgeyi okumanızı öneririm. şu ilgili sayfa, buradan çeşitli açılardan yapılmış incelemelere ulaşılabilir http://erg.sabanciuniv.edu/node/756 bu bildirge http://erg.sabanciuniv.edu/sites/erg.sabanciuniv.edu/files/ERG_Kademeli_Egitim_Bildirgesi.pdf bu da gerekçe metni http://erg.sabanciuniv.edu/sites/erg.sabanciuniv.edu/files/ERG_GerekceMetni_SON.pdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 ileri demokrasi böyle bişi işte arkadaşlar feyz alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helehele Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 insanlar artık gönül rahatlığıyla çocuğunu meslek okuluna, imam hatipe gönderebilecek. akp nasıl bu sağlık, şehircilik ve ulaşım konusunda çığır açtıysa bu eğitim konusunu da düzeltmeye başladı. artık dersaneler ayağını denk alsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Ahhaha rezalet yahu ülkenin haline bak. Tüylerim ürperdi valla bu adamlar reform yapıyorlar bu sırada =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creative Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 dusuncelihayvan said: Ahhaha rezalet yahu ülkenin haline bak. Tüylerim ürperdi valla bu adamlar reform yapıyorlar bu sırada =) Kahrolsun faşizm diyorlar. Faşizm de böyle "çocukça" tavırlar sergiler. Bunda şaşılacak birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 abi at yarışı gibi anasını satayım hahahahah son madde son madde son kulvardan oylandı ve oylandı kjsdafhgskjgkdj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 peki googleda 4 + 4 + 4 diye arama yapıp daha sonra çıkan bütün forumlarda üyelik alıp , "allah başımızdan akepeyi eksik etmesin beyimmm" demek nasıl bir kafadır ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 lan ordan arka taraflarına dogru el bombasını bi atıcan içlerinde ne guzel patlar varya off agzımın suyu aktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 helehele said: eğitime sonunda özgürlük geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar